Verslagenheid na plotselinge dood van jonge Hindoestaanse MC

15
Verslagenheid na plotselinge dood van jonge Hindoestaanse MC

In de Hindoestaanse uitgaansscene in Den Haag is zondag geschokt gereageerd op de plotselinge dood van de jonge Hindoestaanse MC Soes. De flamboyante 32-jarige entertainer, wiens echte naam Sushil Toefanie is, zou vanmorgen vroeg het leven hebben gelaten. Even daarvoor had hij nog een optreden gegeven in een club in Rijswijk.

Rond 16.00u zondagmiddag kwamen de eerst berichten van zijn dood via social media naar buiten. Daarna verschenen er diverse berichten van bands, dj’s en organisatoren uit de Hindoestaanse uitgaansscene. Velen spraken van ongeloof toen zij het nieuws hoorden.

“..Deze man was bijzonder…. Ik zal ‘m nooit vergeten…. Kweet gewoon niet hoe dit gevoel omschreven moet worden. Soes je kleurde de scene met je persoonlijkheid. Ik ben blij dat ik je heb mogen leren kennen. Ik wens je ziel rust..” luidt een van de vele reacties.

Soes was naast zijn werk als MC op feesten ook werkzaam bij het Surinaamse radiostation Stanvaste. Over zijn dood is nog weinig bekend. Gesproken wordt van zelfdoding maar dat is nog niet officieel bevestigd.

15 REACTIES

  1. Rust Zacht Soes..en aub als men niets te zeggen heeft Husshhhh..geen smoelverlegen opmerkingen Het is al erg zat voor de familie en nabestaanden en vrienden…


    Maak melding

  2. Een uniek persoonlijkheid, we zullen zijn mooie performance missen, families en nabestanden gecondoleerd heel veel sterkte toe, moge zijn ziel in vrede rusten, Bhagwan us ie Atma ko Shanti dè.


    Maak melding

  3. Rust in vrede liefste oom nou je bent me oom niet maar zo voelt dat ik was zoo aan jou gehecht ik hou van jou😭😭😭❤️❤️❤️ Ik kende je via oom jonny


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.