Opsporingsbericht van vermist 14-jarig meisje in Suriname

19
Opsporingsbericht van vermist 14-jarig meisje in Suriname

De afdeling Bestrijding Zware Criminaliteit van het Korps Politie Suriname heeft zojuist een opsporingsbericht naar buiten gebracht omtrent de vermissing van een 14-jarig meisje. Het gaat om Cherellety Asenfoe die voor het laatst gezien is op vrijdag 11 oktober 2019.

Omstreeks 07.00 uur die dag is ze op de hoek van de Coesewijnestraat en de Surimamboweg afgezet om zich naar school te begeven. Ze was gekleed in een blauwe VOJ uniform blouse en blauwe slippers. Sedertdien is zij niet huiswaarts gekeerd.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om kontakt te maken met het ressort Santo Dorp op de telefoonnummers 485240; 485250; de Command Centre (voorheen Centrale Meldkamer) op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

Het oorspronkelijke bericht van de Surinaamse politie:

19 REACTIES

 1. Er is zeker een menselijk roofdier met haar bezig. Hoop dat zij levend terug wordt gevonden. Wat vreselijk om dit als kind en familie mee te maken.Hoop dat zij goede engeltjes op haar schouders heeft die haar begeleiden.


  Maak melding

 2. Er is nog totaal niks bekend of men speelt al voor politie en of voor bioloog. Het baart mij wel zorgen gezien dat een mensenleven tegenwoordig niets voorstelt.


  Maak melding

 3. DpR het had moeten zijn, gezien de uitnodigende lach zal het niemand verbazen dat ze is verleidt door die “PAARSE ROEDE” van jou! je hebt een spreekwoord wat men van een ander denkt is men zelf. Alleen wie zelf slecht is denkt slecht over een ander!


  Maak melding

 4. “Het gaat om Cherellety Asenfoe die voor het laatst gezien is op vrijdag 11 oktober 2019.”

  De afdeling Bestrijding Zware Criminaliteit van het Korps Politie Suriname is zeer vlot !!!
  Het meisje is op vrijdag 11 oktober 2019 voor het laatst gezien en eindelijk op 16 oktober wordt dit naar buiten gebracht.
  Heeft de familie dit niet eerder gemeld cq aangifte gedaan??


  Maak melding

 5. Volgens mij is er een kind vermist. En jullie helpen hier echt niet bij met jullie zinloze commentaar!! Als je niks te vermelden heb reageer dan ook niet. Iemand zijn kind is zoek. Misschien is ze wel vermoord. Bid dat ze heelhuids terugkomt ipv niet gevraagde commentaar te plaatsen


  Maak melding

 6. Danisha 16 oktober 2019 at 23:25
  DpR het had moeten zijn, gezien de uitnodigende lach zal het niemand verbazen dat ze is verleidt door die “PAARSE ROEDE” van jou! je hebt een spreekwoord wat men van een ander denkt is men zelf. Alleen wie zelf slecht is denkt slecht over een ander!

  Ai wie de schoen past, idioot


  Maak melding

 7. Politiek neutraal 17 oktober 2019 at 06:29
  Ik heb alleen blanke, bruine en zwarte pedofielen gezien. Nog nooit een paarse. Ik ben benieuwd hoe die eruit zien!?

  Neem het niet letterlijk op, maar figuurlijk. Paars staat voor alles in dit land wat verderfelijk is.


  Maak melding

 8. Laat Me 17 oktober 2019 at 04:56
  Danisha@ wel een raar spreekwoord zeker nieuw

  Wahahaha, alleen dwazen kunnen zoiets verzinnen als Danisha


  Maak melding

 9. Je heb een paar politiek gestoorde gasten op deze forum die elke topic gebruiken om hun misselijk makende gahall uit te spugen hou nou op met je onvolwassen gedrag


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.