Man mishandelt z’n vrouw na ruzie over Whatsapp-berichten van buitenvrouw

57
politie Suriname

De 35-jarige Kenny T. is dinsdag aangehouden door de politie van Lelydorp. Dit nadat hij zijn eigen vrouw tot bloedens toe heeft mishandeld, omdat zij ruzie had gemaakt over een aantal Whatsapp-berichten van zijn buitenvrouw.

De politie Public Relations meldt, dat na een melding van een geval van mishandeling aan de Sumatraweg op zaterdag 28 september de wetsdienaren het adres aandeden voor onderzoek. Daar aangekomen werd het slachtoffer met bloedstorting uit haar rechteroor aangetroffen. Zij was niet aanspreekbaar. Zij werd medisch op de Surinaamse Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis behandeld. Het slachtoffer is door behandelende arts van de SEH verwezen naar de KNO-arts.

Naderhand verklaarde het slachtoffer dat zij en haar man Kenny de laatste tijd vaker ruzie kregen, toen zij erachter kwam dat Kenny een buitenechtelijke relatie op na houdt met een andere vrouw. De vrouw en haar partner kregen op 28 september wederom een woordenwisseling vanwege een aantal whats-app berichten die hij van de andere vrouw had gekregen. Bij die gelegenheid nam Kenny haar in een wurggreep en bracht haar met zijn tot vuisten gebalde handen slagen toe in haar gezicht en hoofd.

Na de daad verliet hij de woning en nam zijn intrek bij zijn andere partner in het stadscentrum van Suriname. Terwijl de Politie nog bezig was met het onderzoek, meldde Kenny zich aan op het politiebureau met het verzoek of de politie hem zou kunnen assisteren om zijn kleren op te halen aan de Sumatraweg. De verdachte werd terstond, aangehouden en voorgeleid.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Kenny in verzekering gesteld.

57 REACTIES

 1. Die kl***tz***k!!!
  Als je die vrouw niet wilt, laat haar dan. Ze is niet je bezit om haar te slaan! Ze heeft recht om ruzie te maken! Erger dan een dier ben je! Als ik die k***lo buitenvrouw was, had ik hem ook gelaten. Want als je je eigen vrouw kan rammelen om een andere, kan je mij ook rammelen om een andere. Hoe dom kan je als vrouw zijn?
  Ik hoop dat hij flink gerammeld word in het gevangenis! Een vrouw slaan?
  Je bent erger dan de devil himself!
  Saka saka!


  Maak melding

 2. Lets Make Surinam Great Again.

  Wir Shaffen Das) stem nps

  Mensen en Mensen Kinderen

  Als een man een vrouw tot bloedens toe slaat.. keur ik stellig af

  Ik kan me wel in vinden als een vrouw wel eens een paar Corrigendernde Tikken Krijgt..

  @@Nina.. Heb je nooit een paar Corrigerende Tikken Van jou man lief gekregen.. Zo Ja.. Hoe gi g je daar mee om


  Maak melding

 3. IVANOF LIMBURG, ALS EEN MAN JE MOEDER EEN KOTIGO GEEFT DAN ZAL JE ANDERS PIEPEN. JIJ BENT RESPECTLOOS NAAR VROUWEN TOE. JIJ BENT WOONACHTIG IN MENKENDAM OF WINTIWAAIPROJECT…..๐Ÿ˜ ๐Ÿ’€โ˜ โ˜ปKL*****Z*K….๐Ÿท๐Ÿ–๐Ÿฝ๐Ÿท๐Ÿท๐Ÿฝ๐Ÿฝ๐Ÿ–๐Ÿ–


  Maak melding

 4. Heel laag en die andere vrouw kan standby dat a tiki sang naki a 1e vrouw o naki ju wang dei tu je zal zondag gaan bezoeken buitenvrouw nanga deng soortu lagi mang disi ju e hori…foei toch


  Maak melding

 5. @Ivanof Limburg,

  I faya boi. Is this the way you wanna make Suriname great again? Wat zou Gregory Rusland (NPS) hiervan denken? Een corrigerende tik oftewel een pedagogische tik kun je naar het rijk der fabelen verwijzen. Ouders die regelmatig hun kinderen slaan, leren de kinderen in feite dat geweld OK is. Eenmaal groot geworden wordt het risico vergroot dat ze ook hun partners en kinderen zullen mishandelen . En zo wordt de estafettestok overgedragen.
  Het is dus een ongewenste situatie. Die man had nooit zijn vrouw mogen mishandelen. Zeker niet tot bloedens toe. Er zijn nu eenmaal mensen die je het bloed onder de nagels vandaan halen. Toch wordt zelfbeheersing gevraagd. Mekโ€™ a man go sidon pikinso yere. Cool off.


  Maak melding

 6. Is het gescheld hier dan de oplossing of wat is de meerwaarde van het gescheld en tegen wie schelden jullie of denken jullie dat die mishandelaar in de cel jullie gescheld zal lezen.morgen mishandeld een gek weer zijn vrouw dan begint het gescheld weer water naar zee dragen zooooomaaaaaar klagen klagen en zeuren maar geen oplossing


  Maak melding

 7. Sjarwa Alla Matie Dja.

  Ik hb het over een Corrigerende tikje.. ik heb het niet over brib brab .. die onderscheid mtn jullie kunnen maken

  Men gaat een Corrigerende tikje uit delen als vrouwtje zich onhandig heb misdragen


  Maak melding

 8. elke persoon, of het nou een man of vrouw is, hoort zijn klauwen thuis te horen. puur een teken dat je gebrek aan hersens hebt en een te laag iq. kan je het niet met woorden, ga dan naar buiten en laat het afkoelen. of neem andere maatregelen. en @Ivanof Limburg, een tikje ? ook jij hebt totaal geen hersens in je harses mang. puur een tekortkoming in je bovenkamer. zal he vast ook geen baan van waarde hebben, want mensen zonder hersenen die zijn daar niet geschikt voor. weet je waarom ? omdat je dan moet gaan denken ! of ben jij ook 1 van de hangmatliefhebbers die de hele dag liever niets doen. vast wel.


  Maak melding

 9. Als die mishandelde vrouw mijn zus was, had die motjo pa een minuten daarna geleefd . Ik zou hem dood kappen. Het is zijn recht niet om iemands haar leven aan gort toe te takelen . Ik denk dat wetten die over zulke incidenten gaan drastisch aangepast dienen te worden om de vrouw te beschermen in Suriname , WANT die schijt Braziliaanse motjos pakken al die mannen. Time to change!!!!


  Maak melding

 10. @ivanof Limburg;
  Corrigerende tikje of niet.
  Als je als man een vrouw lichaam niet kan liefhebben, heb je het recht ook niet om het slecht te behandelen. Zij het nou een tikje zelfs!
  Jij hebt zeker geen dochters, moeder of zus. Want als het 1 van jou was, zou je wel anders piepen!
  Ik zal niet veel woorden aan jou vuil maken. Wat jouw aard is, heb je zelf bewezen. Respectloos wezen!

  Ik dank de overige reageerders!


  Maak melding

 11. Bert
  Hoezo?
  Nina1 heeft volledig gelijk
  Wat voor ka is het, om iemand te slaan. Als je slaat heb je al toegegeven dat je een zwakke klootzak bent.
  Deze mpp (jampa?) moet maar eens een paar weken in Santa Boma gaan zitten.
  A wang fittie noh? A wang naai noh?
  Well mie boi, jail is the place to be.
  Joe sakka sakka dagoe


  Maak melding

 12. Ik zou zeggen laat hem je verdien beter je ben ook beter zonder hem dan met hem een man die uit loop zal het blijven doen ga genieten laat je niet slaan door niemaand niet het leven is te mooi maak wat van je zelf ldie andere vrouw krijg haar deel ook de tij kom nog


  Maak melding

 13. Lets Make Surinam Great Again.

  Wir Shaffen Das) nps 4 live

  Jong Suriname

  Ider Cultuur Heeft zijn eigen scheppings verhaal, Ider mens zijn eigen overtuiging.
  Er is zo een enorme deversiteit aan levens verhalen overtuigingen en Culturele Bagage dat 1 ding heel duidelijk is.

  Beste Mensen

  We Gaan Het Nooit Eens Zijn Met Elkaar.


  Maak melding

 14. Waar hoor ,de vrouwen in Suriname vragen eerst om bont en blauw geslagen te worden en daarna pas realiseren dat modjo pa intussen een ander liefje heeft met wie hij plezier beleeft.


  Maak melding

 15. Het is toch van eeuwig en altijd dat de man de thuis vrouw afsnauwt en afranselt om haar onder de duim te houden en bij de buiten vrouw gaat hij bedelen en smeken om hem binnen te laten als hij voor een gesloten deur staat.
  Mocht dan een Johny man naar de thuis vrouw lonken,krijgt de thuis vrouw nog eens een afstraffing.Als kind heb ik dat eens gezien.Het doffe geluid van de vuistslagen galmt nog steeds na in mijn hoofd.
  En de Johny man wordt gewaarschuwd om af te blijven van zijn vrouw.Al draagt hij niets bij in haar en de kinderen hun verzorging.In het ergste geval werd de Johny man uitgedaagd tot een mes gevecht.


  Maak melding

 16. Het lijkt mij duidelijk waar die IVANOF LIMBURG vandaan komt gezien zijn grammatica en gedachtegang. Ergens heel ver weg in de Bush Bush. Zou zeggen blijf daar lekker zitten en probeer die onzin maar daar in je omgeving te verkondigen.


  Maak melding

 17. Vrouwen moeten nou eindelijk hun positites in een relatie kunnen accepteren. Als jij als vrouw niet ervan houdt dat je man een andere vrouw ook op na houdt en neukt dan moet jij uit die relatie stappen. Vrouwen
  moeten de echte realiteit te accepteren. Mannen blijven mannen de meeste mannen zijn net als honden ze kunnen geen rokje/jurkje/topje zien of ze willen direct er achter aan. Dus bij deze, vrouwen doe jullie zelf het genoegen om geen mishandeling te ontvangen, stap op tijd eruit.


  Maak melding

 18. @ de echte surinaamse krokodil

  Eruit stappen schrijf je.
  Het is al walgelijk dat je erin stapt. Als een man een vrouw heeft hoor je daar niet tussen te komen.
  Laat hem het eerst uitmaken dan rust nemen en daarna kan je besluiten of je met zo’n man verder wil.
  Dit soort vrouwen zijn net zo walgelijk als mannetjes die jij beschrijft

  Moderator, waarom publiceer je mijn reacties van vanmiddag wel en die van vanochtend niet


  Maak melding

 19. Als een man het buiten de deur zou zoeken, zou ik hetzelfde doen. En probeer geen vinger naar me uit te steken, want die ben je dan kwijt hahaha


  Maak melding

 20. @ Bert
  Ik ben het volledig eens met Nina1.
  Een corrigerende tik wordt zo genoemd door de persoon die de tik geeft.
  Ik noem het gewoon slaan
  Je hoort met je poten van een ander af te blijven, dit kan toch niet moeilijk zijn


  Maak melding

 21. Die mevrouw moet definitief kappen met deze lulhannes. Wat een loser.
  Zijn hele hebben en houwen zou ik aan de kant van de weg zetten, zodat hij die zelf kon ophalen. Durft de zak ook nog aan de politie te vragen hem te helpen zijn spullen op te halen.
  Die nieuwe vriendin mag zich wel achter de oren krabben.
  Wat hij bij de ene doet, zal hij ook bij de andere doen.


  Maak melding

 22. Nina 1 je bnt gewoon super en ik bn het helemaal eens met jou!
  @ ivanof limburg: je lult gewoon uit je bek! Jij bnt cker een van hen die vrouwen “TIKJES” bezorgd. Je moet beter lezen en berijpen wat nina1 d.m.v bericht bedoelt. Of versta je geen nederlands. Je durft nog te reageren met ” tikjes”. Ik volg je berichten heel vaak en zie dat jij altijd met een stomme reactie komt! Ben jij misch.een neanderdal of zo????
  Leer wat van je mede waterkant vrienden. Zoniet! Schij uit.!!!


  Maak melding

 23. Nathale 4 oktober 2019 at 14:48 & Lion Queen 4 oktober 2019 at 15:11

  Ik lees de reacties zorgvuldig maar deze terminologie ” k***lo ” was ik van Nina1 nog niet tegengekomen.
  Vandaar mijn vraag of ze kortsluiting had.

  Verder moeten Kenny en zijn partner het lekker uitzoeken.
  Als ze voor kiest om regelmatig met haar man ” ruzie te maken”,vraag me af of dit vechten, elkaar slaan of dat ze slechts uitscheldt moeten ze zelf weten.

  Een “goede man” zou het niet zover laten komen en mensen de gelegenheid geven om hem Motjo Pa of mishandelaar te noemen.
  Helaas zijn deze “goede mannen” gelijk aan een speld in een hooiberg.


  Maak melding

 24. @@@Lion Queen

  Ider mens geeft altyd aan hoe die behandeld wilt worden..

  Ik heb nog nooit van mijn leven een vrouw geslagen..
  Ik heb het altyd tot Corrigende tikjes kunnen beperken

  It zij dan zo


  Maak melding

 25. @lion queen;
  Dank je wel voor de reactie.
  Het is tijd verspillen aan lafaard van een @ivanof.

  @nathale;
  Ook jij dank voor de reactie. Ik waardeer het echt dat zowel vrouwen en mannen achter ons (vrouwen) staan. In een goeie zin natuurlijk.


  Maak melding

 26. Hey Su mannen ,oen moes fin wan amercan vrouw foe fong oenoe bond en blauw.Nooit moro joe sa nak wan sranang vrouw.Fight back Surinam woman.Wakawaka patpatjie WhatsApp mang


  Maak melding

 27. @bert van Marwijk;
  Eerlijk gezegd, ja.
  In zulke gevallen krijg ik altijd een kortsluiting. Ik kan er heel slecht tegen als een man een vrouw slecht behandeld. En vooral als er kinderen bij betrokken zijn. Het ligt niet in mijn aard om te schelden, maar in zulke gevallen en kinder misbruik gevallen, krijg ik inderdaad een kortsluiting…
  Ik heb immers voor me ogen mogen zien wat vrouwen mishandeling betreft๐Ÿ˜”


  Maak melding

 28. ai boi, stelletje hypocrieten hier, bemoei je tog met belangrijke zaken van leven. We hebben zo van tijd tot tijd allemaal ons eigen sores in de relationele sfeer! Wat een onzin allemaal….


  Maak melding

 29. Mannen, gaan erg ver om een vrouw te mishandelen
  Mishandelde vrouwen houden vaak hun mond over de mishandelingen, uit allerlei reden, schaamte is er een van. Ik vind het hartverscheurend dat het vele vrouwen niet lukt het ideaalbeeld van een gelukkig gezin te vinden. Heel vaak hebben ze de hoop dat het allemaal spoedig, goed zal komen. Welke stap moet er genomen worden, dat alle vrouwen zich gelukkig voelen?

  Gewaardeerde VROUWEN, (Mishandelde vrouwen )vorm een elftal en daag de hufters uit voor, twee uur lang voetballen, met Bouterse als scheidsrechter, Brunswijk en Santhoki als grensrechters. Ik zet mijn stem op de DAMES.

  HUFTERS, STERKTE. …


  Maak melding

 30. Slaan hoort sowieso niet maar whatsapp en dat soort berichten apps kunnen meer kapot maken dan je lief is.

  Het zijn niet alleen maar mannen die de fout ingaan want hoeveel vrouwen hebben tegenwoordig geen buitenman?? En dat dankzij whatsapp enz!

  Als de kat van huis is dansen de muizen niet meer op tafel, ze zitten gelijk op hun smartphone om te flirten onder andere en daarna dansen ze misschien op tafel.

  Sneaky worden nummers gehosseld om de ander online in te palmen maar vergeet niet mooie woorden zijn niet altijd waar en ware woorden zijn niet altijd mooi!

  Is geen surinaams probleem kijk maar naar nederland daar hebben er weinig tegenwoordig aandacht voor hun gezin omdat ze aandacht krijgen via whatsapp. Vreemdgaan is ook als je berichten moet verwijderen voor je partner.

  Iemand zei hier dat de vrouwen op Hollandse mannen wachten, nou dat is ook niet altijd rozengeur en manenschijn, die kunnen ook erg zijn alleen hoor je dat niet want hoe gaat iemand die zn gezin verlaat zeggen bij die Hollander heb ik het slechter of ben op mn bek gegaan!


  Maak melding

 31. Hoezo ga je ruzie maken met een waardeloze vent die geen enkele respect voor je heeft ,๐Ÿ˜• oprotten met deze nietsnut. Het beste geef je al je kinderen aan hem mee, dan wil ik zien of de buitenvrouw hem nog wil ,als hij met al zijn kinderen bij haar aan komt zetten.๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
  Houd je respect en kies voor jezelf, weg met deze rat ,alle tranen en woorden aan zo een waardeloos figuur zijn overbodig..๐Ÿ˜๐Ÿฅบ


  Maak melding

 32. Iedere dag hetzelfde eten voor de rest van je leven gaat gauw vervelen, al is het je lievelingsgerecht.
  Verandering van spijs doet eten. Af en toe wat variatie is niet slecht en kan er juist voor zorgen dat je je lievelingsgerecht blijft waarderen.
  Laat men daar maar open en eerlijk over zijn.


  Maak melding

 33. Akiemboto is minister geworden door zijn vrouw regelmatig in elkaar te rammen.
  Dus er ligt een gouden NDP – toekomst op deze geweldpleger te wachten.
  Primitieve primatencultuur en failed state.


  Maak melding

 34. @ ivanof limburg!

  Je hbt alweer een stomme reactie! Nps!!๐Ÿ˜‚
  Hb geen woorden voor je!!!
  Tenmiste zie ik je toch aan als een amusement!


  Maak melding

 35. Sommigen denken een buitenman een buitenvrouw hoort erbij. Vraag menige moeders in Suriname.

  En als iemand daar niet tegen kan dan is er een methode om ze te leren daar tegen te kunnen. Dat is een goede kotie go methode.

  Deze vrouw heeft deze methode ondergaan zo ondergaan meerderen het. Want een buitenvrouw een buitenman is een teken in Suriname, dat je draait.
  They want you.

  Goedpraters hoeveel mensen keuren jullie openlijk af met buitenvrouwen en mannen. Hoe vaak zeggen jullie er iets van, of kijken jullie vrolijk weg.

  Neem je kotie go sisa. Haar beurt komt ook.


  Maak melding

 36. Every Black Man Is A Star.

  @@@ LION QUEEN

  Vertel me iets meer over je zelf.. mischien kunnen we ons gesprek meer diepgang geven..

  Noem mij een 3 dingen die jou gelukkig kunnen maken
  En 3 dingen die jou het meest kunnen irriteren.

  Ik heb het gevoel dat ik met een super interessante persoonlijkheid aan het kletsen ben..


  Maak melding

 37. Ben het helemaal eens met de “echte surina
  amse crocodil”. Want een “echte” vrouw accepteert dat hun man ook een hond kan zijn/worden en dat ze niet kunnen helpen dat hij soms ook opzoek is naar wat anders (een avontuurtje en een andere poena). Bet your life, de meeste mannen die zogenaamd in leuke huwelijk zijn of ma en papa spelen en doen alsof alles koek en ei in huis is…zijn zeker 1 keer vreemd gegaan zonder dat het vrouwtje/wijfje thuis het zelf door heeft…dat is gewoon de pure realiteit. Dus m.a.w. jij als vrouw gaat moeten kiezen of je mishandelt wil worden omdat je je man op het matje wil roepen ivm zijn buitenvrouw. Dus accepteer of stap er uit. Af en toe hoort een “echte” man ook zijn smeerolie te veranderen.


  Maak melding

 38. Nous naar mij mening zou ik mijn spullen inpakken en naar mijn moeder gaan. Je zou verrast zijn waar je vrouw Is. Als hij mij zou bellen zou ik hem dit zeggen ” Als je een buitenvrouw hebt, dat wilt zeggen dat je mij niet meer nodig hebt. Geen tijd om ruzie te maken, want jij bent niet de enige Man anyways. Laat die buitenvrouw jouw viese kleren komen wassen en voor jou koken. Niet Alleen jouw geld vragen en jou haar koekje geven” Een waarde van een huisvrouw Is het nemen van al jouw viesheid en ervoor zorgt dat je netjes eruit ziet en lekker ruikt. Ooh ja, natuurlijk zullen andere vrouwen naar jou kijken, maar je hebt geen controle over jezelf. Al heb je een buitenvrouw, dat wilt niet zeggen dat je mij niet meer gaat respecteren. En als je mij slaat, dat wilt zeggen dat het om je buitenvrouw gaat en dan maak ik het het uit hoor. Om een koekje gaat jouw relatie kapot.


  Maak melding

 39. Jay, als je niet dezelfde gerecht kan eten, moet je geen vaste relatie aangaan. Dan Ben je vrij als een vogel in de lucht, kan je alle soorten gerechten eten, hoe je wilt en waar je wilt, dan zal je geen problemen veroorzaken, maar deze Man Is een dommie. Je vrouw heeft jouw betrapt, dan kan je Haar niet slaan toch. Hij Is te ver gegaan.


  Maak melding

 40. @ Chena, ik weet niet hoe het zit met de vrouwen maar ik weet wel dat voor de meeste mannen landurige jarenlange monogamie gewoon onhaalbaar is. Dat is gewoon de keiharde werkelijkheid.
  Ik vind dat men daar eerlijk, tolerant en openminded mee dient om te gaan i.p.v. jaloers en bezitterig.

  Als je man je goed behandelt en hij is een goede provider dan kan je hem als een liefhebbende vrouw toch af en toe een pleziertje buitenshuis gunnen ???
  Verandering van spijs doet eten.

  Iedereen zit trouwens zonder het bewijs gezien te hebben af te geven op die man maar het zou ook best kunnen dat die vrouw zichzelf heeft toegetakeld om die man in de problemen te zetten.
  Heel wat vrouwen kunnen namelijk behoorlijk gemeen, leugenachtig en achterbaks zijn en een boze wraakzuchtige vrouw is tot alles in staat.


  Maak melding

 41. Zijn jullie vergeten wat een vrouw een tijd geleden gedaan heeft met haar vreemd gaande man?
  In zijn slaap gewoon zijn tollie afgesneden, kopje kleiner gemaakt.
  Vreemdgaan veroorzaakt alleen ellende en ontwrichting. Laten we het wakamang/loopse gedrag aan honden over laten.


  Maak melding

 42. Vreemdgaan is niet alleen je partner voor de gek houden maar ook jezelf!
  Hoe kan je een buitenman/buitenvrouw vertrouwen als die zn eigen gezin bedriegt? Als iemand daar toe in staat is dan is het toch al bewezen dat diegene ontrouw is!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.