Rover verwondt bejaarde man (77) met steen om hoopje sinaasappels

27
sinaas-appels-suriname

Een 77-jarige man is donderdagmiddag in het district Saramacca door een rover verwond met een steen om een hoopje sinaasappels. De bejaarde liep verwondingen aan zijn linkerslaap op en had een grote zwelling aan zijn linkerkaak. Het slachtoffer moest met de ambulance vervoerd worden voor medische behandeling.

De Surinaamse krant Times of Suriname, die op haar voorpagina van vandaag melding hierover maakt, geeft aan dat het slachtoffer een tent heeft langs de weg waar hij fruit verkoopt. De rover liep langs en maakte een hoopje sinaasappels van SRD 10 buit.

Volgens de krant liep het slachtoffer achter de rover aan en probeerde hem aan te houden. Op een gegeven moment pakte de verdachte een steen op en sloeg het slachtoffer enkele keren ermee aan zijn hoofd.

Omstanders hebben de crimineel aangehouden en vervolgens overgedragen aan de politie bij aankomst op de locatie.

27 REACTIES

 1. Het is triest te verwoorden dat boeven over gaan om een bejaarde man te beroven.
  Boslandcreolen zijn een vloek in het land.
  Ze komen uit het binnenland en kunnen zich moeilijk aanpassen in de stad.
  Hebben geen werk maar zijn goed in stelen en beroven.
  Er moet harder opgetreden worden tegen zulke gasten.


  Maak melding

 2. En dat bedoel ik nou ik steek het in de grond met mijn zweet,ik oogst het met mijn zweet en jij wil het gratis.Wat ik kan kan jij ook.Goh pranie.
  Het zijn dit soort.mensen die zichzelf de dood injagen want voor hetzelfde bewerkt deze verkoper een speciale hoop voor jou en geeft jou…go njang en tamara joe bere drai dst yeh poer skoema.Mensen denken niet na.🥀🥀🥀🥀


  Maak melding

 3. @ Stanley

  Wie zegt dat het een bosland creool is, het kan ook een andere persoon zijn. In ieder geval het is heel triest dat je iemand moet verwonden om een hoop sinaasappelen.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 4. Op de podium op Colakreek brulde de pikin ingi boi,brada nanga sa,mi afo mi tata,nana nanie,jullie hoeven niet bang meer te zijn om oud te worden.En krijgen al vast een gouden kerst als voorschot op wat er komen gaat.
  Heden de dag moeten de ouderen een hossel draaien om te kunnen overleven en als toetje worden ze ook nog beroofd door NDP zwervers.Dit bedoelde hij met wat er komen gaat en de gouden kerst is nooit gekomen.


  Maak melding

 5. @Jacobus

  Nee Jacobus : je bent helemaal fout,het gouden kerst is wel degelijk gekomen, maar alleen voor zijn familie en zijn vrienden. Dieven ijzers waren volgens hem ook niet meer nodig, wat een fantast is die man zeg ! Maar goed hij is nou éénmaal gekozen door de dommie´s, daar valt niks meer aan te tornen.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 6. off topic
  Roy Khemradj
  Recensie: De prijs van geluk
  het wiel is niet van een watermolen maar het dient om de sluisdeur te openen en te sluiten.En op de voorgrond staan bananen bomen.Naar de gebouwen te oordelen gaat om een cacao plantage.


  Maak melding

 7. Jacobus 5 oktober 2019 at 13:17
  off topic
  Roy Khemradj
  Recensie: De prijs van geluk
  het wiel is niet van een watermolen maar het dient om de sluisdeur te openen en te sluiten.En op de voorgrond staan bananen bomen.Naar de gebouwen te oordelen gaat om een cacao plantage.

  En dit alles heeft betrekking op ?


  Maak melding

 8. Is misschien makkelijk gezegd maar laat maar gaan hoor meki a go vreet tapu eng verdoemenis geen rover Waterkantnieuws stellig een drugsverslaafde want het kon ook anders aflopen met deze 77 jarige die zijn geld eerlijk verdiend heel veel beterschap en wordt gauw weer de oude🌹


  Maak melding

 9. Weer het zoveelste voorbeeld van luie achterlijke personen vermoedelijk drugsgebruikers die in rap tempo de meerderheid in Suriname aan het vormen zijn; niet werken, even snel een njang maken en daarvan alleen feesten dan is geld op en dan weer stelen van anderen die hun tijd beter besteden; achterlijk gedrag dat alleen de kop ingedrukt kan worden met strenge aanpak; vroeger moesten boeven openbare werken doen zoals sloten ophalen etc; hoog tijd ook om dat weer in te voeren; dit soort gedrag is barbaars; geen woorden voor;


  Maak melding

 10. Schandalig. Sterkte mijnheer. Dit soort excessen heeft met politieke klimaat te maken en de afhankelijkheid van de maandelijkse shit die ze in de vorm van een pakket krijgen.


  Maak melding

 11. Stanley wat ben jij dan ,waar komen jouw voorouders van Daan ,jij moet 1ding goed onthouden de eerste bewoners van Suriname zijn de Indianen de rest is import ga lekker terug in de geschiedenis boeken dan ga je anders praten ,jij begint ook rascistische manieren te vertonen juist de Stad mensen waren de verraders als jouw jij moet ook gedekoloniseerd worden die blanke vrees zit nog steeds anno 2019 in jouw bloed .


  Maak melding

 12. Deze rovers komen in alle lagen voor in de Surinaamse samenleving. In wie zijn handen is mijn geld blijven hangen wat ik nog moet krijgen van de overheid? Dag en nacht gewerk om de CBB gebouwen te bewaken. Er zijn meer rovers dan dat we denken. Sommige van dat soort rovers wensen je ook nog de dood toe. Binnenkort gooi ik het in de media dat ik nog 1,8miljoen srd moet krijgen en ik maak nooit van tevoren bekend wanneer ik in Suriname ben want het kan zomaar zijn dat ze je nooit meer terug vinden. Als beveiliger weet ik dat ik nooit alleen moet lopen. Ik zorg altijd dat er twee of drie getuigen met me zijn. Beterschap aan de hardwerkende man. Ik heb heel veel respect voor hem! Soso l❤bi mie brada.


  Maak melding

 13. er is een verschil tussen een rover en een dief.
  waarom je leven op het spel zetten voor een hoopje fruit van SRD 10.
  deze afweging wordt meerdere keren per dag gemaakt door winkeliers en venters.
  het slimste is om beeldmateriaal van het delict te maken/verzamelen en de politie in te schakelen of het gewoon te laten voor wat het is.
  onze familie en geliefden hebben niks aan een dode held


  Maak melding

 14. Sinds de dwaze, debiele, idiote van Nature Delirium Patienten, onberechte moordenaars, drugscriminelen en staatskasrovers de macht hebben gegeven om land en volk te verderven en te verdelgen, schijten en pissen vele bejaarden hoe rond te komen met hun pensioen die met meer dan 50% is gedevalueerd. Het is te triest voor woorden, maar 90% van alle berovingen, moorden en drugsdelicten worden gepleegd door ndper’ s. Hun slechte voorbeeld is de duivel in de persoon van didibri, wiens zonen ook rovers, moordenaars en drugscriminelen zijn verworden net als hun pa, zo leider zo volgelingen. Ndp na wang vloek.


  Maak melding

 15. Shaft@ jij denkt ook niet na één plantje plant jij met zweet bij één plantje zweet je al dan ben je wel een slapjanus denk een beetje logisch plant dan niet als de zon schijnt


  Maak melding

 16. Als beveiliger zou ik graag iedere medemens helpen wat te doen als hij /zij te maken krijgt met een (roof) overval. Blijf rustig. Breng je eigen leven nooit in gevaar. Je leven is meer waard dan wat voor materiële bezitting dan ook. Probeer de primaire en secundaire signalementen van zo een persoon te onthouden. De primaire signalementen zijn: geslach, leeftijd, lengte, postuur tatoeages ras/bevolkingsgroep. De secundaire kenmerken zijn: klederdracht, haardracht sieraden en schoenen. Hoe beter de signalementen worden omschreven aan de politie, hoe groter de pak kans.


  Maak melding

 17. Alle roof en dat soort criminaliteit dat is toegenomen komt door de NDP, als het economisch slecht gaat in een land dan krijg je dit soort ellende!
  Vroeger mocht men een wapen hebben om zich te verdedigen maar dat mag niet meer van Bouta dus is het vrij spel voor de rovers.

  Maar ja met een mislukking als president kan je niet veel goeds verwachten, hij eet elke dag wat hij wilt maar een ander moet stelen om iets te kunnen eten!


  Maak melding

 18. Politiek neutraal

  En als hij is opgepakt staat hij de volgende weer buiten om zijn leven voort te zetten.
  Dus hoe wil je of denk je Suriname veiliger te maken?


  Maak melding

 19. Bigi Sma, dit is een groot probleem die ook in Nederland plaats vind. Soms zijn ze binnen een uur weer vrij. Maar wat het verschil maakt is dat sommigen meerdere strafbare feiten hebben gepleegd. Dus als ze gepakt worden blijven ze ook langer vast zitten waardoor de samenleving wat meer rust heeft. Het feit blijft dat menselijke regeringen deze problemen nooit gaan kunnen oplossen. Regeringen komen en gaan maar de problemen worden juist erger. Ik geloof wel dat de degen die de aarde heeft gemaakt weer een keer zal ingrijpen net als in de dagen van Noach die met onze tijd te vergelijken is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.