Zanger Haroen van Corona Band in vrijheid gesteld

18
Lid van Corona Band op Schiphol aangehouden na terugkomst uit Suriname
Foto - gedeeld via social media

De zanger Haroen van de populaire Surinaamse Corona Band is sinds vrijdag weer op vrije voeten. “Oke lieve mensen, Haroen is terug! We gaan elkaar weer op de dansvloer ontmoeten”, laat de zanger weten in een filmpje op Facebook.

Haroen die eigenlijk Wendel Bendt heet, werd op 6 juli na terugkeer van de Keti-Koti Tour van de band in Suriname op Schiphol aangehouden. Hij zou gepoogd hebben drugs Nederland binnen te smokkelen.

Een paar dagen na de aanhouding beweerde dagblad De West dat Haroen op de intensive care afdeling van het ziekenhuis zou liggen. Volgens het dagblad zou hij cocaïne bolletjes hebben geslikt en één daarvan zou zijn geknapt.

De band gaf in een boze brief aan De West te kennen dat de bewering niet op waarheid beruste. De band eiste een rectificatie.

18 REACTIES

 1. Hopelijk heeft deze meneer nu een belangrijke les geleerd dat het niet goed is om andermans kinderen te vernietigen met die dodelijke rotzooi.


  Maak melding

 2. Ga zo door mie booi. Niemand in de groep waarvoor je zingt, zal jou iets kwalijk nemen, zelfs als je hun in de verdoemenis brengt, hun kinderen en anderen.

  Wees betrokken en zorg dat de handel kan doorgaan. Neks no fout.


  Maak melding

 3. En hoe zit het met de drugs die in Suriname is daar zegt niemand iets over maar als het uit Suriname word gesmokkeld dan is het een ramp dan heeft iedereen iets te zeggen wel een rare manier van denken in Suriname worden ook mensen levens kapot gemaakt maar dat mag waarschijnlijk wel,als ik een junk wil worden dan ben ik er zelf verantwoordelijk voor en geen smokkelaars of dealers ik maak mijn eigen leven kapot dat is mijn keuze gewoon van drank en drugs afblijven dan stopt de productie en smokkelen van drugs wel denk ik


  Maak melding

 4. Nou ja
  Schaamteloze fadekaring.. Je zou je moeten schamen om als zo een publieke figuur je zo te gedragen en blijkbaar ben je er trots op.. alles en ieder te schaamde leggen. Gebrek aan eigenwaarde noemt men dat


  Maak melding

 5. Sowieso is het jou eigen keus als je die troep wil gebruiken, niemand kan jou tegenhouden. Maar aangezien ik geen deel aan wil hebben om jouw leven te vernietigen, wil ik mijn geweten rein houden om niet te gaan smokkelen en dealen van die rotzooi. Als alle drugsbaronnen zo zouden denken zou het probleem grotendeels opgelost zijn. Dus laat me!


  Maak melding

 6. Na dit akkefietje zal deze band nog populairder worden. Srananman lob’ den sort’ fatu disi. De volgende hit is al in de maak. “Fa den man kis’ mi na Schiphol”.


  Maak melding

 7. jammer alla bolletjes noh boss in ing darm jammer jammer.Porie ding gemeenschap kinderen ding liebie tevens hun ouder .Mie tralesie zwarie extra extra jereh mik a boss moro snel


  Maak melding

 8. Ik ben blij dat deze man nu op vrije voeten gesteld is.
  Yeah.!!!!
  God is rechtvaardig
  Als ze harde bewijzen hadden tegen deze jonge man, dan was hij nu niet op vrije voeten.
  Haroen jij bent niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn. Laten ze lekker lullen


  Maak melding

 9. Ik heb geen mening want we zijn niet beter dan geen ander. We hebben allemaal een geheim in onze mars, if ano uitlopen dan na swari of whatever. Haroen moet beter weten, tenminste is hij op vrije voeten. En voor degenen die vinden tak aj pori sma tjieng. Jullie genieten keihard van het geld van jullie kinderen zonder soms te vragen waarvan het afkomstig is😩😩


  Maak melding

 10. Allemaal slap tering gelul hier op Waterkant. In jullie familie is er ook altijd iemand die in drugs handeld. Dus komen jullie hier geen vrome paus spelen. 😂😂


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.