Academisch Ziekenhuis in Suriname krijgt nieuwe Intensive Care

38
Academisch Ziekenhuis in Suriname krijgt nieuwe Intensive Care

Het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) krijgt zes splinternieuwe operatiekamers alsook een nieuwe Intensive Care met een hoogwaardige operatiekamer. Dat heeft de Surinaamse minister van Volksgezondheid Antoine Elias deze week bekend gemaakt.

De nieuwe IC zal gerealiseerd worden met een aanvullende lening van het OPEC Fund for International Development (OFID). Minister Elias over deze lening: “We zullen nu in staat zijn om de operatiekamer, sterilisatiekamer en intensive care adequaat uit te rusten.” 

De bewindsman zei dit op woensdag 2 oktober bij de openingsceremonie van de ingebruikname van het gerenoveerde noordelijk deel van de 4e etage van het AZP. Hij noemde de ingebruikname bij die gelegenheid ‘een enorme mijlpaal, niet alleen voor het ziekenhuis, maar voor geheel Suriname’.

De verdere ontwikkelingen zijn dat de noordvleugel in volle vaart verder wordt gerenoveerd en volgens de bewindsman zullen de klachten over de dienstverlening en uitstraling van het ziekenhuis heel gauw tot het verleden gaan behoren.

38 REACTIES

 1. Heel erg fijn echter het had gezien alle beloften al jaren geleden gereed moeten en kinnen zijn.
  Nu is het een loze afspraak die op het boord van een volgende regering terecht zal komen.
  Ofwel dit soort uitspraken is volledig zonder enige waarde
  Wanica Academisch ziekenhuis is in 2010 belooft en zal de komende jaren waarschijnlijk nog niet operationeel zijn als gewoon ziekenhuis. Het is nu nog een modderpoel en nog lang geen ziekenhuis.
  Zie de Youtube inspectie ban mini- ster Chotan per eind Augustus 2019. Terreunm ingang, straten en paden maar oop deuren en ramen ontbreken nog na 58 maanden bouwen ( de bouw is immers gestart in november 2014).


  Maak melding

 2. @jojo, de regeringen van VHP en NPS hadden met ontwikkelingsgelden ook het een en ander kunnen realiseren. Ik ga ervan uit dat zij ook internationale contacten hadden. Zij hebben niets gepresteerd op het gebied van de gezondheidszorg. Venetiasn stuurde ook Cubaanse artsen weg. Wel knap van deze regering om de volksgezondheid een positieve push te geven.


  Maak melding

 3. Lets Make Surinam Great Again

  Wir Shaffen Das) nps 4 live

  Opper Surinamers.

  Ik ben van mening dat de NDP nu aan het roer zit en dat het de taak van de NDP Regering is om dit van de academische ziekenhuis te doen ..

  Eindelijk heb ik de NDP regering op iets positief kunnen betrappen, Na lang speuren.. Maar Goed

  Die Brandstof Tank lampje Van De NDP Is Al Aan Het Branden.. Tank Is bijna Leeg.. Met GoDs Wil Hallen Ze Mei 2020 Net Nog Daarna Is Het Time 2 Go Home

  BOUTERS Ga Dan Maar Eens Lekker Van Je Oude Dag Genieten.

  Als Bouterse Politiek Af Is,, Bestaat De NDP Niet Meer

  Read My Lips


  Maak melding

 4. Er wordt gestadig gewerkt . Hier en daar wat vertragingen. Maar de eindresultaten liegen er niet om. Mensen die met argwanende ogen naar de regering kijken, komen langzamerhand tot het besef dat de financieringen op een goede wijze besteed worden en wel ten behoeve van het Surinaamse volk. We zien hier weer het zoveelste project dat zijn eindfase nadert. En natuurlijk wordt er niet stilgezeten. Onverminderd gaat men door met andere lopende projecten.


  Maak melding

 5. Lets Make Surinam Great Again.

  Wir Shaffen Das)

  Mensen en Mensen Kinderen.

  Al Komen De De Grieken Met Geschenken Naar Je Toe
  Geloof Ze Niet.. De Grieken Zijn Er Maaster In Het Manupuleren Mensen.

  De Grieken Houden Altijd Een Dubbel Agenda op Na.


  Maak melding

 6. Allemaal prachtig en mooie moderne ziekenhuizen te bouwen.
  De minister noemt het een : ” Hij noemde de ingebruikname bij die gelegenheid ‘een enorme mijlpaal, niet alleen voor het ziekenhuis, maar voor geheel Suriname’.”

  Ik zou zeggen dat het een enorme mijlpaal zal zijn voor de Patiënten!!

  Ik snap niet dat de minister durf dit soort woorden niet in de mond te nemen; Suriname beschikt niet over geschikte ondersteunende medewerkers. Ze hebben de kennis niet in huis om de met moderne apparatuur te werken!!
  Ik lees vaak in de krant dat mensen met eenvoudige verwondingen in het ziekenhuis overlijden, misschien moet men eerst aan het huidige niveau van zorg werken voordat men naar de next level gaat.

  De mensen trekken weg, de opleidingen stagneren wegens gebrek aan stageplaatsen. Er is regelmatig een tekort aan hulpmateriaal, medicijnen ect.
  And last but not least, de mensen worden slecht betaald.

  En een bekend spreekwoord luidt:
  If you pay peanuts, you get monkeys!!
  Kunt u zich voorstellen wat voor personeel achterblijft?


  Maak melding

 7. Met alle respect voor NPS en VHP, maar dergelijke projecten hebben zij niet kunnen realiseren omdat ze bezig waren met elitaire politiekvoering respectievelijk etnische politiekvoering. Beide vormen van politiekvoering zijn weinig succesvol gebleken omdat daardoor afstand ontstaat tussen de politiek en de burgers, zeg maar desinteresse. Door het totale volk erbij te betrekken krijg je politieke bewustwording en kan het volk ook haar mening ventileren richting lokale overheid en nationale overheid. Gelukkig is NPS nu bezig met het maken van een inhaalslag en wil zij samenwerken met groepen die voorheen niet tot haar doelgroep behoorden. Ook VHP maakt een inhaalslag door de verbroederingspolitiek nieuw leven in te blazen. We zullen zien of beide partijen het daadwerkelijk menen met het volk en van mij krijgen ze het voordeel van de twijfel.

  Wat het leningenbeleid betreft wordt de productiedruk steeds groter voor Suriname. Ze zullen veel meer dan ooit moeten gaan produceren om alle leningen te kunnen terugbetalen. Lenen is niet gunstig maar je moet ergens beginnen om je projecten te kunnen afronden. Je zult guts moeten hebben om projecten in het belang van het land te kunnen realiseren. Met zijn allen zullen ze de job moeten klaren. En dat gaat wel lukken met de juiste mentaliteit en de juiste attitude. Thumbs up voor de NDP.


  Maak melding

 8. @jojo, u slaat de plank continu mis.Door negatieve emoties geblokkeerd bent u niet n staat om realistisch te denken. De financiele situatie van Suriname kan je niet vergelijken met de financiële mogelijkheden van Nederland. Er gaat veel tijd zitten tussen het bedenken van een project, over het project brainstormen, vervolgens uitwerken met bijbehorende financieelplan om de financiering voor elkaar te krijgen, om dan vervolgens na jaren tot uitvoer te komen. De regering moet haar werk afmaken. Dit houdt in dat Bouterse na 2020 wederom de tijd krijgt om alle voorgenomen plannen te realiseren.


  Maak melding

 9. Waarom altijd lenen vraagt jij José zelf af hè , als jullie de wereld van nu Volgen dan geeft geen van de Rijkste Landen meer aan Ontwikkeling Hulp meer ze doen niet meer aan mee En heel velen lopen hier te schreeuwen dat die gasten blijven lenen ,hun zaten ook daar met Ontwikkeling Hulp wat hebben hun gedaan aan de AZP niks en nogmaals niks dus 🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫 en nog wat jij kom niet zomaar aan een Lening nergens in de Wereld klein voorbeeld hier in Nederland jij kan niet zomaar in een Bank Stappen ABN ,ING , dat jij geld wilt Lenen en die Gasten jouw de Volgende dag zeggen ja meneer morgen is het op jouw Rekening 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂wat zou laten jullie het overkomen jij moet kunnen aan tonen of je Werk en nog meer andere dingen komen aan kijken dan ben je nog niet klaar ,dan gaat de Bank jouw goed filteren als jij de lening gaat krijgen of niet en als je het terug gaat kunnen betalen dus die slap gelul van sommige mensen hier is slap gelul Nederland zelf leen


  Maak melding

 10. Jullie weten tocht wat de staat schuld van Nederland is ,er was prinsjes dag een paar weken geleden ,het volk betaald alles hier koning zijn salaris ,zijn paleis moet verbouwd worden wij betalen dat ,weten jullie hoeveel Geld Amalia als krijgt nee dat weten jullie niet die krijgt 1,8 Milion per jaar komt niet de Koning zijn zak maar uit de staatskast ,De belasting betaler verzorgt deze gasten hier


  Maak melding

 11. Dus ontwikkeling Hulp is er niet meer ,misschien wanneer Chan,Rusland,Somo,komt maar nu niet en dan nog hebben ze geen Moer gedaan voor Suriname ,kinderbijslag was toen 3SRD per kind 😂😂😂😂🤫🤫🤫😂😂😂😂🤫🤫🤫🤫dus ze moeten hun schamen .


  Maak melding

 12. De witwas- en de kapitaalwegsluismachine draait op volle toeren.
  Projecten worden in rap tempo geactiveerd en het geleende kapitaal gaat deels naar een project en deels naar pe-a-mony-de-kondre gaan.

  Veel sterkte aan de regering die er voor zal moeten zorgen dat het terug betaald wordt. Want dat zal de NDP niet zijn.


  Maak melding

 13. Kale je bent net zo’n domme idioot als die hersenloze paarse bende die het nu voor het zeggen hebben. Er is niets tegen lenen, maar het is wel een kunst om van dat geleende geld nog meer geld te genereren. En dat zou kunnen als je het geleende geld in de produktie sector zou investeren i.p.v. dat het verdwijnt in hersenloze projecten en in de zakken van die paarse meute.


  Maak melding

 14. Dat is een heel goede van Kale. Ontwikkelingshulp komt haast niet meer voor. VHP en NPS hebben voor het overgrote deel al de Surinaamse ontwikkelingsgelden verkwanseld. De hulp was stopgezet vanwege de December contra revolutie en tijdens de regering Wijdenbosch.

  Mensen weten dit niet maar VHP en NPS hebben voor 95% kunnen beschikken over de ontwikkelingsgelden. Van dat geld hebven zij geen nieuwe ziekenhuizen neergezet, bestaande ziekenhuizen hebben zij niet gemoderniseerd, ze hebben geen nieuwe wegen aangelegd en aan huisvesting hebben ze minimale aandacht geschonken.
  Regeringen zijn thans genoodzaakt om geld te lenen wil men bepaalde projecten realiseren en om de economie een boost te geven. Suriname is in elk geval in staat om de leningen terug te betalen.


  Maak melding

 15. Uit het verleden is gebleken dat telkens wanneer de NDP aan de macht is neemt corruptie toe, criminaliteit neemt toe en gaat het op elk ander vlak slechter met Suriname.

  Geen enkel ander regering heeft het slechter gedaan dan de NDP.

  De NDP is een criminele organisatie met uitschot en incompetente figuren op verantwoordelijke posities. Met als smoes ze geven jongeren / Hindoestanen / of anderen zogenaamd een kans. Deze uilskuikens zijn onderdelen van de dekmantel van de criminele leiders.
  Trap er maar in als je niet beter wilt weten.


  Maak melding

 16. Deze mini ster zal bekend maken dat de lening afgelost zal worden, door de verkoop van organen. Het zal mij niks verbazen

  Hij mag een nieuwe IC laten neerzetten maar hoe gaat hij de mentaliteit van de verpleging verbeteren?????


  Maak melding

 17. Jan… Boeren lul is het jou onbekend dat landen geld bij elkaar lenen. Of ben je zo een simpele ziel die de klok hoort luiden maar weet niet waar de klepel hangt. Nederland en Europese landen lenen ook geld. Zijn het dan ook bedel landen. Alleen wordt dat niet bekent gemaakt tenzij er een economische crisis heerst.


  Maak melding

 18. @ RoBG
  @jojo, de regeringen van VHP en NPS hadden met ontwikkelingsgelden ook het een en ander kunnen realiseren.

  beste RobG
  In hoofdlijnen:
  !/3 van de ontwikkelingsgelden zijn direct bij Bouyerse en Wijdenbosch terecht gekomen.
  1/3 is door toedoen van Bouterse vernietigd
  1/3 is gebruikt om uit het dal van Bouterse en Wijdenbosch te klimmen.

  U moet de materie eens gaan bestuderen. Hoefdraad kent het rapport waarin de hoofdlijnen van de verleende hulp is verantwoord. Hij citeerde echter fout.

  Om een paar dingen aan te halen:
  1>> West Suriname project is verrot en verroest.
  2>> Noodhulp Chin a Seng verdampt.
  3 >> Binnen landsconflict weggen en de Palmolie plantages Pheadra, Victoria en Pattamakka.
  4 >> het drama Wijdenbosch

  Beste RobG dat Suriname nog bestaat komt door Vene I, II en III.
  Deze regering kon nog geen Schoolboeken kopen en nog geen na schoolse opvang organiseren.

  Alles wat zij aanpakt kost 2 maal te veel duurt 3 maal te lang en levert niets op neem als voorbeeld de casave fabriek. of de verdwenen tractoren van Iran. Of laten we het heel simoel houden waar is het Door Sardjoe gebouwde Ziekhuis Wanica naar Ontwerp van Architect Mungra gebleven. Want wat er nu gebouwd wordt door Chinezen is heel iets anders.

  laat ik u uitleggen:
  1>> In oktober is er een niet realiseerbaar plan aanbesteed.
  2 >> Sardjoe was niet realistisch goedkoop ongeveer SRD 10.000.000
  3 >> Dat geld wordt geleend en in 3 jaar terug betaald.
  4 >> Er wordt een feestje gevierd en wat beton gestort in fundaties die niets kunnen dragen en
  5 >> Daarna wordt er niets meer gebouwd waat op een Ziekenhuis lijkt.
  6 >> Nu bouwen chinezen een heel ander ziekenhuis, heeft de NDP feest gevierd en heeft Sardjoe weinig gebouw en zijn lening onder tussen terug gevangen.

  beste RobG er is een verschik tussen VHP/NPS en NDP . De eersten proberen er iets van te maken , dat lukt niet altijd. De tweede zien kans alles af te breken en te vernielen maar maken er wel een feestje van.


  Maak melding

 19. Prachtig. Ik ben blij en ik ben trots. Nu kan onze president en zijn gevolg zich rustig in eigen land door eigen geldwolven, eeeuuuuhhh sorry specialisten laten onderzoeken en behandelen,.


  Maak melding

 20. Kort verhaal :

  De 16.666 volkswoningen zijn onderweg !

  Ook de sneltrein komt er aan !

  Helaas is Ons paars Begrotingstekort ABOMINABEL HOOG !

  Helaas is Onze Paarse STAATSSCHULD, VERSCHRIKKELIJK
  HOOG !

  WIJ LENEN ZODAT TOEKOMSTIGE GENERATIE MAG AFLOSSEN !

  NEKS NO FOUT !!! KORT GEZEGD !!!


  Maak melding

 21. Meneer Sabaku ik ga jouw nogmaals 1 Ding zeggen met respect en niet met scheld woorden scheld woorden geeft al een teken van zwakte ,als jij jouw land gezond en draaien wilt houden ,Moet jouw gezondheid zorg in orde zijn want met ongezonde mensen kan jij jouw land niet naar productie brengen ,en jouw onderwijs moet goed zijn goed opgeleiden mensen .dus wie is die idioot dat ben jij zelf ,NPS VHP ,KTPI ,wat hebben ze voor Suriname gedaan toen ze aan de Macht zaten .en ze kregen Ontwikkeling Hulp en niet een beetje ook ,wat hebben ze met die Miljarden gedaan met het West Suriname Project .ga effe jouw Huiswerk doen wat er met dat project West Suriname hebben gedaan hoeveel geld is er daar niet verloren gegaan ,dus meneer sabaku met mensen die kracht Termen gaan gebruiken ga ik niet in conclaaf je bent Zwak .


  Maak melding

 22. Lets Make Surinam Great Again.

  Wir Shaffen Das) nps

  Men Moet Nu Eens Ophouden Met Dit Laagdrempelig Nivo Discussie Voering Wijzend Naar Het Verleden

  NDP Is Nu Aan De Macht.. De NDP Moet Het Doen

  Laat het verleden met rust.. praat over nu en over de toekomst.


  Maak melding

 23. @@@ IVANAFSKI je hebt gelijk

  Als de meeste Surinamers in een duscussie zijn beland gaan ze in de meeste gevallen naar het verleden
  Als ze het niet over de slavernij hbben hebben ze het over voor de onafhankelijkheid
  Als ze het niet over de onafhankelijkheid hebben lullen ze over de periode vor venitiaan

  Kale yo Dom kop


  Maak melding

 24. IVANOF LIMBURG Bouterse is een groot strateeg ik heb altijd van kinds af geleerd nooit iemand te onderschatten. Als je de universiteit doorlopen hebt wil nog niet zeggen dat je goed bent alles weet en kan. Ik ken heel wat mensen die niet eens de lagere school hebben afgemaakt die nu miljardair zijn en het hart op de juiste plek hebben maar je hebt ze ook die de hogeschool en universiteit hebben doorlopen maar als een vlag op een modderschuit nutteloos staat te wapperen. Ik groeide toevallig ook op in dezelfde beurt waar Bouterse zijn jeugd heeft doorgebracht en kon goed opschieten met de familie Bouterse en we kwamen regelmatig bij elkaar over de vloer. Het enige wat jullie hier heel goed kunnen is oordelen over een ander terwijl je die persoon niet eens kent. Jullie reageren alleen maar uit afgunst en jaloezie… ik zou zeggen ga iets nuttigs doen met je tijd kan je het ook ver schoppen in het leven dan steeds maar weer je gif en gal hier spugen, ben je zo verbitterd dat jij jezelf tot zo’n niveau verlaagd….mens ga toch eens een keer echt leven. Ik weet als geen ander wat er allemaal speelt binnen de NDP en om gaat in het hoofd van Bouterse….. zijn strategie is één die al vanaf 1980 is uitgestippeld maar krijgt steeds de wind van voren door hem steeds in een kwaad daglicht te stellen dat is ook één van de problemen waar wij Surinamers mee te kampen hebben, ipv een hand toe te reiken om samen iets moois van te maken/bouwen in Suriname zit je al een plan te smeden hoe dat af te breken of verraad plegen bij de vijand in het buitenland typisch surinaams en ondertussen zitten ze ons uit te lachen van zie wel ze kunnen geen eenheid vormen te lui om zelf iets te ondernemen en elkaar iets te gunnen en daar maakt men gretig gebruik van ons tegen elkaar op te zetten en chaos te veroorzaken in het land waar jullie zelf ook aan meewerken. Ik ben iemand ik neem geen blad voor de mond daarom gaan ze niet van me houden maar dat deert mij niet de waarheid te spreken ”but we will overcome” Ik zal je aan herinneren als het zover is. Bouterse gaat niet weg en als hij geen ambitie meer heeft voor de Presidentschap dan neemt iemand anders binnen de NDP het stokje over dus begin maar alvast aan te wennen. Nogmaals dit is een heel goed uitgestippeld plan en prioriteit nummer 1 op de agenda de ”pijler” blijft de bewustwordingsproces te bevorderen onder de bevolking en doende de ontwikkeling van Suriname op een wat hogere niveau te brengen. En als je vindt dat het in jou ogen niet goed gaat of misschien te langzaam…. stel je dan positief op en sluit je aan of richt een partij op met de kennis die je hebt en laat zien dat je het beter kan en verbreed je horizon want als betweter en beste stuurlui aan wal hier op WK kom je echt niet verder, je bent ook vrij om te emigreren niemand die je tegen zal houden.


  Maak melding

 25. Lets Make Surinam Great Again

  Wir Shaffen Das.

  @@@@ Vissionair

  Wie ben jij waar kom je vandaan en wat is jou geschiedenis.

  Ik ben van mening dat wij in een democratisch Suriname wonen.. en wat wij Surinamers sterk moeten maken is dat we over alles en idereen een eigen mening mogen hebben en vooral die ook uit mogen spreken

  Ik wil best geloven dat de heer Bouterse een prima kerel is.. Maar als Bouterse niet tegen kritiek kan moest hij niet in de politiek zijn gegaan

  Wij beoordelen Bouterse niet op zijn Prive leven
  We beoordelen Bouterse op zijn Beleid.. we beoordelen Bouterse Op zijn Handel en Wandel

  @@ Visionair

  Ik vind jou betoog zwak en belachlijk, sorry man


  Maak melding

 26. Hoi Kale, hoezo moet ik mijn huiswerk doen. Je weet niet eens waar je het over hebt. Wie heeft het project West Suriname gestopt en is met het geld vandoor gegaan? Je hebt de klokken horen luiden maar waar die klepel hangt heb je nog niet kunnen vinden….


  Maak melding

 27. Sabaku ,wie is er met dat Geld van door gegaan ,zegt het maar toen bestond NDP er helemaal niet .wij praten over de jaren zeventig .??????????????????? Wie er met dat Geld nogmaals van door gegaan .


  Maak melding

 28. @ Pimbo
  Het staat je vij om een reactie van een mede-forum lid te lezen of niet.
  Vind je het lang of te ingewikkeld dan doe je dat niet.
  Vind je het lekker inhoudsloos en kort dan lees je het wel.
  YW

  @ Visionair
  Wil je nu een pluim dat je iemand hebt gekend en bij hem over de vloer kwam toen je een jochie was?
  Wijlen de heer J. Pengel kwam bij mijn familie over de vloer.
  Financieel ging het super.
  Ik kroop over de vloer, toen ineens zijn bodyguards mij opmerkten onder de tafel. We speelden verstoppertje en ik had me goed verstopt dacht ik
  Paniek, woede dat ze niet hadden opgelet. Hoe kon ik via de trappen naar boven zijn gekomen terwijl op de trappen bodyguards stonden
  Och, ik was 4 of 5 jaar. Maar werd wel bang tien ze zo woest werden. Mijn oom en tante losten het op
  Moet ik daarom de heer Pengel de hemel in prijzen omdat mijn familie het goed had.
  Dan ben ik nog geen knip voor de neus waard.


  Maak melding

 29. Deze lening is zinvol.
  De voorstanders hebben hier al blijk van gegeven
  Aan de tegenstanders wil ik zeggen dat een mensen leven veel waard is.
  Natuurlijk zal een deel van de lening verdampen. Het bekende verhaal. Maar liever dat dan geen voorzieningen.
  De opmerking dat er onvoldoende geschoold personeel is, kan ik me in vinden, maar je moet ergens mee beginnen.
  Eerst personeel en dan kamers en apparatuur?
  of eerst kamers en apparatuur en dan personeel?.
  Het is een keuze
  Persoonlijk zou ik ook deze keuze hebben gemaakt. Studenten (ook buitenlandse) kunnen meelopen. Bovendien vind er een vorm van motivatie plaats.


  Maak melding

 30. Juist omdat een mensen leven veel, wat mij betreft heel veel waard is moet men geen stappen ondernemen die het leven van de mensen niet redden maar juist in groter gevaren brengen.
  Werken met moderne aparaten is geen pre pre scoro, maar een serieuze zaak. Dus moet je mensen hebben die geschoold en deskundig zijn om deze hulpmiddelen te bedienen.
  Studenten (ook buitenlandse) kunnen meelopen.
  Dat denken heel Surinaamse verpleegkundigen ook als ze naar Nederland lopen, helaas neemt men geen genoegen met meelopen. Men wil mensen die deskundig zijn en in noodsituatie weten hoe ze moeten handelen.
  En aangezien ze velen (die vanaf jaren 90 naar Ned komen) dat niet kunnen werken ze in verpleeg- en verzorgingshuizen in Nederland.
  Het is dus een kwestie van en en !!


  Maak melding

 31. OFF TOPIC speciaal voor Koos

  Elf ziekenhuizen in Nederland financieel in gevaar
  De zorg in elf ziekenhuizen in Nederland is in gevaar. De wachtlijsten lopen op en personeelstekorten bij ziekenhuizen zijn schrijnend. Ook al doen ziekenhuizen het financieel iets beter dan vorig jaar ‘het gevreesde zorginfarct’ is volgens accountants ‘niet afgewend’.

  Aldus het nieuws van een dagblad.


  Maak melding

 32. Zoveel geld- schrijf je praserie
  Het is dus een kwestie van en en !! schrijf je Bert van Marwijk en daar ben ik het mee eens

  En toch wordt de kans voor open goal niet gegrepen.
  Een meisje die schitterend haar middelbare schoolopleiding heeft afgerond wordt niet beloond en direct gestrikt. (volgens mij heeft Robles hier enige tijd geleden aandacht hier aan besteed)
  Geef haar een beurs zo lang ze studeert en maak de deal dat ze na haar studie ten minste twee jaar in Suriname moet werken.
  Win-win noemen ze dat tegenwoordig toch?
  Nee, waarschijnlijk heeft dit meisje niet de “juiste vrienden”.
  Jammer en dom


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.