Bejaarde vrouw (76) verhangt zich aan avocadoboom

23
Vrouw dood op poli binnen gebracht na cultureel bad

In het district Wanica in Suriname heeft een 76-jarige vrouw zondagmorgen rond 8.45u zichzelf verhangen aan een avocadoboom op het erf van haar woning.

Het ongeval deed zich voor aan de Welgedacht A-weg. De vrouw woonde samen met haar echtgenoot en zoon gezin op het adres. De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek.

Een ingeschakelde arts heeft de dood officieel vastgesteld. Het lichaam vertoonde geen teken van misdrijf. Het motief van haar daad is onbekend. Vermoedelijk zou de vrouw depressief zijn geweest.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de familie.

23 REACTIES

 1. Dit noemt men de weg van de minste weerstand

  Als iemand er zelf voor kies om uit het leven te stappen
  Is het zijn of haar keuzen.. ik heb weinig aan toe te voegen

  Rust in hartstikke vrede


  Maak melding

 2. Oude mensen krijgen pillen te slikken van de psychiater om uit de depressie te. komen. Als je geen geld hebt dan krijgt je een kruiden bad om je te klensen van de boze geesten. Andere rituelen zijn er voor de diverse ethnic groepen. Maar de persoon in depressie moet het aan de familie communiceren.

  Jammer dst ze nu weg is. RIP mevrouw.


  Maak melding

 3. Verschrikkelijk dat de zorgverlening niet adequaat is om hulp te bieden. Natuurlijk komt dit elders voor alleen komt dit extra hard aan in een gemeenschap van slechts 500.000 mensen.
  Wat was de oorzaak van de depressie ? Kan het zijn dat het te druk voor haar werd vanwege de inwonende zoon met zin gezin ? Waarom woonde hij niet zelfstandig ? Was het om voor de ouders te zorgen terwijl hij dit niet deed ?
  Vragen die zeker meegewogen moeten worden om de oorzaak van de depressie te achterhalen.


  Maak melding

 4. Guyana is de wereldrecord houder als het gaat om zelfdoding wij zijn hard op weg met onze hopeloze paarse wanbeleid om de guyanese record te verbeteren


  Maak melding

 5. Als mensen hun hoop op onze leven gever vestigen, zullen ze juist verheugd zijn op de toekomst. Helaas zag deze vrouw, die al heel veel heeft meegemaakt in haar leven, de moed opgegeven. Sterkte aan de nabestaanden.


  Maak melding

 6. De dood is onherroepelijk en voor velen een oplossing.
  Voor degenen die weloverwogen hiervoor kiezen is het vaak de enige uitweg of oplossing voor hun situatie of omstandigheid.
  Oordeel en veroordeel niet, omdat gij niet weet wat er speelt en de dood onherroepelijk alle wonden heelt.


  Maak melding

 7. @ Ram

  90% met je eens, veel mensen die ik in Su klagen steen en been, over het leven in Su.
  Zelfs mensen die werken komen soms niet uit, met hun salaris eind van de maand !
  En als je daar geestelijk niet sterk bent dan ga je over tot daden, die voor je zelfs en de samenleving niet toelaatbaar is. ( Stelen oplichten en tenslotte, je zelf van kant maken )

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 8. Rust zacht lieve vrouw. Wat een moeilijke keus en marteling zal het geweest zijn.

  Veel sterkte aan de nabestaanden!

  Aan allen die hier geen empathisch vermogen hebben. Denk (indien mogelijk)voordat je wat post, waarom moet is alles de schuld van paars? Hebben jullie überhaupt geprobeerd om een partij op te richten die het iets anders gaat doen, of een bijdrage aan het land geleverd zodat het veranderd???

  Zo nee, stop er dan mee om onzin hier te posten.
  Negatieve azijnzeikerds!!!!!


  Maak melding

 9. In elk geloof is zelf doding niet toegestaan,maar omstandigheden van nu heeft het erger gemaakt. Geen uitweg in armoede. Door al het leening van geld, heeft deze regering gezorgd dat de volgende generatie het zwaarder zullen krijgen.


  Maak melding

 10. Mensen in Suriname hbbn het zwaar ze komen financieel niet rond.

  In nederland hb je ook heelveel gezinnen die financeel niet rond komen.

  In nederland word men geleefd
  Hier in Suriname leefd men


  Maak melding

 11. Ja hier in suriname leeft men??? Oke je bedoelt elke dag mooi weer hebben en skeer zijn terugvallen op familie in NL als je honger hebt tsss laat mij dan liever in een land leven waar het koud is maar de sociale vangnetten beter zijn of sterker nog waar er sociale vangnetten zijn.


  Maak melding

 12. Jammer dat het volk de bui aan geeft, ik zeg voordat je zo^n stap neemt,,, , pak een geweer schiet boeven moordenaars oplichter,rover, bank rovers eerst neer en dan t omoordenaars tot je voorgenomen daad doen.. het is hun schuld, dat wij van daag lijden..l

  Dus dood aan dit regime..


  Maak melding

 13. Het motief is niet bekend. Vermoedelijk vanwege depressie. En daar moeten we het meedoen. R.I.P.
  @Maecel, je vertoont gelijkenissen met een mens die tegen zichzelf in bescherming genomen moet worden. Ik hoop bij God dat je nooit op het idee jezelf van kant te maken want dan hebben we een probleem. Alleen het feit dat je zoiets neerpent, lijkt me genoeg reden dat je alvast hulp gaat zoeken voor het geval dat. Succes!


  Maak melding

 14. Waarom verhangt een vrouw van 76 jaar zich? Was ze ziek, was ze levensmoe of was ze paarsmoe van het leven. Bijna met beide benen in het graf en zo een abrupt einde maken zegt veel en komt weinig voor. Kijken we naar het aantal zelfmoorden in verworden paars misdadig land, dan zijn het vele paars verworden ndper’ s onder de zestig jaar die paarsdom zichzelf doden. Ook als men zich paars dwaas gedraagt als misdadiger is een vorm van levensmoe zijn en vragen om doodgeschoten of vermoordt te worden voor zijn tijd. Opa en oma die dagelijks hun Schepper danken voor het leven, eten en drinken, een dak boven hun hoofd en bescherming weten een ding zeker………….na heri situatie ini a kondre onder misleiding van de duivel ddb en meedogenloze, gewetenloze trawante e meki dee nang de sma kong law, en het gros sa e kong law zijn 90% van Nature Delirium Patienten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.