1-jarig jongetje verdronken in emmer water

25
emmer-met-water

Een jongetje van 1 jaar is donderdag in de vooravond verdronken in een emmer water in Suriname. Dit nadat hij op een onbewaakt moment naar de badkamer liep en in de emmer tuimelde. Het ongeval vond plaats in het politie verzorgingsgebied Latour.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de moeder met haar zoontje en enkele andere kinderen thuis was. Ten tijde van het ongeval sliep de moeder en de kinderen waren buiten op het erf aan het spelen. Op een onbewaakt moment is het jongetje naar de badkamer gelopen en getuimeld in de emmer waarna hij verdronk.

De moeder werd wakker en zag haar zoon niet. Na een zoektocht ontdekte zij dat hij in de emmer was. Zij bracht hem meteen naar de Surinaamse Spoed Eisende Hulp. Daar constateerde een arts bij aankomst dat de peuter reeds was overleden.

De politie werd ingeschakeld en ging naar de plaats voor onderzoek. Het ontzielde lichaam van het jongetje is na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de familie.

25 REACTIES

 1. Oh nee!! Mie โค i broedoe als ik dit zo lees. Verwijten heeft geen zin. Ik vind dit zo sneu. Ik wil de moeder van het kind persoonlijk sterkte wensen door het verlies van haar onschuldig kindje. Ik kan me niet voorstellen hoe het is om je kind te verliezen omdat ik het gelukkig nooit heb meegemaakt, maar lijkt me gruwelijk wreed. Een kind hoort een ouder te begraven en niet andersom. Heel veel sterkte familie. Ook sterkte aan de mensen die het net als mij, de pijn voelen op deze forum. Krakti famirie.


  Maak melding

 2. @redactie van waterkant .net. Mijn e-mailadres waarmee ik berichten stuur is mijn echte e-mailadres. Als ik iets voor de moeder kan doen stuur me een bericht per mail aub. Alvast bedankt.


  Maak melding

 3. Politiek neutraal@ hoe kan WKN nu weten wie die moeder is de artikelen worden ook maar overgenomen uit de nieuwsbladen als je slim bent dan bel je de politie van latour die hebben alle info slimmerd


  Maak melding

 4. @Laat me, je hebt gelijk. Om zulke berichten kan ik niet helder nadenken inderdaad. Vaak maken mensen ook misbruik als je een ander wil helpen. Ik woon in Nederland. Dank voor je terugkoppeling. Ik zal kijken wat ik kan doen bro/ sis.


  Maak melding

 5. Oioioi! Stel je z’n dood voor!
  Verwijten heeft geen zin, inderdaad…een ongeluk schuilt in een klein hoekje..
  R.i.p. kleine jongeman๐Ÿ˜ข
  Sterkte aan de moeder..


  Maak melding

 6. Heel erg triest. Hoe spelen kinderen buiten en je slaapt?? Hoe is de kleine uit de kamer gegaan??
  Zo diep slapen dan heb je kleine kinderen.
  Hopelijk worden anderen voorzchtig na ht lezen van dit bericht


  Maak melding

 7. ZOLANG JE KINDEREN HEB MAG JE MIJ WIJZE VAN DENKEN NIET UITGEPUT ZIJN JE HEBT EEN VERANTWOORDING AAN JE ZELF EN AAN JE KROOST, NEEM HET KIND MET JE NEEM 1 JAAR , 1 JAAR
  MAARJA GOED GEEN WOORDEN HEEL VEEL STERKTE AAN DE FAM MOGE ZIJN ZIEL IN VREDE RUSTEN


  Maak melding

 8. @ de dood 12 oktober 2019 at 11:26

  Bij Geestelijke Uitputting en Oververmoeidheid wordt je overvallen door de slaap.
  Daar kan je niet tegen vechten!

  Wie zegt dat de moeder het kind niet met zich mee had genomen? Was je erbij.

  @ Sari,
  Papa was werken!!!


  Maak melding

 9. @Denki,
  Waarom moet de emmer per se kantelen? Een jongetje van een jaar weegt niet zoveel. Misschien een tien kg gemiddeld. Een gemiddelde emmer, daar gaat al gauw een 10 liter water in. Evenveel als het gewicht van de jongen. Laat staan als de emmer groter dan gemiddeld is. Op die wijze gaat de emmer dus niet kantelen. Het jongetje kan alleen verdrinken als hij met zijn hoofd ondergedompeld is. Waarschijnlijk was er geen ruimte en houvast voor hem om zich aan de binnenkant van de emmer op te trekken. Met zulke kleine mensjes gaan dingen heel snel in zijn werk. Uiteraard gaat men de zaak onderzoeken ,maar men hoeft niet gelijk van een misdaad uit te gaan. Het lichaampje is reeds afgestaan. Was er niet bij maar zoals ik het lees, lijkt het een noodlottig ongeluk. Niemand heeft het gewild. R.I.P en sterkte aan het gezin en familie.


  Maak melding

 10. Oordelen en maar oordelen…….en de moeder ook nog een schuld gevoel aanpraten ze heeft verdriet en pijn. Geen conclusie trekken als men van niets weet maar je medeleven tonen en een helpende hand ver zacht heel veel maar geen peper en zout op zoยดn grote open wond strooien.

  Heel veel sterkte aan de ouder(s) en verdere familie en naasten.


  Maak melding

 11. In Nederland kennen wij de wiegje moord, in Suriname de emmer moord. Mooie verklaring van de moeder , maar wekt bij enige bevreemding . Laat de rechter maar oordelen !


  Maak melding

 12. De paniek, de angst , de dood in ogen zien, hulp willen roepen maar de kans niet voor heeft gekregen vanwege het gevecht om in leven te blijven ….dat heeft dit onschuldig kindje meegemaakt. Ai, ai du nanga mi. A guwa mie skieng. ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ญ aub mensen . De moeder heeft het moeilijk genoeg. Laten we haar niet verwijten maar medeleven tonen.


  Maak melding

 13. Mevr Sari waarom zo gelijk jouw negatieve mening daar zit niemand op te wachten .jij weet niks over de Familie ,waarom niet praten misschien was vader op zijn Werk ,maar gelijk negatief praten kan begrijpen dat jij een negatieve sfeer bevindt jij omcirkel door negatieve Energie van daar zulke uitspraken kan niet anders jammer .maar de Familie van mijn kant sterkte ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ๐Ÿ™๐Ÿฟ๐Ÿ™๐Ÿฟ๐Ÿ™๐Ÿฟ๐Ÿ™๐Ÿฟ๐Ÿ™๐Ÿฟ๐Ÿ™๐Ÿฟ.


  Maak melding

 14. Het is zijn lot. Maar wie weet was ze ook vaker gewaarschuwd, Maar hoofdbrekend hoe al deze kinderen op te voeden, vergat ze attent te blijven. Ma had geen geld om zelfs een plastiek autootje te kopen voor die arme dreumes, noch voor oppas. Door het paars wanbeleid en beroving door de huidige regering waar criminelen de macht is gegeven door velen die te Latour wonen, heerst er amoede. Had ze een oppas kunnen betalen dan was dit zeker niet gebeurd.


  Maak melding

 15. R.i.P kleine jongetje๐ŸŒน๐ŸŒท๐ŸŒป๐Ÿฅ€rust zacht. Verder geen commentaar op dit triest bericht. En weer zie je hier op Waterkant weer sommige van die harteloze beesten die precies weten hoe het zit. GO AND FUCK YOUR SELF onnadenkende hersenloze randdebielen.


  Maak melding

 16. Hallo mensen,

  Denk hieraan. Al die andere dagen ging het ook zo toe misschien en was het geen probleem. Alleen deze fatale dag kreeg het jongetje ingefluisterd (de duivel?) in zijn hoofd dat hij in die emmer water moest gaan duiken. Vervolgens verlamde de duivel hem en kon hij zijn hoofdje niet meer uit die emmer krijgen, verstikte en stierf.
  De duivel waart rond in Suriname en pakt wie hij pakken kan. Wees op je hoede en bidt elke dag tot de Heere.


  Maak melding

 17. halleluja
  ik denk meteen hoe ik ben als mijn kleinkind van zelfde leeftijd bij mij op bezoek is. mi pesa wan granaka.
  natuurlijk snap ik dat moeders moe worden en slaap nodig hebben. maar slaap als dat kind slaapt. daarom zijn (middag) dutjes voor kinderen heel belangrijk. zo kanje als ouder ook eenbeetje rusten. als ik moe ben zet ik mijn kleinkind in zijn bed en ik lig ernaast. swiet swiet mi ai eve en we kunnen weer een paar uur verder. weet je hoe snel een kind is. boi t lijkt dat ze klein zijn en traag. maar ze zijn snel en ook onwetend en gaan graag op onderzoek uit. tje poti. ze zien geen gevaar en weten niet wat dat is daarom zijn wij ouders om ze te beschermen.. mama veel sterkte. positief zou ik zeggen dat hij nou als engeltje bij zijn Heer is. maar dat neemt zeker uw verdriet en pijn niet weg. ik hoop dat u gauw vrede in uw hart mag hebben


  Maak melding

 18. Ook ik heb kinderen gehad. Niet een hoop maar wat ik kon verzorgen en op hoeveel ik kon letten. Je mag moe zijn maar jij bent verantwoordelijk voor de kinderen.
  Die jongen had ook iets kunnen drinken. Je kan niet slapen en kinderen spelen buiten. Ze dienen binnen te zijn. Er kan altijd iets gebeuren.
  Het is gebeurt en nu moet het een les zijn voor anderen.
  Ook bij de brand van de kindjes. Je laat ze niet in huis alleen. Ook in Nl doen ze het.
  Als je kinderen hebt moet jij je leven aanpassen.
  Ik was een zondagmorgen op Flora om half 9 smorgens. Kleine kinderen rennen als door de straten. Geen enkele oudere


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.