Twee mannen verdronken in het Stuwmeer van Suriname

12
stuwmeer

Twee mannen zijn vanmorgen in het stuwmeer nabij Mamadam in Suriname verdronken. De slachtoffers waren aan het vissen op het meer. Ze besloten een eiland aan te doen om van daaruit te vissen.

De redactie van Waterkant.Net vermeemt dat één van de mannen door nog toe onbekende reden te water is geraakt en in de diepte is verdwenen. De andere bood hulp aan en is daarbij ook in de diepte verdwenen.

Naar verluidt waren zij vergezeld van nog iemand. Hij sloeg alarm bij de Surinaamse politie over het voorval. Intussen is één van de mannen gevonden en uit het water gehaald. Hij vertoonde geen teken van leven.

De politie van Atjoni is belast met het onderzoek. Zo gauw meer bekend is wordt het bericht aangevuld.

12 REACTIES

 1. Erg en gecondoleerd. Maar toch de vraag. Hadden ze zwemvesten om? Bij oversteek Albina hebben de bootjes ook geen zwemvesten. Onder de rook van het politiebureau. Het is wachten op de volgende ramp.


  Maak melding

 2. Stuwmeer gevaarlijk. Hadden ze zwemvesten dan zouden ze nu nog leven. Maar ze waren vaker gewaarschuwd deze te dragen. neks no fout beada, no worrie, na mi libie, ie sabi tog, mi sweng moro dolfijn. libi mi nafoe gimie no wang advies, ie sabi toh


  Maak melding

 3. Hoe zit het als straks Javanen delen van Commewijne gaan opeisen omdat hun ouders daar generaties woonden.

  Hindostanen Nickerie.


  Maak melding

 4. wat erg familie gecondoleerd en rip mannen
  Ga het meer niet op zonder reddingvesten mensen.
  Ik heb ook een nachtje in een boot moeten doorbrengen op het meer vreselijk eng.
  gelukkig was het windstil.
  Zodra het donker wordt zie je niks meer en ben je bij onweer verloren op het meer.


  Maak melding

 5. ze waren op een eiland gestopt om t henglen,toen is 1 van die heren een paar meters in het water gegaan om te hengelen en plotseling is hij naar beneden gezakt,bodem was ongelijk.en daarna is die 29 jarige jongen gegaan om hulp te bieden ook hij is gezakt en verdronken en daarna is die broertje van die 29 jarige gegaan om ze te redden maar het is niet gelukt.ook die broertje van die 29 jarige zou verdrinken maar is gelukkig gered door een 4de persoon die in het water was gegaan


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.