Kenny B op eerste Heerenstraat Festival in Suriname

4
Kenny B op eerste Heerenstraat Festival in Suriname
Kenny B - Foto (c) Marlon Francis

De bekende Surinaams-Nederlandse zanger Kenny B zal komende week optreden bij het eerste Heerenstraat art, food en culture festival van Suriname. Hij is speciaal gehaald door de organisator Stichting The Backlot. Kenny B treedt op de een-na-laatste dag van het festival op.

Het Heerenstraat Festival heeft tot doel de rijke geschiedenis en cultuur van de historische binnenstad van Paramaribo zichtbaar te maken voor een groot publiek. Het vindt plaats van 30 september tot en met 6 oktober in de Noorderkerkstraat, rondom het Kerkplein en de Heerenstraat.

Naast muziek en film is mode ook deel van het evenement dat volgens de organisatoren moet uitgroeien tot het grootste kunst- en cultuurevenement van Suriname. De Suriname Fashion Week wordt dit jaar op het festival gehouden. 

Kenny B bezocht vorig jaar twee keren zijn geboorteland voor het verzorgen van optredens. De eerste keer was in augustus en de tweede in december. De Parijs-zanger begint op 11 oktober  met zijn najaarstour. Tijdens de tour, die tot en met december 2019 duurt, doet hij maar liefst tien Nederlandse podia aan.

4 REACTIES

  1. Een zanger of zangeres, rijke stinkerd of een ras kan niet alleen investeren in het land dus een of twee personen aanspreken of met een vingertje wijzen is geen oplossing maar alle vuisten bij elkaar maakt een grote vuist. Ontspanning hoort er bij dat is ook cultuur.


    Maak melding

  2. Door zijn coup en de daarop volgend avondklok heeft de pikin ingi boi het nachtelijk leven kapot gemaakt.Toen er geen avondklok meer was,kwam de marron geboefte die een opleving van het avond leven heeft verhinderd.
    Dit is een prima initiatief om wat leven in de stad terug te brengen in de avond uren.Nu er ook geen bioscopen meer zijn.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.