Auto belandt op zijn kop in het water te Leiding 20

20
Auto belandt op zijn kop in het water te Leiding 20

Deze auto raakte zaterdagavond omstreeks 19.30u te water te Leiding 20 ter hoogte van de Nieuw Weergevondenweg. De redactie van Waterkant verneemt dat de bestuurder de controle over het stuur zou hebben verloren, waarna de auto in de trens terecht kwam.

Niemand raakte gewond bij dit eenzijdig verkeersongeval. De auto kon met veel moeite door een bergingsbedrijf uit het water getakeld worden en had flinke schade opgelopen.

Het is nog niet bekend hoe het komt dat de bestuurder de controle over het stuur verloor. De politie was snel ter plekke en heeft de zaak in onderzoek.

20 REACTIES

 1. Dit soort nieuws maakt geen enkele indruk meer. Is aan de orde van de dag, macht over het stuur verliezen en in sloten belanden. Rara hoe kan dit.


  Maak melding

 2. Gelukkig dat er geen gewonden zijn gevallen bij dit eenzijdig ernstig verkeersincident. Het goede beleid van de regering Bouterse om de infrastructuur aan te pakken heeft ook een keerzijde. Voorheen waren de wegen onder VHP en NPS een grote puinhoop. De regering Bouterse knapt de wegen op waardoor mensen ook sneller gaan rijden. Sommige bestuurders zijnVoorheen onder VHP en NPS duurde een reis met de auto van Paramaribo naar Nickerie 6 a 7 uren. Nu duurt de reis maar 3 uren.


  Maak melding

 3. Aanvulling. Sommige bestuurders zijn door de verbeterde wegen ook minder oplettend gaan rijden in het verkeer.
  Ook een rit van Paramaribo naar Albina is door de verbeterde wegen iscquactijd tot de helft teruggebracht. Goed werk van de regering Bouterse.


  Maak melding

 4. Sommige wegen zijn pas als verkiezings stunt in het laatste jaar verbeterd. Op de meeste wegen zijn er nog diepe kuilen van waaruit autos gelanceerd worden in de goten. Te hard rijden!


  Maak melding

 5. Die waardeloze straten van NF die verzakkingen hebben en dan nog hard rijden. Vliegen.
  Tijdens NF hebben ze al de wegen een kleinere asdruk gegeven. Zien jullie niet hoe waardeloos die straten zijn??


  Maak melding

 6. Ik lees een tjokkerflok stellen dat wegen onder NPS en VHP slecht waren en onder NDP zo glad als de wegen van Doebai (met Oo en Ee) 😂😂. Wanneer je zo dom als een straatklinker bent ga je een hoop marskramer voor die felbegeerde delicatesse zijnde tingifowroepoten 😂🤣. Van Nickerie tot Albina, van Paramaribo tot Afobakka tot Atjonie zijn de wegen geasfalteerd in pre-DiDibri periode. Voor de rest geen moer gedaan vanaf 2010 zonder lening. Highway-Corridor–> lening, Highway asfaltering –> lening, Beekhuizenbrug —> lening, Zwartenhovenbrugstraat, maar ai soengoe lek Surinamerivier —> , Coesewijnestraat, maar ai soengoe lek Coppenamerivier —> lening, —> Herstel Oost—WEST Corridor —> lening, Na 5 jaren halfwerk Mangolaan Asfaltering –> lening, Nw. Charlesburgweg reconstructie en asfaltering —> lening!!!!! Dus over wat voor stront DiDiBri mooie wegen praat deze klappernoothufter nou?? Of is het alleen maar om dat felbegeerde pakje tingifowroepoten in a sjowtesiale pakket a stuk brandhout ai kwijlen so 😂😂


  Maak melding

 7. Er valt geen eer meer te behalen in een discussie met robg.
  Mi saar a mang now. 😔😔
  Sang psa nanga a mang?
  Oeng no fuck a mang, libing baja.
  Me saar a mang werkelijk


  Maak melding

 8. Hèèè libie mie, laat me hoor! Kom in Nederland wonen want hier gebeuren wel ongelukken maar er zijn hier geen zelfmoord terroristen in het verkeer als in switie sranang 😉


  Maak melding

 9. Nee ik jok. Pas geleden hebben twee zichzelf, los van elkaar te pletter gereden tegen vrachtwagens. Ze kwamen allebei uit dezelfde lawmang kliniek. Er zijn inderdaad ook zelfmoord terroristen in het verkeer hier in Nederland. Maar met kortsluiting in hun hoofd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.