Moeder beschuldigt peuterschool in Suriname van mishandeling zoontje

17
Moeder beschuldigt peuterschool in Suriname van mishandeling zoontje

Een moeder heeft op social media een peuterschool in Suriname beschuldigd van mishandeling van haar zoontje. De moeder beweert dat de genen die belast zijn met haar zoontje, hem zouden hebben mishandeld als dieren. Als mogelijk bewijs heeft zij een foto geplaatst waarbij te zien is dat de peuter een blauwe plek heeft aan zijn arm en bovenbeen.

De moeder beweert verder dat zij ook van andere ouders heeft vernomen over de mishandeling op de school. De moeder is totaal niet te spreken dat de school haar zoon zoveel heeft beloofd voor het schooljaar 2019-2020 en in geen twee weken tijd hij zo mishandeld wordt.

De moeder laat weten dat de peuterschool kan werken aan “die oudere beesten” die op de school beestachtigwerk doen. Als alternatief geeft zij aan dat de opvang ook gesloten kan worden.

Ouders die kinderen daar hebben let op uw kind en observeer hem, want i no kang pot ju tjieng na wang prees pe de shi ju tjieng lik AGU“, aldus de boze moeder.

UPDATE: Waterkant sprak de school in kwestie en die weerspreekt het verhaal van de moeder. Lees het hier: Peuterschool niet te spreken over beschuldiging van mishandeling.

17 REACTIES

 1. Francisco, geen moeilijke vragen stellen. Die school is heilig en moet in bescherming genomen worden en natuurlijk anoniem, anders hebben ze geen slachtoffertjes meer.


  Maak melding

 2. Als onomstotelijk zou zijn bewezen dat mijn kleinkinderen op school mishandeld worden, dan zwaait er wat voor het personeel incluis directie van die school. Ik kan nog erger mishandelen. Zo erg dat je het niet meer na zou kunnen vertellen.


  Maak melding

 3. Bewijzen eerst aandragen. En als dit inderdaad zo is dan de school aanklagen en gelijk je kind(eren) ergens anders plaatsen.
  Kunnen de blauwe plekken ook door iets anders (gestoten / gevallen) zijn veroorzaakt?


  Maak melding

 4. Het is bekend dat veel kinderen tij en ontij worden mishandeld door gefrustreerde mensen.
  Hun klauwen kunnen zij niet in hun zakken houden. Nog erger is dat zij ook nog voor betaald worden en toch overgaan tot mishandelingen van weerloze kinderen, die nog niet goed kunnen praten, zodat zij niet kunnen vertellen wat hun steeds wordt aangedaan. Deze kinderopvang hoort direct gesloten te worden en een officiele klacht worden ingediend. Er dient een groot scheepsonderzoek plaats te vinden. Wanneer men denkt dat zijn/haar kind veilig is? Zo zie je maar weer.


  Maak melding

 5. Als kind wilde ik niet naar school. Mijn omgeving, legde mij uit dat de school is, om mij te ontwikkelen, zodat ik iemand voor de maatschappij, kon betekenen en mijn ouders mij in de toekomst konden beschermen.

  Op deze school, is een deskundig onderzoek nodig en onbekwame onderrichters de laan uitsturen. Dan kan een ouder met met vertrouwen en gerust hart een kind toevertrouwen aan de school.


  Maak melding

 6. Wat een paar onnozele opmerkingen. Ik denk dat de meeste geen kinderen hebben of onmenselijk zijn en dus geen medemenselijk gevoel hebben. Als de moeder het kind had mishandeld dan is het domme durf om een organisatie ervan te beschuldigen.
  En vaker zie ik dit soort berichten due eerst op social media verschijnen . Waarom grijpt men naar social media ipv bv een arts te raadplegen en als die mishandeling heeft vast gesteld dan samen de politie raadplegen. Met alle K dingen grijpen jullie naar social media. Dommerts. Zo help je niks en niemand. Social media is roddel en bied geen hulp. Sjeeesss


  Maak melding

 7. Da mut j geen kindere make.vroeger werde we bond n blauw geslachen Mt bord liniaal of Mt e baseball stick.darm hde kindere vroeger e veel better sgoling n ware gedisiplineert.tegenwoordig kindere vanaf 11 jr zyn verrot ,ales s ma pang pang.elke zin begint of eindigt Mt ma pang pang.


  Maak melding

 8. @ Mijke los van je laatste woord ben ik het VOLLEDIG met je eens.
  Je moet met je gore poten van kinderen afblijven.
  Arme kinderen.
  Aan een kant hoop ik dat meerdere ouders een klacht gaan indienen. Er moet te achterhalen zijn welke, zichzelf leerkracht noemende idioot, hier verantwoordelijk voor is.
  Anderzijds hoop ik dit weer niet, want dat betekent dat meerdere kinderen sinds langere tijd mishandeld worden.
  Sterkte mevrouw en al haal je je kind van school, laat het ajb er niet bij zitten. Ook om andere kinderen te beschermen


  Maak melding

 9. OKE, een kind gaat naar de peuterschool om gestimuleerd te worden en zich veilig, vertrouwd te voelen. Kinderen op die leeftijd leren spelenderwijs iets en van hun leeftijdgenootjes. Als dat kind iets gedaan heeft wat niet in de ogen van de juf kan is het niet haar plicht om het kind lijfelijk te straffen, zelf als het kind geplast, gepoept heeft in zijn/haar broek of een kind heeft geslagen/gebeten hoor je niet te slaan maar te stimuleren om iets anders te doen, vragen en belonen met een sticker of kleurplaat. Maar wat ik zie zijn striemen van zweepslagen en niet van een glijbaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.