VIDEO: man redt vijf mensen uit auto die te water raakte

20
VIDEO: man red vijf mensen uit auto die te water raakte
Beeld: Verkeers Updates Su - Marcel Pawirowinangoen en Rich Aba

Deze man heeft zondagmiddag vijf Haïtianen gered uit een auto, die terecht was gekomen in het water langs de Oost- West verbinding in het district Marowijne. Het gaat om de heer Paul meldde een Facebook gebruiker zondag.

Volgens de Surinaamse nieuwssite Suriname Herald kreeg de auto zondag rond 17.30 uur een klapband en kwam het voertuig in een moeras terecht. De inzittenden waren op weg naar Albina toen dit ter hoogte van Moengo in het district Marowijne gebeurde.

De heer Paul Anautan, die met een groep richting Moengo ging, werd door iemand gestopt die hulp vroeg bij het incident. Hij zegt in gesprek met de site dat hij geen andere keus had dan in actie te komen om de mensen uit de situatie te bevrijden.

Daarbij werd hij geconfronteerd met ruiten die niet open konden omdat het elektronisch systeem van de auto was uitgevallen. Anautan heeft de ruiten van het voertuig kapot moeten slaan om de mensen te bevrijden.

De vijf inzittenden hebben geen letsels opgelopen, maar de schade aan het voertuig is aanzienlijk. Het incident heeft zich te Bushman Hill nabij Moengo voorgedaan, enkele meters verwijderd van de plek waar een staatsbus eind augustus over de kop is gegaan.

https://www.instagram.com/p/B3U1M5sIioy/?utm_source=ig_web_copy_link

20 REACTIES

 1. Een ware held en redder. Deze man is 100% geen ndper, want die zouden gewoon dogend en ogend paarsdom staatn te kijken naar de afloop. Zo doen ze ook bij elke oproep tegen hun Ndp regering due hen verarmen en bedriegen, opo ai soso lee, ze dogen en ogen krijsend neks no fout. 100% heeft deze man geen paarse mentaliteit.


  Maak melding

 2. Die meneer is een held, hij verdient een hij verdient een kado van de overheid als eer voor het redden van deze mensenlevens!

  Beste meneer Paul Anautan!
  U bent een held en zult een held blijven. God blessss🙏


  Maak melding

 3. Wat een geluk dat deze man toevallig in die omgeving was en op de hulp heeft gereageerd. Anderen waren zeker doorgereden uit angst om overvallen te worden.


  Maak melding

 4. Lets Make Surinam Great Again

  Wir Shaffen Das)

  Every Nigger Is A Star

  Het is jammer genoeg weer raar mensen..

  Ik kan me niet in denken waarom de Surinamse Politie de behoefte niet heeft om de verkeers problematie in Kaart te brengen

  Ik ben van mening dat het genootzaak is dat de politie
  De Universiteit van Suriname de opdracht geeft om op onderzoek uit te gaan, wanner de meeste verkeers ongevallen zich voor doen.. Overdag.. Savonds welke tyd stip en leeftyd van de bestuurders

  Is belangrijk dat dit soort onderzoek op universitair nivo geschied.. pas als dit in kaart is gebracht kan men gericht te werk gaan om de verkeers ongevallen te doen halveren

  Ps

  Hoek Coesewijne str Marowijne str Is De Gevaarlijkste Kruising Ter Wereld.. Ik Hoop Dat Dit Snel Word Aangepakt Voordat Daar Een Groot Insident Plaats Vind

  In Mijn Leven Ben Ik Al In 91 Landen Geweest.. In Mijn Ogen Is Dit De Gevaarlijkste Kruising Te Wereld


  Maak melding

 5. Video: Man redt vijf mensen uit auto die te water raakte … hij moet de aller hoogste Surinaamse onderscheiding krijgen … maar… NIET … uit handen van de Misdadige Moordenaar Desire Delano Bouterse.


  Maak melding

 6. Haitianen hoelang zijn ze in SU, legaal? Wat en hoe komen ze zo snel aan een auto? Zijn ze drug runners? De gemiddelde Surie kan niet eens toiletpapier kopen en deze zijn erger dan de chinezen, opsluiten deze gasten.


  Maak melding

 7. Gady, had je me advies nog opgevolgd, hulp zoeken ivm je sexuele misbruik toen je jong was? Je zei dat je transgender een optie was hoe staat je er nu voor?


  Maak melding

 8. Paul is zeker iemand van de een oudere/betere generatie met zijn hart op de goede plek.
  Hij weet dat je mensen in een noodsituatie zoals dit ongeval geen tijd moet verliezen maar hulp moet bieden.

  Dit in tegenstelling tot velen die tegenwoordig hun mobiele telefoon pakken om te filmen om het vervolgens op Facebook te plaatsen. Of aan de zijlijn weten te vertellen wat moet gebeuren maar zelf geen poot uitsteken.
  Goed gedaan Paul.

  Goed gedaan Paul!!


  Maak melding

 9. Het valt steeds op dat bij een nieuwsbericht over een verkeersongeval altijd de staat van het voertuig nog eens expliciet wordt vermeld. Zelfs bij ongelukken met dodelijke afloop neemt men nog de moeite.


  Maak melding

 10. Deze ongevallen site heeft er een handje van. In Su is er GEEN nieuws dus dan maar aanrijdingen vermelden. Zie je ooit ergens een bericht met hoog wied op een hoek waar je geen zicht hebt?? zie je filmpjes waar diepe verzakkingen hebt met die waardeloze wegen die NF heeft laten maken?? Zie he filmpjes waar gasten op fietspaden rijden?? Nee. Ze hebben geen camera maar wachten op berichten van derder


  Maak melding

 11. Beste redactie van Waterkant,
  Kunt u speciaal voor Wendy wat meer sprookjes en boeket reeks verhalen publiceren.
  Zij is niet geïnteresseerd in het nieuws, maar in liefdesverhalen

  Wendy,
  Misschien kan je iets meer tijd besteden aan je reactie voordat je op de verzend knop klikt.
  Na het woord – vermelden – in je zin heb ik niets van je reactie begrepen.
  BTW, als dit nieuws je niet interesseert hoef je het niet te lezen. Dat weet je toch?


  Maak melding

 12. In Suriname zijn heel veel mensen met het hart op de juiste plaatst.
  Wie goed doet, goed ontmoet “luidt een oude gezegde “. Hulde aan deze mensen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.