VIDEO: Dader die dakloze man doodsloeg gefilmd

53
VIDEO: Dader die dakloze man doodsloeg gefilmd

De dakloze man die afgelopen maandag dood werd aangetroffen aan de Domineestraat in Suriname, is meerdere malen op het hoofd geslagen met een voorwerp. Dat blijkt uit camerabeelden die naar buiten zijn gekomen en waarop de dader te zien is.

Op deze beelden die hieronder ook te zien zijn, is te zien hoe een nog onbekende man de dakloze man in zijn slaap aanvalt. Het is duidelijk te zien dat het slachtoffer meerdere malen met een voorwerp op het hoofd wordt geslagen.

De politie is naarstig op zoek naar de dader. Herkent u deze dader, maak dan contact met de Surinaamse politie op nummer 115.

De (schokkende) beelden zijn hier te zien.

53 REACTIES

 1. Het lijkt wel Afrika waar ze elkaar kappen en levend verbranden. Helaas gebeurt dit soort taferelen over heel de wereld. Hier in Nederland schieten ze elkaar dood of steken een ander neer. Soso broeia


  Maak melding

 2. Onbegrijpelijk dat degene die getuige is geweest van het meedogenloos doodslaan van deze dakloze man, niet de politie direct heeft gebeld. Hij had ook kunnen schreeuwen dat hij moest ophouden met slaan. Sommigen kicken op moordpartijen. Ongevoelig is deze filmende gast.Hoop dat de politie deze moordenaar vindt en hem voorgoed achter de tralies plaatst. Vreselijk wat er in ons land gebeurd. Wij wonen in een veilig land maar niet heus. Wat een vrede dood, door letterlijk iemand zijn hersenen inslaan met de dood tot gevolg.Er lopen veel zwarte duivels rond in ons land.
  Hoop dat deze man zijn ziel rust zal vinden. Weet niet of hij familie heeft. Sterkte.


  Maak melding

 3. Waarom , waarom , waarom ?????? is de enige vraag die ik mezelf stel . Dit is beestachtige gedrag van het ergste soort. Wat kan de zwerver gedaan hebben om zo afgetakeld te worden. Hoe meer je de mens leert kennen hoe meer je van je dieren gaat houden. Voor deze dader weet ik maar een gepaste straf ; levenslang wegzetten !!!


  Maak melding

 4. Ja in Nederland helpen ze elkaar door moeilijke tijden heen. Jij noemt je politiek neutraal?? Inderdaad het heeft niets met politiek maar met ethiek te maken. Je wilt Suriname en Nederland toch niet op hetzelfde niveau zetten.
  Dit is vreselijk om te zien. Waar ter wereld dit ook gebeurd alleen wordt het steeds normaler dat dit in Suriname gebeurd. Het begint als bij de DNA waar Abdoel zijn tegenstanders met woorden (want dat past hem) de ander oneerlijk aftuigd. Maarja hij heeft moordenaars en rovers achter zich staan.


  Maak melding

 5. Als ik het Flimpje bekijk dan lijkt deze moordenaar ook op een zwerver duidelijk te zien heeft hij geen overhemd aan korte broek blotend voet ,dus zwerver vermoord zwerver.


  Maak melding

 6. @ Kale 17 oktober 2019 at 10:50
  100% mee eens.
  Maar…………..mag ook niet.
  Het probleem van de zwervers wordt met de dag groter. Leve Paars.
  Nog 5 en we hebben kannibalen in Suriname.


  Maak melding

 7. @Boeboe bit sjorie,
  “Ongevoelig is deze filmende gast; hij had kunnen schreeuwen en direct de politie kunnen bellen”.
  Heb jij ooit een bewakingscamera horen schreeuwen en zien bellen?
  Ben jij nou zo dom of wil je hier alleen maar de clown uithangen?


  Maak melding

 8. Ai boi.. Ik zei al duivels werk. Lijkt een zwerver ook.

  Maar Any how
  Mensen hebben niet door dat dit beelden zijn van een zaak. De beelden zijn duidelijk over gefilmd van een groter scherm met een telefoon om waarschijnlijk aan dé politie te kunnen geven.
  Als iemand stond te filmen denk ik dat die beter zou inzoomen op wat er gebeurde.

  Zwerver of niet. Ik hoop dat hij gepakt word.


  Maak melding

 9. Uit deze bewakingscamera bleek dat in het centrum duidelijk muis stil was, en dat er geen hond of kat voorbij gingen. Dus in de holst van de nacht, goed voorbereid en gepland en ook uitgevoerd die moord plan . Maar dat is toch niet nieuw in Suriname : de president die kweek deze soort tafelen, omdat hij zelf het boegbeeld is sinds 8 december 1982. Succes ermee in mei 2020 wanneer hij opnieuw wordt gekozen .


  Maak melding

 10. De dader moeten de autoriteiten en de bevolking zo snel mogelijk zien op te sporen. Dit is een levensgevaarlijke man die al vaker mensen heeft gedood. De manier hoe hij te werk gaat is zeer schokkend. Het lijkt erop dat het doden van mensen deze man voldoening geeft. Ik hoop dat men aan de hand van zijn lichaamsbewegingen en meerdere camerabeelden kan achterhalen wie deze persoon is.


  Maak melding

 11. Heeeeeeee dit is vreselijk. Die man/sluipmoordenaar heeft die man gewoon met een tegel op zijn hoofd geslagen. Hij lag voor een winkel dus kan ook in opdracht zijn of een opdracht want wie slaat een weerloze man/zwerver zomaar dood. Hij is gegaan om te doden en sloeg wel 7 keer op zijn hoofd en keek nog als hij nog een teken van leven zag. En dit is geen zwerver die een zwerver dood slaat maar een sterke mannelijke persoon met heel veel kracht. Iel ik krijg de rillingen. Zielig beide zijn ooit lieve baby´s en lieve zoon of een lieve man of papa en nu een zwerver en de ander moordenaar of huurmoordenaar of is het een serie moordenaar gericht op weerloze zwervers.

  JAMMER CAMARA IS ONDUIDELIJK OM MOORDENAAR TE HERKENNEN!!!!!!!


  Maak melding

 12. Lets Make Surinam Grat Again

  Wir Shaffen Das
  Yess we can)

  Beste lezers

  Dat de dader binnen de dakloos of zwerver gemeenschap gezocht moet worden lijk me logisch.
  Soort zoekt soort

  It lijkt me sterk dat een advocaat of bank directeur zo een misdaad zou gaan plegen. .


  Maak melding

 13. @@@ Ivanof limburgu
  Je laat me echt laggen. Het kan ook een matroos of maatschaplijk werker zijn
  Laten we het onderzoek maar afwachten en kijken wat er uit de bus komt


  Maak melding

 14. Wat maakt het nou uit dat hij zwerver is. Hij leefde op een hele simpele en nederige manier. En je hebt al geen veilig bedje of huisje. En dan wordt je schedel ingeslagen gedurende de nacht. Dit is diep triest en een nieuw laagste punt. Mensonterend om dit te zien. RIP……… Wie je ook was


  Maak melding

 15. Politie van Suriname!Doen jullie je werk en spoor de moordenaar op.Voor hem moet de zwaarste straf gelden en hij moet nooit meer vrijkomen!!
  Hij is een gevaar voor de gemeenschap.!!


  Maak melding

 16. Dit is het ergstige wat een daklozen kan overkomen..
  Dat wang sma bewerk ing in ing sribie nanga wang straat steen. Die zwerfer had geen enkel kans om
  Te vluchten hij dacht zeker dat hij aan het dromen was


  Maak melding

 17. Zwervers moeten ook roven en stelen om in hun dagelijkse behoeften te kunnen voorzien. Sommigen komen uit goede gezinden. Je weet nooit wat hij op zijn geweten heeft en waarom hij of zij vermoord moest worden.


  Maak melding

 18. Is deze opname niet gemaakt door een vaststaande camera ergens in de stad? mensen eerst nadenken voor dat er veroordeelt wordt. Ik kan met niet indenken dat er cameraman of vrouw staat te kijken en filmen om vervolgend de beelden te verspreiden.


  Maak melding

 19. Ho ho
  Jullie vallen Boeboe bit Sjorie aan. Jullie schijnen zeker te weten dat het een bewakingscamera van een bedrijf is.
  Ik dacht ook dat het een filmpje was van een persoon die daar rondliep.
  Hij of zij was misschien zo verbijsterd en dacht ik film deze lul.
  Waarom niet geschreeuwd? Angst, niet aan gedacht
  Het kan van alles zijn,
  Aangezien jullie kenners zijn, kan een van jullie mij uitleggen waarom de camera continu op deze lul stond gericht en pas toen hij richting hoek ging, draaide de camera mee
  De zwerver lag toch voor Kirpalani? Krasnapolski heeft misschien camera’s maar dat is een stuk verder.
  Dat hij als een zwerver gekleed ging wil niet zeggen dat hij een zwerver is.
  Misschien is hij wel ingehuurd, om deze zwerver aan te pakken


  Maak melding

 20. Dit betreft een oude vete tussen deze twee. Zowel dader als slachtoffer lijken drugsverslaafde straatzwervers die ooit op de Nationale Drugs partij hebbebn gestemd. Een misdadig vervloekte politieke sekte.


  Maak melding

 21. Het is mogelijk dat het originele beeld van een bewakingscamera afkomstig is. Maar deze film lijkt met de hand genomen te zijn. Het beeld is niet vast. Aan de bovenkant (na ca 7 sec.) zie je af en toe een rand van een mobielscherm of monitor met de symbolen die je op een mobielscherm of monitor ziet. Dus iemand staat op een afstand met een mobiel een ander mobielscherm of monitor te filmen . Als het namelijk de originele film was van de bewakingscamera zou het beeld niet zo trillen en schokkerig zijn. De mogelijkheid dat er toevallig iemand op dat moment daar was terwijl alles zich voltrok lijkt me niet waarschijnlijk. Het kan hoor, maar lijkt me te veel toeval. De dader zou de filmer hebben opgemerkt. Verder was er niemand op straat. Wat voor aanleiding was er om te filmen reeds voordat de aanslag plaatsvond? De filmer kon onmogelijk weten wat er zou gebeuren totdat de man daadwerkelijk de slagen begon toe te delen. Dan pas haal je namelijk je toestel tevoorschijn en begint te filmen of heel hard weghollen en gelijk de politie bellen. Dus, het lijken camerabeelden maar niet de originele. Er is met een mobiel gefilmd. Dat denk ik. De oorzaak is gissen.Iemand die de gangen van de arme zwerver kende. Zeven koelbloedige slagen waarvan de eerste al dodelijk was.


  Maak melding

 22. Niemand heeft het recht het leven van een ander te ontnemen.
  De regering heeft wel een plicht naar haar burgers toe. Elk mens heeft recht op een onderdak dus vang zwervers ergens op.
  En neem niet stiekem de zwervers die Europa met name Nederland terugstuurt.

  Nederland heeft velen verpest met het gedoogd drugs beleid
  Alcohol verbruik etc. En als ze het koekje van eigen deeg krijgen regelen ze het onderling met de toevallige regering.
  Het volk ziet dan opeens zoveel zwervers op straat.


  Maak melding

 23. Er komen steeds meer zwerver in de stad de hele binnenstad van paramaribo is nacht overbevolk dr zwervers . Wat vr oplossing heeft men vr dit probleem


  Maak melding

 24. Hij is bezeten door de 7 geesten wat jij sloeg er zeven x genadeloos/meedogenloos op in. Als ze hem te pakken krijgen hetzelfde meedoen door een familielid en als die er niet zijn wil ik dit klusje graag voor hun klaren.


  Maak melding

 25. Kunnen bepaalde mensen niet zien dat het Camara beelden zijn van één of ander winkel in de buurt. Het is niet zo dat iemand heeft staan filmen 😫 . Rust zacht onbekende want jij was ook mens.


  Maak melding

 26. Deze moordenaar zwerver krijgt straks onderdak en 3x daags te vreten in Santos boma.
  Allemaal mannen van een bepaalde ras niet racistisch bedoel maar het valt me op.
  En het zijn deze die de blanken en Nederland ophemelen.


  Maak melding

 27. De dader moet zo snel mogelijk opgespoord worden om herhaling te voorkomen de handeling v/d dader is niet anders uit te leggen dan de persoon te willen doden omdat hij meerdere malen op het hoofd heeft ingeslagen verdere ondervraging en geestelijke gesteldheid zal a/h licht moeten brengen waarom deze persoon zo een mensonterende handeling heeft uitgevoerd. hij zal dan een gepaste celstraf opgelegd krijen. Ik hoop voor de overledene dat hij na de 1ste slag niets meer heeft gevoeld en v/h Lijden is verlost


  Maak melding

 28. Sumadja 18 oktober 2019 at 02:11
  Bert van Marwyk en paarse roede mi ma pp , dit heeft geen betreking met politiek dus . Alles gebeurn na ndp of paarse , paarse wat mi ka stront

  Toch wel, ndp-paars staat voor onrecht, bedrog, moord, drugs en roof. Wanneer oerdomme dwaze idiote debielen zoals jij er 100% bent oerdom stemmen op een onberechte moordenaar, drugscrimineel en staatkasrover, dan volgen velen het voetspoor van hun lijder, zo vader zo zoon, stiefzoon en dwaze paarse zombies, die de roede der waarheid verdienen, hard maar waar. Ndp heeft gezorgd dat land, volk en het gros van hun dwaze volgelingen, richting Haiti, venezuela, Zimabwe op gaan. Alles heeft een oorzaak en een gevolg.


  Maak melding

 29. Dit lijkt wel op camerabeelden van 1 van de winkelpanden aan de overkant van het PD! Hoe zit het met “safe city” cameras in de binnen stad. Als z daadwerkelijk functioneren dan kan je de moordenaar wel achterhalen. Er zijn zoveel winkels in de buurt met een beveiligingscam. GA RECHERCHEREN KPS!!!!


  Maak melding

 30. Waarom zoveel gehaal en getrek onderling. Het motief is opsporen van de dader en zo snel mogelijk. Een ieder heeft het recht om te leven. Er stond in dwt dat deze zwerver geen vlieg kwaad deed en geliefd was. Moge zijn ziel in vrede rusten 🙏🏿


  Maak melding

 31. Annabel ik heb dat filmpje weer bekeken en als ik mij niet vergist hoor je duidelijk ingekomen apps. Mensen hou mij ten goede. Beluister de beelden nogmaals. Sarie torie,
  Wat gebeurd en tegenwoordig met mensen die tot dit soort lafhartige daden komen? Ga de straatcameras en beelden van die omgeving na.


  Maak melding

 32. Willen degene die anderen hun nickname gebruiken hiermee ophouden.
  Mensen aanvallen zonder te weten of dingen daadwerkelijk op waarheid berusten, zijn pas de domme koeien. Shame on you


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.