Theatertournee Clifton Braam om gezondheidsredenen geannuleerd

6

George Visser Productions heeft de nieuwe theatertournee ‘Alles kan, niks moet’ van stand-up comedian Clifton Braam afgelast. Dit om gezondheidsredenen. Deze tour was gepland voor de periode 26 oktober tot en met 13 december 2019.

 “We hebben jammer genoeg niet alles in de hand. Ik reken op jullie begrip en hoop weer heel gauw op het podium te staan. Ik dank alle theaters voor hun medewerking en zie jullie gauw weer”, meldt de komiek op zijn Facebookpagina. 

“Alles kan, niks moet”, is de derde theatershow van de stand-upcomedian. Hij geeft in de voorstelling zijn kijk op de wereld en analyseert hoe hij zelf in die wereld manoeuvreert.

Meer over deze show:

6 REACTIES

  1. @clifton braam als jij dit leest heel veel sterkte toegewenst namens een fan van jou en knap weer op .En tot nu toe koop een lot,want je bent gespaard gebleven ,en wil de haatdragende internetgangsters en wetenschappers en afgunstige ook bedanken clifton je bent gespaard ik ben de enige die mij kondremang beterschap toewenst,de bloeddorstige hebben geen tijd voor dit,ze wachten geduldig af om af te kraken, in andere comment s gezondheid brada en rustg aan.Ciao


    Maak melding

  2. Misschien.moet men.zijn snuit niet steken.mijn schrijven is altijd aan degene bedoeld kost jou ook een beroerte minder en als ik aan.iemand richt zet ik een.naam geef geen steken water,kost je ook minder stress blijf nog steeds mijn iedelogie en denkvermogen en telefoon


    Maak melding

  3. Ik zoek geen vriendjes op.waterkant het.is voor.mij een teraphie schrijf dingens van.mij af en.heb minder stress in mijn prive leven.stoord het andere schijt aan heb tot nu.toe geen.kwalen schrijf dingens van.mij af en.dat gaat niemand aan


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.