Man zwaargewond na vechtpartij in bandenzaak

26
v

Zojuist omstreeks 11.00u vond er een vechtpartij plaats in een bandenzaak aan de Koningstraat in Paramaribo. Een verslaggever van Waterkant die ter plekke was, verneemt dat het ging om een vechtpartij tussen twee mannen, na een ruzie. Daarbij heeft een van de mannen een koevoet oftewel bandijzer gepakt en het slachtoffer daarmee verwond.

Het slachtoffer, een medewerker van de zaak, heeft bij die gelegenheid flinke slagen aan het hoofd gekregen en verloor daardoor veel bloed. Het is niet duidelijk of de dader ook een medewerker van de bandenzaak is. De politie die langs reed werd terstond aangesproken en schakelde de collega’s van bureau Nieuwe Haven en een ambulance in.

Het slachtoffer werd ter plekke behandeld en is daarna door de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Van de dader ontbreekt tot op dit moment elk spoor. Hij zou de benen hebben genomen na de vechtpartij.

Agenten van het Korps Politie Suriname zijn momenteel ter plekke en hebben de zaak in onderzoek.

Man zwaargewond na vechtpartij in bandenzaak

26 REACTIES

 1. Het leven is al zo moeilijk daar in Suriname. Inplaats dat ze elkaar helpen om goeie dingen te doen of iets goeds tot stand te brengen, helpen ze elkaar verder de verdoemenis in.


  Maak melding

 2. Dit soort vechtpartijen zijn sinds eind jaren zestig schering en inslag te Land van Dijk, Abra Broki en Wi Kontring. Nu zijn dit soort geweldadigheden landelijk. Vroeger waren het vooral schroevendraaiers, messen, houwers of gewoon een houten balk, waarmee men elkaar te lijf ging. Vaker ging het om een kleinigheid zoals, sa joe e bemoei, mi no aksi joe advies of oting joe o pai mi mi monie bakka of joe e schijn mi meid of ie konkroe mi na tra matie. Anno 2019 is het vaker, JOE NO WANNIE PAI MI NO DAN MO O POEROE K…GI NOW. Velen van dit soort geweldadigers zijn ndper’ s geworden, ze houden van baas, want soort zoekt soort.


  Maak melding

 3. Surinamers hebben over het algemeen een kort lontje, ze zijn te dom om te communiceren en slaan, steken of schieten je overhoop, tot iemand ze weet uit te leggen dat er wat anders bedoeld wordt, dan hebben ze vaak wel spijt. Zo zielig al die dommigheid bij elkaar.๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜Œ


  Maak melding

 4. Aj Mica. Je hebt gelijk.
  Communiceren is er niet meer bij. Ze hebben hun bek er vol van, maar zelf doen ze dit niet.
  En als ze communiceren, dan is het email, sms of app.
  Zo zielig al die dommigheid bij elkaar.๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜Œ


  Maak melding

 5. in 2020 wordt het nog 5 erger dan het al is..
  terwijl die meneer lekker ligt te slapen in zijn hangmat, barst het volk uit in de ellende waarin ze zijn terecht ge kome voor een grote deel hebben ze dit aan zich zelf te danken.. nog 5 is het werkelijke bewijs..
  straks is het zover..

  wie slim is, kiest voor iets anders dan dit ..


  Maak melding

 6. Wat heeft de dode in het stadhuis van Deventer te maken met die van de bandenzaak in sur. Trouwens hij is aan een natuurlijke dood aan zijn einde gekomen.
  Je kan wel de vraag stellen; waarom heeft de beveiliging in zijn eindronde voor de nachtelijke sluiting deze persoon niet ontdekt. Conclusie: het schort wat aan de beveiliging, zeer slechte zaak.


  Maak melding

 7. De misdadiger van de bandenzaak moet worden opgespoord en direct worden opgehangen.
  Vechten doe je met je handen man tot man en anders ben je een lafaard, dus hanging!

  Mensen vragen zich af waarom surinamers het niet kunnen uitpraten. Dit soort excessief gedrag komt alleen voor bij ongeletterden. Dit geldt niet alleen voor suriname, maar komt in alle landen voor.
  Dus niks nieuws onder de zon.


  Maak melding

 8. Dit heet geen moreel verval maar vervallen tot lafheid. Slaan wegrennen, oudjes beroven en mishandelen. Wegkijken niet durven op te treden tegen onrecht. Machtsvertoon tegen kwetsbare.

  Jaren van nex no fout politiek


  Maak melding

 9. Wat valt er nou te betwisten in een banden zaak die alleen afgekeurde banden uit Nederland verkoopt. Je koopt een afgekeurde band en dan ga je toch over de kop. Wat is het nut nou van die vecht partij ?


  Maak melding

 10. Als je in su een lekke band heb en je gaat m verwisslen wordt je zelf lek gestoken als je niet uit kijkt
  blijkbaar hebben ze weinig scholing gehad .


  Maak melding

 11. EEUWIG IS HET DE SCHULD VAN EEN ANDER VOOR HUN ASSOCIAAL GEDRAG.DE POLITIEK IS NIET DE SCHULD VAN DIT ONBESCHOFTE GEDRAG<IEDER MENS IS ZELF VERANTWOORDELIJK VOOR ZIJN DADEN.DE ANDERE GROEPEN ZIJN ZGN WEL FATSOENLIJK?????????ER ZIJN ZOVEEL DIE IN HELE MOOIE(WITTE BOORDEN) SCHAAPSKLEDIJ ROND LOPEN.VERBETER DE WERELD BEGIN BIJ JE ZELF !!!!!!! BOVENDIEN ZIJN HET HEUS NIET ALLEEN ZWARTEN DIE VECHTEN!!!DE HELE WERELD VECHT!!!!!!!!!HET IS GEWOON EEN GROTE ZOOI OVERAL!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.