Surinam Airways gestart met ticketverkoop voor rechtstreekse vluchten naar Miami

15
SLM maakt eerste lijnvlucht met ‘nieuwe’ Boeing 737-752 vanuit Suriname
Foto (c) Waterkant/Bombelman.com

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) is al gestart met de verkoop van vliegtickets voor haar rechtstreekse vluchten tussen Paramaribo en Miami. De rechtstreekse vluchten zullen vanaf 22 november uitgevoerd worden.

SLM zal voor de ruim vijf uur durende vlucht één van haar Boeing 737 inzetten. De vliegmaatschappij vliegt sinds 2008 weer vanuit Paramaribo naar Miami, maar maakt een tussenstop op Aruba.

Eerder liet SLM-directeur Radjesh Radjkoemar weten dat de vliegmaatschappij bezig is partnerschappen aan te gaan met andere luchtvaartmaatschappijen. Dit wordt gedaan om de SLM een betere positie te bieden binnen de luchtvaartsector.

De vliegmaatschappij van Suriname is ook druk bezig het aantal vliegroutes uit te breiden. Een daarvan zijn de rechtstreekse vluchten tussen Paramaribo en Miami. De vliegschema’s zullen ook worden aangepast.

15 REACTIES

 1. Goede zaak, maar ik reis liever niet met SLM. Alleen dronkaards en luidruchtige mensen aanboord. Over de stank die sommige passagiers produceren en ruimte door hun omvang claimen wil ik niet hebben.


  Maak melding

 2. Ben benieuwd wat een ticket kost.
  Heb net Schiphol – Las Vegas gekocht voor 2 ) totaal in december. Kost 638 euro.
  Inclusief 5 sterren hotel (Encore – Wynn hotel) 1685 euro


  Maak melding

 3. Eerst zien dan vliegen dan tickets kopen.

  Commercieel gezien is de rechtstreekse vlucht naar Miami kansloos.

  Zonder tussenstop op Aruba zullen de tickets veel te duur worden.

  Ik heb zogenaamd geboekt bij SLM in november Prijs € 750 ,- voor retour. PMB- Miaimi ( niet vermeld dat vlucht rechtstreeks is)

  Prijs voor KLM ticket Amsterdam- Miami € 409,-

  Hoe kan dit?


  Maak melding

 4. Heb toch wat medelijden met de SLM.De eerste vliegtuigen vlogen heel laag om het volk te tonen wat we hebben gehaald voor de vluchten op Europa en in de regio.Maar ze zijn steeds bezig geweest om zichzelf te accommoderen en vergeten het bedrijf zakelijk te draaien.De Guyanese markt werd totaal links gelaten.
  Zo als de berichten nu luiden,gaat straks Qatar air op ons buurland vliegen.En ik vrees dat de Suri’s ook via Guyana naar Europa gaan.Kans dat de SLM de slag gaat verliezen tegen de Arabieren en uiteindelijk eindigt als de SMS.


  Maak melding

 5. Laat ze eerst hun communicatie met de klanten verbeteren, onbeschofte idioten!!!! We betalen zo duur voor een ticket en daarna ben je nog minder dan een hond voor ze!!!MPP…!!!!!


  Maak melding

 6. retourtje A’dam – Miami kost nog geen 400 euro tien uren vliegen v v alles correct behandeld en al..
  uit s m e is het afwachten of de vlucht nog door gaat, bovendien moet je 4 uur in de ochtend op zanderij zijn dan nog ben je niet zeker of je gaat vliegen,.,.
  mooi goed geregeld allemaal.. met angst en beven stap je eindelijk in de vliegtuig….


  Maak melding

 7. De SLM zou niet als enkeling (cq drenkeling) in de airline industry moeten opereren en moet het de nieuwe GM nu ook wel duidelijk zijn dat dit bedrijf zal moeten toetreden tot één der alliances (Sky Team, Star Alliance, One World) binnen deze industrie.

  Als luchtvaartmij. kan je op dit moment absoluut niet solitair opereren en heb je zeker goede partners nodig om jou diensten op een correcte wijze te kunnen leveren.
  Ik ben bv van ochtend heel vroeg (met grote vertraging) ergens uit midden Afrika vertrokken naar Istanbul voor een aansluitende vlucht op AMS.
  Nou, dank zei het Star Alliance agreement tussen de diverse luchtvaartmijen, heeft het toestel richting AMS alsnog effe in IST gewacht en was ik de laatste die aan boord kwam aleer er ‘boarding completed’ werd omgeroepen.

  De SLM (en vooral de nieuwe general manager) zal nu ook moeten weten dat er in deze moderne luchtvaart industrie alles staat of valt met een goede samenwerking tussen de con-collega’s.


  Maak melding

 8. Samenwerking is een sleutelwoord maar wel super hard nodig in een globaliserende industrietijdperk. Niet alleen in de aircraft business maar ook op andere terreinen van het zakenleven (en het politieke leven) is goede professionele samenwerking cruciaal voor het behalen van optimale resultaten. Klinkt heel erg cliche, maar is wel echt de superwaarheid.


  Maak melding

 9. Ik zou het absoluut niet wagen om nu een ticket te kopen met het verleden van Surinam Airways in het achterhoofd. Vliegtuigen die te laat of helemaal niet vetrekken en vooral de heel slechte communicatie naar het reizend publiek toe.


  Maak melding

 10. SLM moet Paramaribo, Georgetown, Houston, gaan vliegen. In Houston direct verbinden met South West Airlines die je overal in de USA kan doorverbinden. Tekie a kiek no, maar de paarse awaries die nauwelijks een veerverbinding in stand kunnen houden maken een zooitje van de SLM.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.