Beleki Beketje meer dan 2 miljoen keer bekeken op YouTube

11
beleki-beketje-suriname

Het populaire nummer Beleki Beketje van Ghetto Crew uit Suriname is nu al meer dan 2 miljoen keer bekeken op YouTube. Het nummer ging na uitkomen snel viraal en haalde haar 1 miljoenste view in iets meer dan 2 maanden. Nu iets meer dan 4 maanden verder heeft het lied de 2 miljoen views ruim gepasseerd.

Het aanstekelijke nummer van de Ghetto Crew wordt nog steeds op verschillende evenementen en feesten afgespeeld of gezongen. Nadat het lied officieel was gelaunched was het haast overal in Suriname maar ook daarbuiten te horen. De bijbehorende challenge werd door jong en oud uitgevoerd. Zelfs de Surinaamse president deed hieraan mee.

Ghetto Crew stond op het punt om ook in Europa doorbraak te maken met Beleki Beketje. De artiesten van Ghetto Crew zouden samen met Effe Anders en de Love Messengers een Beleki Beketje Europa Tour in augustus afwerken. Echter weigerde de Nederlandse ambassade in Suriname tot twee keer toe de visa voor de Surinaamse artiesten die zouden deelnemen aan de tour.

Het Nederlandse optreden van de artiesten werd zodoende gecanceld. Veel Surinamers in Nederland keken uit naar het optreden van Ghetto Crew met het populaire nummer Beleki Beketje. 

11 REACTIES

 1. Had nog nooit van het liedje en de band gehoord. Op Youtube bekeken maar niet volgehouden tot het eind. Not my favorite kind of music. Gelukkig vinden anderen het wel leuk.
  Nu 2 miljoen en een half views.


  Maak melding

 2. Wat een assholes, die Nederlandse ambassade, kunnen het niet hebben dat het nummer niet uit Nederland afkomstig is, geen enkel nummer hier heeft internationaal zoveel likes en vieuws gekregen. Proberen weer te boycotten. Wat is de reden, dat zij geen visum kunnen krijgen dat vraag ik mij af.


  Maak melding

 3. Het zou fijner zijn lezen dat deze gasten van de band hun schooldiploma MTS of HTS, HBO, Havo,
  Universiteit hebben behaald.
  You tube is verderfelijk.


  Maak melding

 4. Grote leugen dat Nederland het visum weigert, Nederlandse ambassade beslist dit helemaal niet!!!!
  Er zaten verdachte personen in de groep die moesten nog wat bewijzen overleggen en dat wilden de heren niet. Zo beschikten ze niet over voldoende geld voor levens onderhoud. Eerlijk zijn is niet de sterkte eigenschap en het vingertje wijzen dat lukt makkelijker


  Maak melding

 5. Het zou fijner zijn als mensen met een jaloerse zieke geest hulp zouden zoeken in een kerkgemeenschap,zelfs.met een mts,hts,hbo,havo werken mensen hier onder hun niveau of doen tegen prestatie om hun uitkering te behouden,iemand met diploma alleen lagere school heeft voor mij laminaat gezet,geverfd en behangen en ongeschoold en zit er keurig uit,zouden ze stelen.is het niet goed maken ze muziek commentaar het is nooit goed in creolen muziek alleen mekaar naar beneden halen als het sommige niet jou smaak is dan zet je een pedofiele site op met kinderliedjes jullie zijn erger dan die ziekte k misgunnen wat k.weet je dat je dood kan gaan maar als je jou best doet om muziek te maken weet je niet wat je te wachten staat.qua opmerkingen maar ja zelfs honden hebben vrijheid van meningsuiting,muziekafval vandaar twee mijoen keer bekeken is ook niet mijn muziek maar ik praat niet negatief want wil niet dat negatieiteit.om mijn nageslacht gaan ,na so wo tang en zwarte piet mag blijven


  Maak melding

 6. In nl heeft rapper boef voor 2.5 watermeloenen getekend ,zo ik zou niet in huis willen zijn met die mensen die hem afgunst wensten .
  En zeiden dat wat hij maak geen muziek is willen zijn.
  Val ook een ding op.
  Altijd wanneer een blaka man in het nieuws komt er juda’s zijn die ze gelijk met stenigen.
  Niet dat blaka mans altijd goed in het nieuws komen ma boi.
  Veel succes aan nisha madaran of hoe die sma heet.
  Die mannen van rich family gang zouden zeggen na oen ab a moveme😂🤣🤣🤣


  Maak melding

 7. Trots op deze surinamers.dit s talent.en nit die zwervers vn 2 famouse crew alias selekta shit die uit Holland aleen n nis komt bedelen VOR e paar euros.zingt aleen toiletpot liederen.bolletjes slikkers alemal.in Holland makt selekta toilet schoon n raapt sigarete peukjes op.n Holland zyn z spook artiesten,want niemand en zelfs d hond jantje Kent hun nit.


  Maak melding

 8. Kijk een ander ding hier men wijs altijd op scholing dan hebben ze dit niet gehaald dan geen diploma ze hebben 1 ding wel dat jij niet heb die zo negatief praat verstand en mensen die hun muziek wel leuk vind en jij een fles zuure ka


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.