Zwerver dood aangetroffen in hartje Paramaribo

26
Zwerver dood aangetroffen in hartje Paramaribo
Het lichaam van de man werd gevonden voor een winkel aan de Domineestraat.

Vanmorgen rond 04.00u is een man die een zwervend bestaan leidt dood aangetroffen aan de Domineestraat. De redactie van Waterkant verneemt dat er verwondingen op het lichaam van de man zijn aangetroffen.

Het stoffelijk overschot van de man werd gevonden bij de winkel Secret aan de Domineestraat in hartje Paramaribo. Het vermoeden bestaat dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

Leden van het Korps Politie Suriname zijn ter plekke bezig met het onderzoek. Later meer.

UPDATE: Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT) had de man een barstwond aan zijn hoofd. Op de plek waar het lijk werd aangetroffen, was er veel bloed. Naar verluid had de man zondagmiddag een heftige woordenwisseling met iemand, aldus dWT.

UPDATE 2: Het Korps Politie Suriname heeft in dit officieel bericht laten weten dat er geen documenten op het ontzielde lichaam aangetroffen zijn waaruit de persoonsgegevens van de man achterhaald konden worden. Het gaat hierbij om een creoolse man met een geschatte leeftijd van 50 jaar. Hij ging gekleed in een zwart t-shirt.

Nabestaanden of zij die denken deze manspersoon te hebben gekend, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van het bureau Centrum op de telefoonnummers 477777 of 471111.

Filmpje:

https://www.facebook.com/klaas.anthonio/videos/2675291912531501/

26 REACTIES

 1. Dit noem ik beestengedrag om een dakloze te vermoorden. Hopelijk wordt de moordenaar getraceerd en klem gezet in de gevangenis van Santa Boma.


  Maak melding

 2. Sommige van deze gasten veroorzaken geen last maar anderen wel. De tonnen maken ze leeg en gooien overal hun troep. Ik zie ht bij het parkeerterrien naast prolasco.
  Deze mensen moeten gewoon een opvang krijgen. Ze zijn niet voor pcs maar ook niet om vrij rond te lopen en overal in onze binnenstad troep maken, slapen of toeristen lastigvallen


  Maak melding

 3. Ik ondervind nooit hinder van deze mensen. Als ik mijn auto bij de Grote Markt parkeer komen ze altijd netjes vragen of ze mijn auto in de gaten moeten houden. Ja je kan moeilijk ze weigeren en geen geld geven ook al is het niet veel. Ook bij het Domeinenkantoor zie ik ze vaak en ook bij het AZP zie ik ze. Heb wel medelijden met ze maar nogmaals ze doen echt niemand kwaad voor de 100% niet.


  Maak melding

 4. Lege winkel/panden, lege onafgemaakte gebouwen en het land is groot genoeg om een woonruimte voor de daklozen te crieeren. Ze zijn er en het worden er steeds meer dus men kan ze niet over het hoofd zien. Zij ontsieren het stadsbeeld, slapen overal, vallen de mensen en toeristen en het winkelend publiek/eigenaren lastig vooral als je ook rustig iets wil eten op een terras met je gezin/familie en of zakenrelatie. En wat vindt men van de hitte en de moesson en ongedierte dat is ook niet prettig voor de mens laat staan een zwerver. Heeft de juiste instantie´s daaraan gedacht. Als dat er niet is dan is dit het juiste moment. Door omstandigheden komen deze mensen op straat te staan.


  Maak melding

 5. @Wendy,

  Je bent een achterlijke trut: Eigenlijk zeg je dat ze vermoord mogen worden want sommigen veroorzaken overlast.

  Op welke school heb jij in hemelsnaam gezeten? Is je tweelingbroer DAMSCO bij jou thuis?


  Maak melding

 6. @Wendy 14 oktober 2019 at 12:00
  Deze mensen moeten gewoon een opvang krijgen. Ze zijn niet voor pcs maar ook niet om vrij rond te lopen en overal in onze binnenstad troep maken, slapen of toeristen lastigvallen.
  HELAAS IS ER NIETS VERNIEUWENS IN SURINAME VOOR DEZE ARME MENSEN, ER IS GENOEG GELD, UITEINDELIJK WEET NIEMAND WAAR HET GELD NAAR TOE VERDWIJNT.


  Maak melding

 7. Wat voor respect heeft een mens nog voor een andermans leven. Ze begonnen met honden dood rijden en langs de kant laten liggen. Nu vermoorden ze mensen en laten ze net een hond dood achter. We kennen de moord op boeroe die van achter werd aangereden. Vrouw die werd vermoord en verbrand en ga zo maar door…. Gewoon beestachtig!


  Maak melding

 8. Sinds 2010 is het aantal zwevers sterk gestegen. Het gros zijn drugsverslaafden, maar weer anderen hebben gekozen voor een zwervend bestaand. Land en volk worden verpand en verkocht aan China, veel Suri’ s leven ook zwervend in andere landen, maar hebben tenminste een dak boven het hoofd, want het land verzorgd hen of vangt hen op in opvanghuizen. Maar met misdadigers aan de macht, dankzij hen die nu zwerven kan men dat vergeten.


  Maak melding

 9. Ze zouden alle drugsverslaafde zwervers moeten oppakken en ergens diep in het binnenland droppen. Dan is de rest van de bevolking verlost van hun overlast en criminaliteit.


  Maak melding

 10. Nou nou nou mensen toch ! De een schreeuwt om alle daklozen uit te moorden de ander vindt dat deze zwervers ook drugsverslaafd zijn en daarom in het binnenland gedropt moeten worden. Niemand stelt voor om deze mensen te helpen. Nou blijf aub niet steeds herhalen dat Surinamers onder elkaar gelijk zijn of dat een leven in India of in China niets waard is want in Suriname schijnt voor velen het leven van een ander ook niets waard te zijn. Suriname een land waarin geen onderscheid gemaakt wordt ?

  Mi mars papa!


  Maak melding

 11. Aha @Jay,

  Een zeer interessant en intelligent voorstel is dat. De regering zal zeker uw aanbeveling overnemen na het in de DNA behandeld te hebben. Dus, de zwervers met een verslaving moeten diep in het binnenland gedumpt worden opdat de rest van de bevolking geen last ondervindt? Dus in het binnenland wonen er geen mensen? Alleen dieren? Wacht even , komt uw voorstel er niet op neer dat het een verschuiving van een probleem is aangezien de binnenlandse bewoners daarmee opgezadeld worden? Of zijn het geen mensen? De regering gaat bij nader inzien eerst heel grondig uw aanbeveling bestuderen en met de meeste spoed hoort u nog van ons. Hoogachtend.
  D.D. Bouterse. 😉😎😁😂✔


  Maak melding

 12. Ze mogen al die junkie zwervers ook opsluiten in het krot waar die paarse junkie loser pakiratigri woonachtig in is. Soort hoort immers bij soort thuis 🙂 🙂 🙂


  Maak melding

 13. Paarse imbeciel pakiratigri weet blijkbaar niet dat het binnenland een uitgestrekt en dunbevolkt gebied is waar grote gebieden onbewoond zijn. Die junkies (waaronder pakiratigri) kunnen best daar gedropt worden.
  Wie weet misschien zorgt een gedwongen verblijf in moeder natuur er wel voor dat ze afkicken en een nieuw leven daar opbouwen.


  Maak melding

 14. @Jay ,
  Geachte meneer.
  Zo zoetjes aan begint u ons te overtuigen. Wat we graag van u willen is een plan van aanpak hoe u precies denkt deze zaak sluitend te maken. We willen weten hoe het staat met de logistiek ,de coördinaten waar de dropping moet plaatsvinden, voedsel voor de eerste paar weken tot ze zelf een pijl en boog gemaakt hebben en überhaupt de vaardigheid onder de knie hebben gekregen. We willen ook precies weten hoe u de verslaafden gaat optrommelen en welk vervoer u van plan bent te gebruiken. We willen ook weten hoe de nazorg geregeld zal zijn. We willen ook weten wat u denkt van een eventuele terugkeer naar de stad .Bent u eventueel ook bereid ze van tijd tot tijd te bezoeken? Kortom ,we hebben heel veel vragen en nodigen u van harte uit uw plan van aanpak te sturen naar het kabinet van de president. We gaan er gevoeglijk vanuit dat het adres bekend is en anders kunt u even googelen. Tot spoedig. Hartelijke groeten. D.D. Bouterse.


  Maak melding

 15. Ze staan elkaar wel naar het leven hoor, als er eentje van iets teveel heeft, en niet wil delen dan is het al gedonder. Al hebben ze nog zo weinig, als ze het willen behouden moeten ze ervoor vechten.🥴


  Maak melding

 16. Sinds 2010 is het aantal zwevers sterk gestegen. Het gros zijn drugsverslaafden, maar weer anderen hebben gekozen voor een zwervend bestaand. Land en volk worden verpand en verkocht aan China, veel Suri’ s leven ook zwervend in andere landen, maar hebben tenminste een dak boven het hoofd, want het land verzorgd hen of vangt hen op in opvanghuizen. Maar met misdadigers aan de macht, dankzij hen die nu zwerven kan men dat vergeten.


  Maak melding

 17. Henry als je niets met je snuit te zeggen hebt hou het dan dicht.
  Heb je mij zien schrijven dat er een zwerver vermoord moet worden?? Heb ik hem leven gegeven.
  Waren toch kinderen van NF pietjes die jaren terug de zwevers mishandelden.
  Dus zout maar lekker op.
  Die gedachte komt van jou. Houd mij erbuiten.
  Ik weet waar een zwerver een vrouw heeft gestoken, ik weet waar ze auto’s hebben ingebroken. Toeristen hun eten uit hun hand hebben getrokken.
  Tussen de rustige heb je ook drugsgebruikers en patienten van PCS die hun medicijnen niet gebruiken.
  Maak ergens waar ze kunnen slapen en koken of eten en baden.
  Leer ze planten of iets doen. Iedereen heeft iets waar hij/zij goed in is.


  Maak melding

 18. We hebben een zwerver die in de boes boes woonde verzorgd (eten, drinken, kleding, schoenen,waterlaarzen van fam. uit Holland, wat geld zodat hij zijn sigaretten, hangmat e.d. kan kopen en niemand had er last van want hij waste zich met regenwater die hij bij ons op het erf opving en als het regende zat hij rustig in de garage maar er werden wel duidelijke afspraken gemaakt. Nu is hij ¨verhuisd¨ iets verder in de straat ook mensen waarmee we ook heel goed omgaan, je hoeft hem maar te roepen om iets te doen(erf schoonmaken of snel een boodschap doen) zo verdient hij ook wat. Dus hij werkt voor zijn geld. We weten niet waar hij vandaan komt maar ¨woont¨ al langer dan 15 jaar in het bos. Als de fam een doos stuurt of vaktie komt houden in Su (beide fam.) dan krijgt hij ook altijd wat al is het niet veel. Wij Letten wel op hem al is het maar die ene mens die toevallig in onze straat kwam ¨wonen¨.


  Maak melding

 19. BREAKING NEWS😎ook in Nederland is het aantal zwervers toegenoemen en hebben ze niet genoeg opvang voor deze mensen zeggen ze. Zorgen deze
  Mensen voor overlast …weinig. De grootste overlast komt van de niet zwervers die de grootste rommel maken en de straten vervuilen. Alles op straat gooien en dan gaan klagen dat de zwervers overlast bezorgen. Nederland heeft zogenaamd geen geld voor de opvang, maar wel geld voor die verdomde oorlogswapens. Nederland is een rijk land maar laat steeds meer mensen in armoede afdalen. Laatst toen ik in Suriname was zag ik geen zwervers troep op de grond gooien maar wel die zogenaamde nette mensen die op hun neerkijken. En dan de commentaren van sommige randdebielen hier PLEASE GO AND KILL YOURSELF ASSHOLES.


  Maak melding

 20. @Wendy,

  Je hebt dat niet letterlijk geschreven maar als ik jouw reactie lees dan heb je geen enkel moment de dood van deze zwerver betreurt nu blijkt dat de man middels geweld om het leven is gekomen.

  Je hebt continu maar afgegeven op deze mensen hoe ze de binnenstad onleefbaar maken enzo. Dus een zwerver minder`Who cares`

  By the way: Waar is jouw tweelingbroer DAMSCO, woont hij niet meer bij jou in?


  Maak melding

 21. De paarse Roede 14 oktober 2019 at 22:30
  Mijn welgemeende excuuusi an de lasers ik ben de laatste tijd verwart omdat ik ndiagnostiek delirium patiënt bet.

  So so lobi, de heks op de bezemsteel.

  Ah, nickname copycat de heks op de bezemsteel is door de mand gevallen als echte van Nature Delirium Patiente.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.