Weer gestuit op kaaimannen tijdens schoonmaak in Latour

17
weer-gestuit-op-kaaimannen-latour-suriname

Tijdens schoonmaakwerk in het ressort Latour is de bestuursdienst van Paramaribo-Zuidwest wederom gestuit op kaaimannen. Dit keer aan de Samenwerkings- en de Gafa Jesuweg (zijstraten van de Ephraimszegenweg).

Het gaat om schoonmaakwerk die in opdracht van districtscommissaris Eric Grauwde worden verricht door een aannemer. De dieren vormen een gevaar voor de buurtbewoners, maar zeker ook voor de huisdieren en zijn afgemaakt.

Eerder stuitte de bestuursdienst op kaaimannen in verstopte en kapotte duikers aan de achterkant van de Katwijkweg. Ook daar werden de dieren afgemaakt.

Het bericht vorige week:

17 REACTIES

 1. Wat een onzinnig verhaal. Kaaimannen zijn alleen gevaarlijk als je hun kleintjes lastigvalt. Iemand heeft een SWM-medewerker horen zeggen dat hij het vlees doorverkoopt. Dat is ws. de werkelijke reden om deze dieren af te maken. Met een klein beetje moeite had men ze kunnen meenemen en ergens kunnen loslaten.


  Maak melding

 2. Ik Ben met Na mi eens. Deze dieren hadden niet afgemaakt moeten worden Vreselijk. De kaaimannen moesten door een dieren bescherming organisatie it hinaar een zwamp gebracht worden.


  Maak melding

 3. Niemand heeft ooit iets gemerkt van de aanwezigheid van de kaaimannen. Terwijl ze zich wel voeden met ongedierten. En toch proberen smoesjes te verzinnen om de kaaimannen af te maken. Om zich vervolgens te verrijken. Zielige lui !!


  Maak melding

 4. Heel zielig voor deze mooie beesten. Ze moeten uitgelaten worden in een veilig gebied waar de mens geen last heeft van die beesten.Trouwens het is alsof hij alle visjes heeft opgegeten.


  Maak melding

 5. Inderdaad vormen ze een gevaar. Zodanig dat nooit iemand aangevallen is. Geen mens , geen huisdier. Als men niet begonnen zou zijn met de graafwerkzaamheden, zou niemand het geweten hebben dat er kaaimannen zich daar ophielden. Kaaiman vlees is wel lekker maar een kaaiman die zich eenmaal 24 uur in zo een duiker ophoudt , nou nou, daarvan zou ik echt het vlees niet willen opeten. Klinkt vies man. Men heeft lak aan de dieren . Niks verplaatsen en elders uitzetten. De verplaatsing is van de kapotte duikers, richting de maag van de mens. A so yere Sranan.


  Maak melding

 6. Dit is dierenmishandeling.Hier in ons land vertonen sommige mensen nog steeds barbaars gedrag. Het is een kleine moeite de dieren op een professionele manier te verplaatsen ver van de binnen stad.
  Men moet zelf na gaan wat de juiste oorzaak is, dat deze dieren zich in de stad vertonen in rioleringsbuizen. Ze zijn uiteraard opzoek naar voedsel. Gezien de bevolking zijn hele woonomgeving jaren lang aan het vervuilen is, gaan deze dieren opzoek naar voedsel. Het is jammer dat de volwassenen die deze dieren doden, geen goed voorbeeld geven aan onze jeugd. Alles wordt vernietigd en dood gemaakt. Wreedheden zullen hier nooit ophouden. Bewustwording is hier ver zoek. De kaaimannen zoeken ook verkoeling in de duikers. Vreselijk. Hoop dat men hier ophoudt met wreedheden. Met hun angst voor deze dieren moet men anders omgaan en een veiliger plekje zoeken om deze dieren te verplaatsen. Doden heeft geen zin.

  Sarie Torie


  Maak melding

 7. Suriname begint een groot Riool put te worden, er nu zelfs krokodillen in woon wijken beginnen met hun opmars. DB heeft het land letterlijk naar het verdoemmenis verholpen.


  Maak melding

 8. De mens is eerder gevaarlijk voor de kaaimannen dan andersom!! Het lijkt wel alsof men het leuk vind om deze dieren af te maken dan te verplaatsen..want dat kost klaarblijkelijk teveel moeite..en hoe harder men schreewt om de dieren niet af te maken des te gebrander men is dat wel te doen!..zinloos geweld..triest


  Maak melding

 9. Sommige mensen hebben van dierenmishandeling gehoord. Maar wat houd dat in?Een dier elke dag pijn doen is dierenmishandeling.Een dier in 1 keer afmaken is 1 keer pijn voelen en dood.
  Dus afmaken de beste optie.


  Maak melding

 10. Waarom afmaken,ze kunnen toch ook ergens anders uitgezet worden.Suriname heeft toch genoeg jungle en water waar ze kunnen vertoeven.Suriname is echt geen diervriendelijk land,jammer


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.