Mannen wilden tas met geld en marihuana gooien op gevangenisterrein

11
politie-op-locatie-suriname

De politie in Suriname heeft afgelopen week twee mannen aangehouden nabij een gevangenisterrein. Dit nadat zij zich daar ophielden met een tas inhoudende geld en marihuana. Gebleken is dat zij die tas wilden gooien op het terrein.

De redactie van Waterkant verneemt dat alerte buurtbewoners de mannen hebben opgemerkt. Vervolgens wisten zij hen aan te houden. Daarna werd de politie van het district Wanica ingeschakeld waarna de verdachten zijn overgedragen.

De verdachten hebben bij ondervraging door de politie verklaard dat zij de tas van een onbekend persoon hebben ontvangen om te gooien op het gevangenisterrein. Voor wie de spullen bestemd waren wisten zij niet te vertellen.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn de mannen in verzekering gesteld.

11 REACTIES

 1. Ach in Holland gebeurt het ook.
  Nu leren die baktras van ons
  nu.nl/den-haag/6001228/verdachte-haagse-wethouders-de-mos-en-geurnaoui-leggen-werk-tijdelijk-neer.html


  Maak melding

 2. Nathale. Het is een goed gebruik om iemand als veroordeelde aan te merken als dit door de echter is uitgesproken. Jij als NDPster denkt op die stoel te kunnen zitten. Deze sukkels doen stomme dingen voor onbekenden. Jij gaat dat ook nog geloven Tweede bewijs dat je een dom persoon bet. Weer een bewijs dat je een NDP figuur bent want alleen op die partij wordt door laag geschoolden gestemd.


  Maak melding

 3. Een tas van een onbekende in ontvangst nemen en die op het terrein van de gevangenis willen gooien. Inhoud van de tas; Marihuana en geld. Mooie boel! Hoe ernstig gestoord moet je zijn om zoiets te willen doen. Het kan niet anders dat deze heren op bestelling hebben gehandeld. Goed dat ze gesnapt zijn, weer twee paria’s achter slot en grendel.


  Maak melding

 4. Inderdaad in Holland gebeurt het ook en gelukkig neemt de overheid stevige maatregelen ter bestrijding van de drugshandel en bestrijding van corruptie. Wordt de Surinaamse samenleving door Nederlanders ontwricht ? In Nederland zijn het de vooral de Marokkanen en Antillianen die de samenleving ontwrichten. Denk aub eerst na voordat je een stelling inneemt anders word je voor een domme gans uitgemaakt.


  Maak melding

 5. Waarom moeten de reacties altijd politiek relateerd zijn???

  De politieke partij is niet verantwoordelijk voor de daden van een persoon. Of ze nou Surinamers of Nederlanders zijn.

  Altijd zo persoonlijk en racistisch.

  ONE Love!


  Maak melding

 6. Deze kleine criminelen tonen aan hoe moeilijk het leven is in Suriname.
  voor weinig geld of een wikkeltje Marihuana laten zij zich verleiden om een daad te doen met grote gevolgen voor hun persoonlijk leven.

  Wanneer gaat de buurt ook oplettend zijn wanneer de grote boeven en dealers actief zijn?
  Wat mij betreft moet de politie in dat geval net zo voortvarend zijn.


  Maak melding

 7. Als de politiek in Nederland een draai om zijn oren krijgt accepteren ze het 🙈
  Als ze meerdere keren een draai om de oren krijgt gedogen ze het 🙉
  Als ze knock-down zijn legaliseren ze het.🙊


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.