10-jarig meisje na school verdwenen in Wanica [UPDATE]

19

De 10-jarige Hiquaini Wooje is dinsdag na school in het district Wanica zoekgeraakt. Het meisje is door haar moeder omstreeks 07.45u afgezet op O.S. Dijkveld aan de Pierpontweg. Toen de moeder de school omstreeks 15.00u weer heeft aangedaan om haar dochter af te halen bleek dat zij reeds was vertrokken.

Een zoekactie in de directe omgeving heeft niets opgeleverd. De moeder heeft hierna officieel aangifte van vermissing van haar dochter gedaan bij de Surinaamse politie.

De 10-jarige had een blauwe jeansbroek, groene uniform bloes en zwarte schoenen aan.

Aan de gemeenschap wordt gevraagd om naar haar uit te kijken.

UPDATE: De politie is zojuist (19.15u) in kennis gesteld dat het meisje terecht is. Ze is thuis. Meer details over bijvoorbeeld waar het meisje was, zijn nog niet bekend.

19 REACTIES

 1. Moeke gaat dochter pas om 3u vn school afhalen??? Waar blyft dat kind dan wachten op moeder. No mang dis no kang jere dis na soekoe soso poerbleem.


  Maak melding

 2. 3 uur gaat die moeder haar afhalen van school?????!!!!!
  Die vrouw is niet goed snik zeker! Wat moet dat arm kind 2 uren lang alleen op school doen??? Die moeder kan best een ander alternatief zoeken voor dat kind voor 2 uurtjes. Het zal beter zijn dan alleen op school blijven.
  God dank dat het meisje terecht is. Hopelijk heeft die moeder haar lesje geleerd. Je gaat je kind niet 3 uur van school halen, kan niet toch.


  Maak melding

 3. Oppas van kindereb kost geld. Moeder hdeft geen geld voor oppas. Ze komt van werk om drie uur. Het kind moet maar de dicipline hebben om tr wachten. Somd is dat moeilijk.


  Maak melding

 4. Zodra ik hier op WKN,de reacties lees is het alleen maar klagen en zeuren dag in dag uit niks positief,s worden jullie niet moe van het klagen en jullie negatieve reacties alleen maar negatief geklaag alsof het iets helpt het helpt voor geen meter en toch maar klagen en klagen


  Maak melding

 5. Laat me …sluit me helemaal bij je bericht aan…zo bevooroordeeld zijn …je weet niet in wat voor positie de moeder is .misschien heeft ze en zijn er geen andere opities…en probeer ze haar best te doen…

  Je kan jezelf ook afvragen hoe triest het is dat je kind niet meer veilig kan zijn buiten…dus licht het dan aan de moeder die haar best probeer te doen…of aan de maatschappij die verknipt is …just saying… bezin eer u begin met de klaagzang!….common sense


  Maak melding

 6. De moeder heeft haar kind 10 jaar onder haar hoede?
  En maakt zich terecht bezorgd als haar kroost niet aanwezig is als ze haar komt ophalen.
  ME DUNKT EEN ZEER VERANTWOORDELIJKE VROUW.

  Ik weet net als jullie niet als de moeder een afspraak met “de school” om haar kind om 15 uur op te halen.
  Misschien is de school wel in gebreke gebleven.

  Misschien is de vader zijn verantwoordelijkheid wel niet nagekomen.
  Hoe het ook zij het kind is gelukkig terecht, ik ga er vanuit dat mama haar met deze vervelende ervaring haar lesje heeft geleerd.

  Ik hoop dat de redactie in haar update de reden van het late afhalen achterhaalt.


  Maak melding

 7. Als je kibd afzet op school met een auto hoe heb je geen geld voor oppas. Betaal een schoolbus om haar thuis te zetten. Liever daar tussen de buren. Als je tenminste op goede voet met ze leeft. Op school allern zou ik mn kind nooit laten. Is die moeder gek. Of je zet haar op een school in de omgeving waar je werkt. Komt ze naschool rustig zitten. Haar kind dan moet zij een oplossing zoeken.
  Als een idioot langsliep en ht kind had verkracht zouden jullie anders praten. Of vraag een moeder van ander ouder of ze daar kan blijven. Dus moeder moet een oplossing zoeken. Dat kind haar veiligheid staat op mummer 1


  Maak melding

 8. Geen naschoolse opvang en moeder werkt waarschijnlijk. Een ander punt is dat vooral Afro ouders
  geen aandacht en liefde voor hun kinderen hebben. Een Indonesiër valt over het woord “pinda” maar een Afro Surinamer danst en is blij met zijn “brandmerk”. Faja siton no bro mi so. Eh?


  Maak melding

 9. Ja, ala moeder moet hosselen dan kunnen deze dingen gebeuren, waarom vallen jullie de moeder aan. Waar is de vader. na een avondje plezier met de noorderzon verdwenen. Kind opvoeden is een taak van moeder en vader. al die mannen die op de vlucht slaan voor hiun verantwoordelijkheden zijn in mijn ogen Saka Saka’s.


  Maak melding

 10. @ Denki,
  Je doet wel een boude bewering. Welke statistieken heb jij om zoiets te beweren? Anyway.
  Jammer dat het misgegaan is. Het zal wel duidelijk worden hoe dit heeft kunnen gebeuren. En hopelijk is er niets ernstigs gebeurd. Misschien moeten er nog betere afspraken gemaakt worden of een alternatief zoeken. Het bericht is te summier opgesteld om er iets zinnigs van te zeggen.


  Maak melding

 11. Het is niet moeilijk om iemand te veroordelen als men niet de juiste feiten kent.
  Deze moeder brengt het kind tenminste nog naar school, even goed laat ze haar alleen thuis.
  Ben toch blij dat ze terecht is, en ongeschonden !!

  Jacko


  Maak melding

 12. Moeder let svp goed op uw kinderen mensen zijn wanhopig op zoek .
  Over de hele wereld worden kinderen vermist verschrikkelijk.
  Satan regeert op aarde .
  Hoop en we bidden dat ze snel word gevonden sterkte .


  Maak melding

 13. @senki
  Je hebt gister “De Wereld Draait Door” gekeken en denkt nu wijsheid in pacht te hebben over de Afro Surinaamse moeder?
  Simpele ziel


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.