Zanger Haroen van Corona Band in vrijheid gesteld

18
Lid van Corona Band op Schiphol aangehouden na terugkomst uit Suriname
Foto - gedeeld via social media

De zanger Haroen van de populaire Surinaamse Corona Band is sinds vrijdag weer op vrije voeten. “Oke lieve mensen, Haroen is terug! We gaan elkaar weer op de dansvloer ontmoeten”, laat de zanger weten in een filmpje op Facebook.

Haroen die eigenlijk Wendel Bendt heet, werd op 6 juli na terugkeer van de Keti-Koti Tour van de band in Suriname op Schiphol aangehouden. Hij zou gepoogd hebben drugs Nederland binnen te smokkelen.

Een paar dagen na de aanhouding beweerde dagblad De West dat Haroen op de intensive care afdeling van het ziekenhuis zou liggen. Volgens het dagblad zou hij cocaïne bolletjes hebben geslikt en één daarvan zou zijn geknapt.

De band gaf in een boze brief aan De West te kennen dat de bewering niet op waarheid beruste. De band eiste een rectificatie.

- Advertentie -

18 REACTIES

 1. Ga zo door mie booi. Niemand in de groep waarvoor je zingt, zal jou iets kwalijk nemen, zelfs als je hun in de verdoemenis brengt, hun kinderen en anderen.

  Wees betrokken en zorg dat de handel kan doorgaan. Neks no fout.


  Reactie rapporteren

 2. En hoe zit het met de drugs die in Suriname is daar zegt niemand iets over maar als het uit Suriname word gesmokkeld dan is het een ramp dan heeft iedereen iets te zeggen wel een rare manier van denken in Suriname worden ook mensen levens kapot gemaakt maar dat mag waarschijnlijk wel,als ik een junk wil worden dan ben ik er zelf verantwoordelijk voor en geen smokkelaars of dealers ik maak mijn eigen leven kapot dat is mijn keuze gewoon van drank en drugs afblijven dan stopt de productie en smokkelen van drugs wel denk ik


  Reactie rapporteren

 3. Nou ja
  Schaamteloze fadekaring.. Je zou je moeten schamen om als zo een publieke figuur je zo te gedragen en blijkbaar ben je er trots op.. alles en ieder te schaamde leggen. Gebrek aan eigenwaarde noemt men dat


  Reactie rapporteren

 4. Sowieso is het jou eigen keus als je die troep wil gebruiken, niemand kan jou tegenhouden. Maar aangezien ik geen deel aan wil hebben om jouw leven te vernietigen, wil ik mijn geweten rein houden om niet te gaan smokkelen en dealen van die rotzooi. Als alle drugsbaronnen zo zouden denken zou het probleem grotendeels opgelost zijn. Dus laat me!


  Reactie rapporteren

 5. Na dit akkefietje zal deze band nog populairder worden. Srananman lob’ den sort’ fatu disi. De volgende hit is al in de maak. “Fa den man kis’ mi na Schiphol”.


  Reactie rapporteren

 6. jammer alla bolletjes noh boss in ing darm jammer jammer.Porie ding gemeenschap kinderen ding liebie tevens hun ouder .Mie tralesie zwarie extra extra jereh mik a boss moro snel


  Reactie rapporteren

 7. Ik ben blij dat deze man nu op vrije voeten gesteld is.
  Yeah.!!!!
  God is rechtvaardig
  Als ze harde bewijzen hadden tegen deze jonge man, dan was hij nu niet op vrije voeten.
  Haroen jij bent niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn. Laten ze lekker lullen


  Reactie rapporteren

 8. Ik heb geen mening want we zijn niet beter dan geen ander. We hebben allemaal een geheim in onze mars, if ano uitlopen dan na swari of whatever. Haroen moet beter weten, tenminste is hij op vrije voeten. En voor degenen die vinden tak aj pori sma tjieng. Jullie genieten keihard van het geld van jullie kinderen zonder soms te vragen waarvan het afkomstig is😩😩


  Reactie rapporteren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.