Zoektocht na nieuwe informatie in zaak vermiste Sumanta Bansi

14
Zoektocht na nieuwe informatie in zaak vermiste Sumanta Bansi

De 23-jarige vermiste studente Sumanta Bansi uit Suriname, is nog steeds niet gevonden. De Nederlandse politie heeft dankzij nieuwe informatie, gisteren opnieuw gezocht naar de sinds 18 februari 2018 vermiste vrouw die zwanger was.

Nadat eerder rond de Afsluitdijk naar haar lichaam werd gespeurd, is gisteren gezocht bij bruggen in en rondom de wateren van het Robbenoordbos nabij Wieringerwerf ten noorden van Amsterdam. Dat meldt het Parool.

Volgens de krant werd de zoektocht vanwege defecte apparatuur echter vroegtijdig gestaakt. Het zoeken wordt volgende week weer hervat. In de tussentijd onderzoekt de politie het verzamelde beeldmateriaal. 

“Er is tot nu toe nog niks aangetroffen, maar dat betekent niet dat we niets hebben gevonden,” meldt een woordvoerder van politie Noord-Holland. “Volgende week gaat de zoektocht in het Robbenoordbos verder, maar dan op het land. Daarna kunnen we meer informatie geven” schrijft de krant vandaag.

14 REACTIES

 1. Slipper…huhhh ik bedoel Schipper. Je haalt een hoop ellende op je nek met je ondoordachte commentaar. Denk ook aan de familie die misschien je bericht leest. Heb respect voor anderen. En schrijf niet zo bibberend man!


  Maak melding

 2. Voor een persoon die al zo lang vermist wordt, vrees ik dat zij niet meer in leven is. En mocht zij in het buitenland verblijven, om wat voor een reden dan ook, dan had zij op haar minst toch contact opgenomen met de verontruste familie.


  Maak melding

 3. Schipper moet maar eens aan de tand worden gevoeld. Hij weet meer.
  Hij zal ontkennen dat hij meer weet. Hou hem twee weken vast dan zal hij wel meer vertellen.
  Gelukkig is het tegenwoordig eenvoudig(er) om de IP adres van iemand te achterhalen


  Maak melding

 4. Maar dit soort achterlijke commentaar ga je krijgen wanneer dit soort situaties niet bij jou aankloppen,heb je aandacht nodig, LUL VAN EEN SCHIPPER, wel je hebt t nu, TEVREDEN FUCKING SUKKEL DAT JE BENT,het moest jou kind of zus zijn ,zou je anders fluiten KLOOTZAK


  Maak melding

 5. Voor studie naar Nederland en zwanger raken is niet slim voorals ze je zelf de financiën niet hebt. Was ze maar in Suriname gebleven. 😢
  Het leven in Nederland is hard vooral als je geen steun vindt bij familie.
  De man des huizes heeft haar zwanger gemaakt en haar laten verdwijnen natuurlijk houd zijn vrouw haar kaken stevig opelkaar.
  Moeder is nooit in de Surinaamse media gekomen zover ik weet sorry als ik het heb gemist.
  Ik zou als moeder gek worden van verdriet als ik niet wist waar mijn kind was. Ze blijft er nuchter eronder.


  Maak melding

 6. Daarom moeten die studenten lekker in Su blijven, daar slagen ze ook, en willen naar het buitenland dan is er genoeg keus, Holland a no paradijs!

  In Su dragen ze die wit bubba’s nog steeds op handen maar andersom niet.
  Ben benieuwd hoeveel blondjes zwanger zijn geraakt in Su!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.