Baby van drie maanden overleden, doodsoorzaak niet bekend

20
baby-dood-suriname

Een baby van drie maanden is gisteren in Suriname overleden. Het kindje zou met ziekteverschijnselen vanuit een crèche aan de Limesgracht met een ambulance naar de Spoedeisende Hulp zijn gebracht, maar kwam te overlijden. De doodsoorzaak is (nog) niet bekend

Volgens de Surinaamse krant Times of Suriname had de moeder haar zoontje gisteren zoals gebruikelijk om 06.00 uur bij de crèche afgezet. Zij vertrok nadien naar het werk. Het jongetje was niet ziek toen hij bij de crèche werd achtergelaten.

Tegen 10.00 uur werd de moeder door de crèche opgebeld met de mededeling dat haar baby ziek was en dat er al een ambulance was ingeschakeld. De moeder ging naar de Spoedeisende Hulp en trof haar zoontje levenloos aan, aldus de krant.

Het lijkje had geen uitwendig letsel. Er zou zijn getracht om de baby te reanimeren, maar dat heeft niet gebaat. De politie was ingeschakeld en ging naar de plaats voor onderzoek. Zij is bezig te achterhalen wat zich exact heeft afgespeeld schrijft Times.

Het lijkje van de baby is na afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor een gerechtelijke lijkschouwing.

20 REACTIES

 1. Waarschijnlijk heeft het kindje en voedsel vergiftiging opgelopen of gewoon vermoordt, want de moordvloek teistert het gehele land, als ook het voedsel dat onhygienisch wordt bereid in de vele restaurants of thuis bij motjo len en Harry, twee domme ndp paria’ s die wonen te Pontbuiten en alles lekker vinden.


  Maak melding

 2. Ai boi paarse roede ju ma Pang Pang ju e plei nanga leed fu trawang wie ben jij zakazaka soort libisma na ju sebrefarta we zitten met ons leed kom je dit hier schrijven ju koulo jere


  Maak melding

 3. Lygia 17 oktober 2019 at 17:24
  Ai boi paarse roede mi ma Pang Pang mi e plei nanga leed fu trawang wie ben jik zakazaka soort libisma na mi sebrefarta we zitten met ons leed kom je dit hier schrijven mi koulo jere


  Maak melding

 4. EEN OVERLEDEN BABY V 3 MND IS GEEN VERGELIJKING MET DE POLITIEK. SOMMIGEN MOETEN OPLETTEN MET DE UITSPRAKEN EN GEVOELENS VAN ANDEREN VOORAL DE DESBETREFFENDE FAM.

  IK WENS DE FAM HEEL VEEL STERKTE EN HET KINDERDAGVERBLIJF IN DEZE MOEILIJKE PERIODE.
  EEN WELGEMEENDE TROOSTENDE BRASA.


  Maak melding

 5. Zie je! Zo gingen we niet met elkaar om in de jaren 70. Waar is de liefde en respect gebleven die wij surinamers voor elkaar hadden? Paarse roede en Lygia…stop met trobi maken. Beide gele kaart!


  Maak melding

 6. Paarse Roede ,hou het op het onderwerp wat op waterkant is gepubliceerd het gaat over een baby van 3 maanden die het leven heeft verlaten,jij weet de reden helemaal niet ,en alles wat jij typ is de NDP wat heeft De NDP te maken met het ongeval van deze kleine baby’s 👶,ik denk dat jij gefrustreerd ben ,en hier op waterkant wordt er niet uitgescholden is gewoon jouw mening geven ,hier is geen mamio,waar jij een ander wil neerhalen,dan moet je het op FB doen waar alleen maar domme mensen de hele dag te roddelen en wat ze gegeten hebben,en wat ze gaan aantrekken daar op moet jij jouw gal gaan uitspugen.


  Maak melding

 7. Een pathaloog kan toch de dood oorzaak vaststellen, iederéén die komt te overlijden heeft een oorzaak ! Dus de ouders van deze baby, moet geen genoegen nemen met een flut verhaal.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 8. misschien off topic, maar hierbij wil ik de NDP erop wijzen dat de deal die ze aan zijn gegaan met de Israëliërs niet zal werken in Su. Ze kunnen ermee stoppen. Liefst per onmiddellijk. Het Surinaams volk moet dit aangrijpen om in mei 2020 deze paarse bende massaal weg te stemmen.
  Doet u dit AUB. Alleen op deze manier kunt u van uw democratisch recht gebruik maken om voor altijd van deze bende af te komen en voor altijd met hun af e rekenen. de plannen dienen geen elk doel en geven aan dat Suriname in de uitverkoop is, waarbij een bejaarde president met heel veel geld ervan door zal gaan zonder het mee te nemen in het hiernamaals dat spoedig nadert


  Maak melding

 9. Heel triest voor de ouders, familie. Misschien te vlug gelegd in bed na ht eten.
  Het ergste dat je kan overkomen.
  R.i.p. kleine engel.
  Waarom zou iemand een kind vergiftigen??


  Maak melding

 10. De copyzieke paarse Roede 17 oktober 2019 at 21:23
  Sorry heb last van delirium en zit grensje schizofrene kwallen. Sorry voor mijn gedrag Liga, so so lobie


  Maak melding

 11. Kritiek was te verwachten en het gros van deze critici zijn ndper’s, gezien hun denkvermogen en reactie’ s. Baby was gezond, leven en wel achtergelaten. Misschien door onzorgvuldigheid of onoplettendheid heeft het kind een speelgoedblokje ingeslikt en is verstikt.


  Maak melding

 12. Leedvermaak van de gefrustreerde anti paarse psychisch gestoorde gasten. Alle leed van anderen gebruiken ze om hun haat te uiten.
  Bezoek een psychiater idioten.
  Ouders sorry sterkte met dit verlies van jullie baby.


  Maak melding

 13. Leedvermaak van de gefrustreerde anti paarse psychisch gestoorde gasten. Alle leed van anderen gebruiken ze om hun haat te uiten.
  Bezoek een psychiater idioten. Of vraag een spuitje om je te verlossen uit je leed. In Nederland heb je van die klinieken helaas in Suriname niet.

  Ouders sorry sterkte met dit verlies van jullie baby.


  Maak melding

 14. Suriname is love 18 oktober 2019 at 01:40
  Leedvermaak van de gefrustreerde anti paarse psychisch gestoorde gasten. Alle leed van anderen gebruiken ze om hun haat te uiten. ( terecht dankzij ndper’ s is er weinig respect voor het leven, have en goed van een mens, jong of oud heeft een paarse een schuldenlast tot de dood)
  Bezoek een psychiater idioten. ( Jij ook, en allen die achter de ndp staan en haar verderfelijke visie en handelingen met hand en tand bijstaan) Of vraag een spuitje om je te verlossen uit je leed. ( Velen ndper’ s plegen zelfmoord of doden hun naaste) In Nederland heb je van die klinieken helaas in Suriname niet. Dus je krijgt je spuitjes op tijd.

  Ouders sorry sterkte met dit verlies van jullie baby. )


  Maak melding

 15. Paarse roede Wacht liever het onderzoek af voordat je komt met je kinderachtigheid.Jouw frustratie omdat je niet gekregen hebt wat je wilde moet je niet hier ventileren.Ik neem het de redactie van waterkant kwalijk dat ze dit toestaan.Dit is geen politiek


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.