Poging tot beroven vrouw in auto door beveiligingscamera vastgelegd

20
Poging tot roof in auto door beveiligingscamera vastgelegd
De rover kwam goed in beeld toen hij zich omdraaide en probeerde te vluchten.

Een Surinaamse vrouw die afgelopen weekend bijna het slachtoffer werd van een beroving heeft de camerabeelden online gezet om mensen te waarschuwen voor de praktijken van rovers. De vrouw stond zondagochtend vlak voor een winkel aan de Wilhelminastraat in Suriname, waar ze werkzaam is. Op dat moment zou ze gedurende 5 tot 10 minuten geobserveerd zijn door een man vanuit een nabij gelegen handelszaak.

Die man liep vervolgens richting haar auto waar hij nog eens 3 minuten aan het observeren was toen hij uiteindelijk met zijn hand voor zijn mond naar haar auto liep. Hij probeerde daarbij de achterdeur open te maken, maar die zat op slot. Toen dat niet lukte liep hij naar de voordeur waar haar raam open stond en stak zijn hand naar binnen om de deur open te krijgen. Tegelijkertijd probeerde hij haar mond dicht te drukken zodat ze niet om hulp kon roepen.

De vrouw beet echter goed van zich af, vocht terug en duwde de man z’n hand uiteindelijk weg. Daarbij begon ze te gillen waardoor de rover genoodzaakt was zijn poging tot roof af te breken en op de vlucht te slaan. Bij het omdraaien en weglopen was de man goed in beeld bij een beveiligingscamera (foto boven).

De vrouw verklaarde enorm geschrokken te zijn maar zei dat haar niets was overkomen omdat ze alert was. De rover heeft ook niets buit kunnen maken omdat de vrouw al haar spullen op de vloer had gelegd. Dat was wellicht ook de reden waarom de rover probeerde de deur open te krijgen

De poging tot roof is op onderstaand filmpje te zien:

https://www.instagram.com/p/B3DoeRXopU5/?utm_source=ig_web_copy_link

20 REACTIES

 1. En toch zijn er mensen die beweren dat ons land veilig is. Onze eigen mensen zijn niet veilig, wat denkt men van de toeristen waar sommige toeristische organisaties bezig zijn deze ons land in te lokken om ook beroofd of vermoord te worden. Alles in dit land draait om geld een mensen leven is hier niets waard. Het is toch verschrikkelijk.


  Maak melding

 2. Tekst en film komen niet overeen.
  Deze man oefende voor een film die binnenkort zal worden opgenomen.
  De moeder van de producent is zich rot geschrokken


  Maak melding

 3. Je moest gewoon wegrijden toen zn hand in die auto was en plankgas geven en over hem heenrikden had hij t geweten of misschien ook niet na kon vertellen


  Maak melding

 4. Opsporen en flink ondervragen.

  Dit moet een lid zijn van de georganiseerde ROVERSBENDE om suriname in een kwaadlicht te zetten.

  DIT IS OPPOSITIEPOLITEK.

  GERUCHTEN DOEN DE RONDE, DAT DRUGUDEW, DARULAL, BRONSINGH, DISCORAM EN COCABAI HIER MEER VAN AFWETEN.

  Mocht het anders blijken, dan zou het niet slecht zijn om deze ELLENDELING op spanhoek een maand lang in een ijzerenkooi aan het volk te tonen.


  Maak melding

 5. Altijd de deuren vergrendelen (geldt met name voor auto’s met 4.portieren) als je alleen bent. Als je nog in de gordel zit, heb je namelijk al een achterstand als je word belaagd. Bovendien tassen e.d. niet op de zitting maar op de vloer leggen.


  Maak melding

 6. Het zijn altijd die nakomelingen van de slaven die roven. Het is jammer dat ze een paar honderd jaren geleden van de plantages vluchten om in het bos te gaan wonen. Hadden ze dat niet gedaan, dan hadden ze leren werken!


  Maak melding

 7. Het is wel opvallend dat de rover zo ontspannen en op eigen tempo alles doet..
  Alsof het de normaalste zaak van de wereld is..en dat is het enge van alles..het lijkt zo normaal om te roven..
  Gewoon alsof je boodschappen gaat halen in de winkel.
  Suriname veilig??? Me mars papie!!!


  Maak melding

 8. Dit filmpje wordt in Nederland al op fb verspreid. Het wordt tijd dat de mensen kleur bekennen dat een bepaalde haarsoort wel heel vaak als rover wordt herkend. Welke haarkleur had onze roverhoofdman??


  Maak melding

 9. Iemand heeft deze Boris de boef ook uit huis zien gaan of wandelend op zijn slippers in de straat. Boris boef heeft ook een tas bij zich, zeker ander t-shirt aan doen in een van de portieken om niet herkenbaar te zijn waarschijnlijk ook brillen. Ooit gehoord van een tas in een tas en dan 2 verschillende kleuren. Foto´s op TV want kinderen herkent de buurt jongen, neef, oom en of broer meteen ze hebben een fotografische geheugen.

  Dus wie kent Boris de boef, de politie bellen mag ook anoniem.


  Maak melding

 10. Kolibri en Chan.. Wanneer stoppen jullie met de stomme racistische gedoe. Het slaat helemaal nergens op. Jullie lijken wel een paar zileige internet helden. Bij alle bevolkingsgroepen heb je slechte en normale mensen Stop met jullie bullschit. Ik zit niet bij een Wildersaanhangers site.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.