Bromfietser dodelijk aangereden, autobestuurder rijdt door

11
Archieffoto-gewonde-afgevoerd-ambulance
Archieffoto waarbij een gewonde in het verkeer wordt afgevoerd met de ambulance en NIET van het ongeluk of slachtoffer uit dit bericht.

De 45-jarige Rekesh Galloo is vanochtend rond 2.00u in het Mungra Medisch Centrum (MMC) overleden aan de verwondingen die hij kort daarvoor heeft opgelopen bij een aanrijding met een auto aan de Gemaalweg in het district Nickerie. De autobestuurder heeft hem in hulpeloze toestand achtergelaten na de aanrijding.

Een woordvoerder van het Korps Politie Suriname zegt aan Waterkant.Net dat de politie omstreeks 01.30u de melding kreeg en ter plekke ging voor onderzoek. Daar aangekomen trof de politie de bromfietser en zijn duorijder Hermand B. zwaargewond op de weg. Per ontboden ambulance zijn beide slachtoffers afgevoerd naar het MMC voor medische behandeling.

Beide slachtoffers hebben naast andere verwondingen ook een bovenbeenfractuur opgelopen. Galloo gaf bijkans een half na aankomst in het ziekenhuis de geest. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het lijk in beslag genomen voor obductie. De verkeersbarometer is met de dood van Galloo gestegen naar 57.

Een ieder die informatie heeft met betrekking tot deze aanrijding wordt gevraagd in contact te treden met de politie van Nickerie, de politie command center op het telefoonnummer 115 of het dichtsbijzijnde politie bureau in Suriname.

11 REACTIES

 1. het wordt met de dag grimiger , elke dag het zelfde veerhaal, sterkte aan de familie..
  ……
  ik moet eerst heel hard lachen, s m e toegevoegd aan Rwanda, weet niet wat er daar te halen valt.
  de inwoners al daar hebben ook nog nooit van S M E gehoord, laat staan dat zij ooit een keer een ticket zullen kopen om mijn land te bezoeken.. de meeste blaka daar zijn al straat arm, dagelijks zwemmen er duizenden uit Afrika de zee over om in Europa welvaart te gaan zoeken, maar helaas de zee neemt ze op ..

  wat moeten die mensen in zo straat arm s m e gaan zoeken de zee slikt ze dagelijks al op….


  Maak melding

 2. Zeker weer teveel drank opgehad, waarschijnlijk kan deze bestuurder niet eens herinneren dat hij ergens tegenaan heeft gezeten. En sowieso rijden ze altijd met de duivel op schoot😈💀


  Maak melding

 3. Dit moet nu eindelijk ophouden, een aanrijding veroorzaken en doorrijden. zware straffen voor dit delict minimaal 5 jaar. in dien het slachtoffer zwaar lichamelijk letsel heeft opgelopen minimaal 10 jaar. bij het overlijden van het slachtoffer minimaal 20 jaar. indien de veroorzaker niet over een geldig rijbewijs bezit nog eens 5 jaar bij de straf optellen. indien de veroorzaker onder invloed verkeerd van alcohol of enig bedwelmende middelen straf met nog een 5 jaar verhogen. ingeval van meerdere slachtoffer mag/komt de veroorzaker niet meer levend uit de gevangenis. geen enkel verzachtende omstandigheden en/of leugens worden geaccepteerd


  Maak melding

 4. Flordelyn@ waarom denk jij dat de bestuurders vluchten door de straf die ze te wachten staat en met al die straffen van jou zullen er meer en meer vluchten snap jij waarmee je bezig bent niet zo slim gekkigheid
  Dus Laat Me


  Maak melding

 5. Laat me, na echt wang dong sma fa ai redeneer. Gelet op het feit dat haar lijder ddb lak heeft aan recht en wet is ook een aansporing aan het gros der ndp zombies om weg te vluchten. het gros der paarse zombies hebben geen macht, gen geld, geen elite beschermingslegertje op kosten van land en volk, neks hebben ze, alleen maar een paars laag onverantwoordelijke mentaliteit. Dankzij ndp zijn land en volk lijden land en volk op elk vlak en gebied, ook de natuur. Dankzij ndper’ s sa gelukkig ooktoe e lijdt, verwordt het met de dag paars bandeloos.


  Maak melding

 6. De lafheid om door te rijden,………moet super zwaar gestraft worden en de dader/familie financieel volledig uitkleden ! Familie slachtoffer moet en zal volledig geholpen/gecompenseerd worden ! RIP


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.