Brutale dieven stelen complete achterklep van auto

18

Zo trof de eigenaar van een mooie Toyota Vitz uit 2010 haar auto vanmorgen vroeg aan in Suriname. Dieven zijn in de nacht ervandoor gegaan met de complete achterklep van haar nieuw gekocht vervoersmiddel. Ook hebben zij beide achterlenzen losgemaakt, maar hebben slechts 1 buitgemaakt.

De benadeelde, Felize Drenthe zegt aan Waterkant dat zij haar auto zoals gewoonlijk in de avond op het erf parkeert en de poort op slot doet. Zo was dat gisteravond ook het geval bij haar woning aan de Franchepanestraat. Vanmorgen toen zij uit huis moest, liep haar dochter richting de poort om die open te maken. Tot haar verbazing zag zij dat het voertuig aan de achterkant gewoon open was.

Drente die zich overtuigde van wat haar is overkomen schakelde meteen de Surinaamse politie in. Zij zegt dat de dieven 1 van de achterlezen hebben achtergelaten op het erf. Naast de achterklep en achterlens hebben de dieven ook een memory stick buitgemaakt.

De benadeelde vraagt de gemeenschap om alle tips die zij hebben door te spelen aan de politie of haar. Daarnaast doet zij een beroep om de gestolen spullen niet te kopen als die wordt aangeboden, maar de politie meteen in te schakelen.

18 REACTIES

 1. de regering is mede verantwoordelijk met alle vormen van crime wat zich in het land plaats vind..,,, daar kan je niet onder uit komen..

  waarom zeg ik dit,, omdat de regering alle verantwoordelijkheid draagt wat in het land plaats vind..

  de regering is VERPLICHT alle soorten disciplinaire maatregelen te nemen om het land goed te besturen, zo niet dan moet zij onmiddellijk op calivateren m. .a . w. op donderen….
  want dit is geen regeren meer, maar het volk belazeren.. liever van daag dan morgen..
  het volk lijdt al genoeg..

  als de pres. niks doet, onder neemt, het is al lang en breed bewezen, dat hij het niet kan,, laat hij dan weg gaan.. tot nog toe is hij een waardeloze lul..


  Maak melding

 2. Omdat de kopers van gestolen goederen wel de spullen willen hebben maar deze niet willen kopen voor de normale prijs wordt het stelen in standgehouden.
  De president kan dit niet stoppen omdat Suriname skeer is en nauwelijks zelf hun eigen broek op kunnen houden.
  Kopers denken alleen aan hun eigen zak en daar komt dus niet voor dat zij de politie moeten bellen als het spul hun wordt aangeboden.
  Maar er zijn ook goede Surinamers die dit wel melden maar die zijn op 1 hand te tellen


  Maak melding

 3. Brutale dieven? Meer dan 50% van de Surinamers is brutaal. Slopen dievenijzer om toegang te verschaffen tot andermans woning. Stelen bromfietsen, auto onderdelen en andere zaken op andermans erf. Of gewoon mensen op straat overvallen en geld, sieraden en telefoon van de mensen afhandig maken. De situatie in Suriname is erger dan in de Afrikaanse landen.


  Maak melding

 4. Weet je wat ik niet snap van die Surinamers
  Is dat ze n leider hebben die heeft gemoord ,gestolen ,gehandeld in drugs en ook t hele land aan t verpanden is aan de Chinezen
  Dus stelen of roven of moorden of handelen is n normale zaak in Suriname
  t mag allemaal
  Mischien moeten al die Surinamers dat gaan doen !!!
  Gewoon iedereen stelen en laten stelen


  Maak melding

 5. Ik hoop dat je erachter komt wie je auto vernield heeft en de woonplaats plat brand. Kan je geen moer schelen of de hele familie dakloos wordt.
  Ik heb camera’s gezet en de politie hoeft mij niets te helpen zoeken. Mijn mensen doen het zelf
  Want de politie sluit ze voor paar maanden op, de heler heeft andere rovers/junks en ik ben verliezer. Mi no denkie.
  En bij ons wordt er niet gefilmd. Bewijs no de


  Maak melding

 6. Slapen die gasten zo diep dat ze niet eens horen dat men bezig is zo iets helemaal los te krijgen kost veel tijd en in de avond uren kan je alles horen wanneer iemand aan het sleutelen is .de buren hebben die ook niks gehoord .noh mang dies noh kang .


  Maak melding

 7. Schaamteloos en respectloos gedrag van een volk zonder eerbied voor de wet en regelgeving in een land. Surinamers zijn een schaamteloos volk zonder scrupules. Ze stelen openlijk, liegen zonder blikken of blozen, moorden openlijk, plegen openlijk geweld op klaarlichte dag, gaan openlijk vreemd zonder gevoel van eigen waarde, de vrouwen chanten openlijk een getrouwde man die met zijn levenspartner op stap is in SU, ze bedriegen openlijk, ze bedelen openlijk, ze occuperen openlijk, ze doen alles wat God verboden heeft gewoon openlijk zonder enige zelfrespect en zonder respect voor een ander. Ze betreden openlijk het erf van een ander en vernietigen openlijk de spullen van een ander en de politie knijpt een oogje dicht want de ander zou het volgens de politie kunnen missen, wat een lage mentaliteit zeg.


  Maak melding

 8. Een klein percentage is zo asociaal bezig, het overgrote deel van de Surinamers is hardwerkend, maar wat valt de douane tegen zeg. Bij het inklaren van spullen uit het buitenland, stelen ze (= de douane) openlijk andermans spullen zonder na te denken dat het gewoon ontoelaatbaar en onwettig gedrag is.


  Maak melding

 9. Verzekeren is intussen geen overbodige luxe meer in Suriname. Dit lijkt wel op diefstal op bestelling.Ik had ooit tijdens mijn vakantie ook vervelende dingen meegemaakt aan de Franchepanestraat.


  Maak melding

 10. Overal wonen dieven maar de roti van een bekende roti zaak daar in de buurt is lekker! Ik kwam helemaal van Noord om roti daar te eten. Ik ga geen reclame maken want ik kreeg het niet gratis.


  Maak melding

 11. Stelen is makkelijker en goedkoper, maakt ook niet uit, binnen een week is ook deze auto total los gereden, dan kan ze haar motorkap weer terugkrijgen.🥱


  Maak melding

 12. Het is vreselijk tegenwoordig. De dieven worden steeds brutaler, hebben steeds meer lef en durf. Diegenen met de grootste mond, die de schuld maar buiten zichzelf leggen, moet misschien nog harder gaan werken. Sommigen willen alles, die ze zelf niet kunnen betalen, zijn veel te lui of band om te werken. Bigi ai, jaloers en onredelijk.
  Kraai geen nonsens uit, ga werken!@#$%€£₩¥


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.