Pleegvader doodgeschoten door pleegzoon na woordenwisseling tijdens borrelen

11

De 54-jarige Alido Ferreira Dos Santos is in de vroege ochtend van zondag 6 op maandag 7 oktober dood geschoten door zijn pleegzoon. De politie kreeg het bericht van het incident te Grankreek en deed het gebied, tezamen met de Forensische Opsporing en Recherche regio Midden aan voor onderzoek.

Uit het voorlopig onderzoek is komen vast te staan dat de twee mannen tijdens het borrelen een woordenwisseling kregen die bijna uitliep tot een vechtpartij. Korte tijd daarna vertrokken beide mannen naar hun woning. Volgens getuigen verklaring hoorde de pleegzoon op gegeven moment schoten die werden afgevuurd op zijn woning en hield hij zich schuil in de woning.

Terwijl de pleegvader poging maakte om via een opening die hij had gemaakt om in de woning te gaan, schoot de pleegzoon bij die gelegenheid op hem. De pleegvader is geraakt in zijn gezicht en overleed ter plaatse.

De zoon maakte zich uit de voeten voor de komst van de politie. Het ontzielde lichaam van het slachtoffer is door de politie voor obductie in beslag genomen. De recherche van regio Midden onderzoekt deze zaak verder.

11 REACTIES

 1. Stank voor dank, hoelang heeft deze man niet voor deze kanker gezwel gezorgd ( verzorgt ) en dit is zijn dank ! ( @ Jan: je hebt groot gelijk. )

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. Correctie: woonde de pleegvader bij zijn pleegzoon of woont de pleegzoon bij zijn pleegvader mag ik iets meer duidelijkheid ik zie het nergens staan


  Maak melding

 3. Kunnen mensen hier gewoon liet lezen of wat?!
  Pleegvader schiet eerst op de woning en probeert dan de woning te betreden door zich in de woning te foreceren waarop pleegzoon op hem schoot. Pleegvader kwam overduidelijk geen taart brengen voor de pleegzoon. Dit is pure zelfverdediging ongeacht waar deze ruzie over ging!


  Maak melding

 4. Eerst woorden wisselen daarna kogels.
  Is het dan zo gemakkelijk om aan een vuurwapen te komen?
  Als je zoiets hebt zal je het gebruiken.
  De een heeft geluk en is nu dood, de ander heeft pech enmag gaan slikken en wegrotten in Boma


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.