‘Powisi’ opnieuw aangehouden, dit keer voor mishandeling vriendin

27
Powisi

De 36-jarige Rinaldo M. meer bekend als ‘Powisi’ is weer gearresteerd door de politie. Dit nadat hij zijn vriendin geslagen heeft op haar hoofd waardoor zij een zwelling heeft opgelopen. Hij is op donderdagavond 10 oktober door RBTP tijdens surveillance aangehouden, waarna hij werd overgedragen aan de politie van het bureau Nieuwe Haven.

Zijn vriendin deed op woensdag 02 oktober aangifte op het bureau Nieuwe Haven contra Rinaldo ter zake mishandeling, poging zware mishandeling en bedreiging. Volgens haar verklaring had zij een zwelling aan haar voorhoofd opgelopen, nadat Rinaldo haar had geslagen. Zij verklaarde dat zij door Rinaldo op een afgesproken plek in de binnenstad werd opgehaald en vroeg zij naar geld om babyspullen te kopen. Reden genoeg voor Rinaldo om haar slagen toe te brengen.

Tijdens de voorgeleiding legde de verdachte een andere verklaring af dan hetgeen de vrouw had verklaard. Rinaldo verklaarde aan de politie dat hij met het slachtoffer samen woonde. Daar hij enige tijd in verzekering gesteld was, ging zij met de huishoudelijke spullen vandoor. Hij vroeg om rekenschap en daar de woordenwisseling uit de hand liep, gaf hij haar een klap.

Rinaldo werd na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

27 REACTIES

 1. Deze idioot is geen powisi maar een tiengie fowrow, slaat een vrouw als ze geld vraagt voor babyspullen. Wat een sakka sakka persoon schande aan zijn moeder ook voor de opvoeding die zij hem heeft gegeven. Totaal geen verantwoordelijkheid na de spermalozing.


  Maak melding

 2. OOOOOOOOOW en wie geeft weer zo´n man het recht om een vrouw te slaan die uberhaupt zwanger is? Dit moet goed aangepakt worden. Een voorbeeld voor heel veel mannen. 1 jaar de cel in en dame 1 keer geslagen zal hij het altijd blijven doen. Dus wees opgepast.


  Maak melding

 3. Rinaldo als je een vrouw slaat ben je zowieso fout, als ze daarboven in verwachting is wordt dat je dubbel aangerekend. het is goed om even een rekensommetje te maken (de tijd dat je achter de tralies zat en de duur van de zwangerschap). Wie heeft voor de kosten opgedraaid voor de huishouding toen je achter de tralies zat? buurman/neef of heeft vrouwtje lief de huishoudelijke spullen verkocht om in leven te blijven. het zou verstandig zijn om bij/na de geboorte een DNA onderzoek te laten doen. ze lijkt me trouwens niet iemand die op een crimineel zal zitten wachten terwijl hij ergens zit te brommen


  Maak melding

 4. @ Laat Me

  Als de dame in kwestie jouw bloed eigen zus is, lul je anders. Typisch weer zo´n paarden lul, wel naaien maar om het kind te verzorgen ho maar. ( Castreren die klootzak ))

  jacko


  Maak melding

 5. Als die vrouw houd van geld en die man heeft veel geld. Dan denkt die vrouw als ze zaad neemt en baby krijgt die man blijft bij haar. Niets is minder waar, die man gaat zaad doneren bij andere vruchtbare gronden. Mishandeling is niet goed te spreken, maar vrouwen moeten ook uitgaan van eigen kracht en niet alleen rekenen op man. Bespaar die kinderen het leed en maak niet met iedereen kindje.


  Maak melding

 6. Hoe belachelijk moet je zijn,huishoudelijke spullen die verdwenen zijn en daarom slaan.Wat een laffe hond.Het lijkt wel alsof ze bij het geringste doordraaien in Sur.


  Maak melding

 7. Rinaldo dacht:
  If mi nak a sma ondro C dang mi kan nak a sma tap C

  Wat een kerel zeg yu zwanger a sma a kies wang pitjing en now mo nie moes de fu sorgoe a pitjing.
  Je bent toch wel waardeloos als je vrouw je geld moet vragen om spullen voor je bloedeigen kind te kopen.
  Ma ja so de meeste sranang mang dé, N..i da yu gwe,


  Maak melding

 8. @Laat Me,

  Hij had jou zwanger moeten maken en een paar klappen moeten verkopen. Dan had je ook moeten zeggen “Laat me” en laat de rechter maar oordelen.


  Maak melding

 9. Wat een dagoe !!!

  Wie is deze lafhartige hond die een zwangere vrouw mishandelt?

  Hij doet zn naam totaal geen eer aan en is een belediging voor de surinaamse man ..ik zou dit straks geboren kind ver uit de buurt houden van zn laffe vader!!!

  Ja mensen want tegenwoordig zijn zelfs babys slachtoffer van deze gestoorde idioten …het lijkt wel of de surinaamse man problemen heeft om normaal te functioneren id maatschappij.

  Ik weet niet wie deze ka powisi is …maar zeg oog om oog tand om tand,laat de politie bij deze ook de handjes wapperen bij dit soort verdachtes!!!


  Maak melding

 10. Een verhaal heeft twee kanten, maar ja oordeel niet over een ander opdat gij ook niet veroordeeld en beoordeeld wordt. Slaan heeft geen zin, en dat is fout, maar sommige mensen, zwanger of niet kunnen het bloed onder je nagels vandaan halen. Ik ben benieuwd wie zonder zonde is, maar wie zonder zonde is moet alletwee met stenen bekogelen en geen partij trekken voor niemand.


  Maak melding

 11. Beste riool-waterkanters!

  Mooie reacties hier! Het mooie is dat de meeste trouwe reageerders hier zelf dagoes en agoes (varkens) zijn. Wellicht is het verstandig dat deze duistere zielen even de bijsluiters lezen van de pillen die zij elke ochtend braaf bij de huisarts ophalen. Het is niet aan ons om te oordelen over het levenspad van een ander. tang bung. Be Good and do good!


  Maak melding

 12. Deze gast met zijn losse handjes, durft wel een weerloze vrouw te slaan die ook nog in de verwachting van hem is. Wat een debiele klootzak. Deze vrouw hoort voorgoed afstand te nemen van deze baviaan met losse handjes. Vrouwen horen ook beter op te letten met wie zij omgaan. Zulke gasten hoor je niet in je leven toe te laten of je leven met hun delen. Komt altijd ellende van.Hij is een schaamteloze gevangenis rat. Hij heeft niet enkel zijn vriendin mishandeld maar ook het kindje die zij onder haar hart draagt. Weg met deze loser. Ga je iemand die zwanger is slaan om aardse goederen die je overal weer kunt kopen.Hersenloze paria. Hopelijk wordt hij opgeborgen voor 20 jaar. Wat dit val niet enkel onder lichamelijke maar ook geestelijke mishandeling. Zaka zaka. Het zal je dochter of zus zijn.


  Maak melding

 13. Hele zware woorden worden gebruikt tegen de man die zijn vrouw (volgens de krant) zou hebben mishandeld.
  Ik vraag me af of de judassen die hier van alles roepen beter zijn dan de dader.
  Uit ervaring weet ik dat de Surinaamse mannen over het algemeen lose handjes hebben en een acute spraakgebrek krijgen als ze met zaken worden geconfronteerd die ze niet aanstaan.
  En dat velen hun leuter overal in steken en nooit met geld over brug komen voor babyspullen en voeding en voor de opvoeding van hun kind!!


  Maak melding

 14. Ieder geval is afzonderlijk. Als men specifiek zou willen oordelen zou men de ins en outs moeten weten. Deze kerel is in ieder geval geen frisse jongen. Niet de eerste keer dat hij achter de tralies verdwijnt. En fysiek geweld (tenzij zelfverdediging) mag uiteraard niet. Hij zegt dat hij samen met haar woonde. Dit klinkt in de verleden tijd maar misschien hadden ze nog wat . Additioneel komt bij dat de vrouw zwanger is. Het OM moet het maar uitzoeken hoor. De mishandeling is een feit. Dat ontkent hij niet. Bedreiging kan ook aan de orde zijn als hij dat toegeeft. Dat van de babyspullen telt niet voor het OM. Het is niet strafbaar als je op dat moment zou zeggen dat je geen geld hebt voor de babyspullen. Vooral niet volgens zijn bewering dat de vrouw er met de huishoudspullen ervandoor is gegaan. Men moet niet gaan generaliseren en Surinaamse mannen van alles en nog wat negatief is , betichten. Daarmee doet men de rest (positief en zorgzaam) tekort. Bovendien is het niet zo dat mannen van andere nationaliteiten minder losse handjes hebben.


  Maak melding

 15. Los van het feit dat deze achterlijke idioot zijn poten thuis moet houden, hetgeen lastig is voor hem, want hier is hij mee opgegroeid, zou geen vrouw ter wereld een man om geld moeten vragen.
  Ook niet om haar kind te verzorgen. Ik schrijf haar kind en niet hun kind, want als deze mongool van mening was dat het ook zijn kind is en niet alleen zijn zaad, dan had ze niet om geld hoeven te hebben gevraagd.
  Esgobar, welke zin begrijp je niet?
  Stel gerust je vraag


  Maak melding

 16. “Uit ervaring weet ik dat de Surinaamse mannen over het algemeen lose handjes hebben en een acute spraakgebrek krijgen als ze met zaken worden geconfronteerd die ze niet aanstaan.
  En dat velen hun leuter overal in steken en nooit met geld over brug komen voor babyspullen en voeding en voor de opvoeding van hun kind!!”

  @ Pakiratigri, wat is er mis met bovenstaande?
  Klopt er iets niet??? Ook als de waarheid zacht wordt uitgesproken klinkt het keihard!!1


  Maak melding

 17. Als je een vrouw met stijl en klasse bent, zorg je zelf voor je babyspullen, vooral als het om babykleding en baby-verzorgingsproducten gaat. Voor de grotere spullen zoals babybedje en baby-commode zorg je als koppel samen voor. Sommige vrouwen rennen als een klein hondje achter een man aan voor het minste geringste. Zorg voor jezelf als vrouw en ga studeren dan ben je financieel onafhankelijk. Een man heb je nodig voor liefde en kameraadschap en niet alleen voor geld en materiele zaken, lijkt mij.

  En een man die een vrouw slaat, laat zichzelf kennen en heeft geen normen en waarden. Het is jammer dat veel mensen uit Suriname niet weten hoe het hoort. Het is de normaalste zaak onder sommige Surinamers om vreemd te gaan en nog wel openlijk. Ze leiden een smerig en onfatsoenlijk leven en vinden het normaal om met verschillende partners te rommelen, te bedriegen en te stelen en liegen. Het zal nooit wat worden met dat deel van het Surinaamse volk dat geen normen en waarden heeft en geen opvoeding heeft gehad. Aan zulke mensen heb je niets en kun je geen wedstrijd mee winnen want het zijn van nature losers, nietsnutten, oplichters en klaplopers. Zielig voor de vrouwen die zich inlaten met deze losers en nietsnutten. Ze zijn onbetrouwbaar en liegen de boel bij elkaar. Duivelse losers zijn het.


  Maak melding

 18. Pakiratigri met zijn pseudo wetenschappelijk gelul.
  Ik begrijp dat je graag als intellectueel wil overkomen, maar je bent gewoon een achterlijke klootzak die vaak schermt met cijfers en statistieken die niet echt bestaan. Je verzint ze ter plekke. Hou je grootmoeder maar voor de gek, en houdt liever je bek. ( het rijmt ook nog )


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.