Brandweer bevrijdt gewonde inzittende auto na zware aanrijding

9
Brandweer bevrijdt inzittenden auto na zware aanrijding

Het dak van deze personenauto moest vanmorgen opengeknipt worden door het Korps Brandweer Suriname, om een inzittende te bevrijden. Dit na een zware aanrijding op de Indira Gandhiweg ter hoogte van Excel servicestation, waarbij een auto over de kop ging en er drie gewonden vielen.

De redactie van Waterkant verneemt dat het voertuig in kwestie reed vanuit Latour richting Lelydorp. Bij het inhalen zou het voertuig tegen een tegenligger zijn aangekomen. De bestuurder verloor daarbij de controle over het stuur en raakte van de weg.

De auto ging over de kop en kwam daarna tot stilstand tegen een container, zoals te zien is op bovenstaande foto en raakte behoorlijk beschadigd. Een mede inzittende raakte daarbij aan de voorkant bekneld. De brandweer moest eraan te pas komen om assistentie te verlenen en heeft hem bevrijdt.

Twee andere inzittenden, waaronder de bestuurder, hebben zware lichamelijke letsels opgelopen. De gewonden werden met twee ambulances afgevoerd. De Surinaamse politie was snel op de plek van de aanrijding en heeft de zaak ter plekke onderzocht. Hierbij werd niet geconstateerd dat bestuurders onder invloed van alcohol verkeerden.

Het ander voertuig heeft schade aan de rechterkant opgelopen. Het gaat om een auto van Garage Ashruf’s Airport Service. De bestuurder kwam met de schrik vrij:

https://www.facebook.com/dinio.molien/videos/768833886884063/

9 REACTIES

 1. Ik vraag me af vanwaar al dat haast wat ze hebben in Su, en daarbij verliezen ze heel gauw de macht over het stuur ! ( Met alle gevolgen van dien )

  Sari tori
  Jacko


  Maak melding

 2. Wie niet horen willen, moeten maar voelen. Had hij niet ingehaald dan waren ze veilig thuis, maar nee, des te meer men dit soort hardrijders op attendeerd, no rij tranga, no haar zomaar in, haastige spoed is zelden goed, krijsen ze, sa joe e bedoel, sa joe wani taki mi, dati mi no sabi rij, no dikie, na mi wagi, na mi e bepaal, ie sabi tog, neks no fout. Echte paarse mentalitiet.


  Maak melding

 3. De politie en brandweer moeten bij zulke ongelukken er snel bij zijn. Zij waren er tijdelijk bij. De brandweer had werktuigen om hulp te bieden.Zo ver zo goed.

  De infrastructuur of de weg is onveilig. Dit weg had voor elke richting twee of drie banen moeten hebben. Een baan is inhaalbaan. Een baan is voor zwaar verkeer. Die baan moet extra verstevigd worden. Zwaar verkeer moet op een bepaalde snelheid rijden en mag niet inhalen. Zij moeten zwaar verkeer belasting betalen voor onderhoud van de linkste rijbaan.


  Maak melding

 4. Inhalen en een De Paarl wagen komt aangereden?? Je kopt werkt niet goed. De Paarl heeft vliegende duivels op de weg
  De mede inzittenden hielden ook hun bek dicht


  Maak melding

 5. Maar er valt iets op….er was weer drank in het spel. Dus al rij je veilig en rustig , er kan zomaar een sopimang op je af komen stormen die vergezeld is met fiddiezijsburg (oud gezegde over de dood die gesymboliseerd word door een skelet)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.