SVB betaald ticket van Vlijter wel bij terugkeer naar Nederland

18
SVB betaald ticket van Vlijter wel bij terugkeer naar Nederland
Foto - Roscello Vlijter (c) Claire Felicie

Roscello Vlijter blijft na goed overleg tussen bondscoach Dean Gorré en Telstar coach Andries Jonker in Suriname. Hij vliegt op 15 oktober, direct na de tweede interland, terug naar Nederland en in tegenstelling tot wat er wordt beweerd, is zijn ticket gewoon door de Surinaamse voetbalbond betaald. Dat heeft de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) vrijdagavond bekend gemaakt.

Volgens de SVB is in goed overleg tussen Gorré en Jonker toestemming verleend dat Vlijter in Suriname blijft. Gorre is blij met deze oplossing en vindt het vervelend wat er in de pers terecht gekomen is naar aanleiding van het verlies van Vlijters paspoort.

Afgesproken is dat Roscello Vlijter in Suriname kan blijven en niet voor 1 week heen een weer hoeft te vliegen. Vlijter traint elke dag met de nationale selectie van Suriname, omdat deze al in de voorbereiding is voor de tweeluik tegen Sint Vincent en de Grenadines op 11 en 14 oktober.

Vlijter zegt over deze zaak: “Ik wilde t liefst zo snel mogelijk weg, want mijn paspoort was binnen twee dagen geregeld. Alleen mijn verblijfsvergunning moest via de officiële weg geregeld worden en daar is helaas twee weken overheen gegaan” aldus Vlijter.

18 REACTIES

 1. God is groot hier op zat ik te wachten mijn landgenoot ieder met een grote negatieve bek waar schuilen jullie ik ben blij dat iemand over jou bekommert heb al die negativiteit gelezen vond jammer ik wilde wel weten hoe het met jou gaat kijk hoe jou landgenoten jou bekritiseren ,terwijl je jong bent iedereen kan fouten maken komt goed jongen a.u.b lees dit en denk dat niet ieder surinamer jou gaat dicteren ,bekritiseren ze hebben een grote smoel mijn moeder zei altijd de vijand van de neger is de neger zelf. Maak wat van jou leven was /is een.beproeving en ga op jou doelen af en vraag een mooie blank meisje ten huwelijk ik schrijf dit uit mijn hart ben blij voor jou en.hoop dat jij snel komt en geen wegen bewandelt waar je moet zijn ik ben ook surinamer maar niet alle zijn nu zijn.hun bek ik wil niet onbetamelijk zijn.gaat jou goed en let.op met wie jij omgaat ,zwarten zullen nooit een oplossing zoeken jou naar beneden halen god is groot ben echt blij en.bewijs jou nu kunnen niets zeggen ciao en kijk uit


  Maak melding

 2. Surinamers hebben echt niks beters te doen dan hun eigen landgenoten af te breken,de goede na gesproken.
  Een ding moet mis gaan in je leven en ze staan je te neertehalen via socialmedia,maar zijn juist de mensen die niks hebben of denken dat ze geweldig zijn en niet eens een leven hebben,pffffffffff
  Rocello Vlijter heel veel succes in alles dat je onderneemt.


  Maak melding

 3. In de pers stond dat de SVB weigerde een nieuw ticket voor hem te kopen omdat deze jongeman zelf verantwoordelijk was voor het verlies van paspoort en overige documenten. Bovendien was zijn ticket verlopen. Had het niet verlengd kunnen worden? Nu staat dat de SVB wel het ticket betaalt. Maar dat heeft volgens mij te maken met de interlandverplichtingen van 11 en 14 oktober. Maar als er geen wedstrijden waren in oktober, zeg maar pas in November, wat zou dan gebeuren? Hoe zou hij terugkeren naar Nederland? Of zit de pers er helemaal naast?
  In ieder geval is er een eind aan deze soap gekomen. We kijken naarstig uit naar de volgende soap. Don`t go away, we`ll be right back.


  Maak melding

 4. @firgill ik.ga mij energie niet.aan jou verspillen je zit vol jaloezie.Devel ook jou geef ik geen antwoord anders blijf.je weg maar een ding wil ik wel zeggen ik heb mijn best gedaan ,heb al die steekwoorden eruit gehaald,mensen die iets meer dan mij weten begrijpen wat ik jou hiermee wil attenderen doeg devil,gaat jou goed ga zo door met haten van jou medelandgenoot


  Maak melding

 5. ,@moet even iets rectiviceren ik schreef devil anders blijf je weg met andere woorden is het ten nadele van mij ,want dan kan ik niet meer lachen en is nu herfst ga stuk van jou welgemeende commenst (sarcastisch )dan maar als ik jou antwoord geeft op dat geen blijf jij weg en ik wil lachen.Mensen die intilligenter zijn snappen waar ik heen wil.fijn weekend devil en laat eva met rust niet met een appel verleiden.Ciao


  Maak melding

 6. @ Laat me.
  Het is altijd muisstil op een site waar personen hun mening schriftelijk uiten.
  @ Aswin
  Lees wat je schrijft en bedenk dat schrijftaal en praattaal twee verschillende zaken zijn.
  @ Bert
  Ik lees nergens in het artikel: de KNVB betaalt of (foutief) de KNVB betaald.
  Misschien is de tekst van het artikel gewijzigd, dit gebeurt wel vaker
  Ik lees wel:….. is zijn ticket gewoon door de Surinaamse voetbalbond betaald. Dit is juist. Voltooid deelwoord

  Veel onduidelijkheden omtrent deze zaak, steeds weer een andere versie
  Wat ik hier wel lees is:
  Vlijter zegt over deze zaak: “Ik wilde t liefst zo snel mogelijk weg, want mijn paspoort was binnen twee dagen geregeld.
  Vond je het zo erg om Suriname te moeten verlaten en terug te keren naar IJmuiden?


  Maak melding

 7. Bert ben jij soms een Hollander ,jij heb het steeds over spel fouten ,alleen bij de Surinamers komt dat voor om een ander neer te halen om spel fouten inplaats wij de persoon helpen ,daar zijn jullie wel sterk in om iemand uit te lachen ,maar ik ga 1 Ding zeggen Nederlands is geen internationale taal ,Nederlands spreken wij alleen in Nederland en Suriname op de Antillen zelf spreken ze geen Nederlands meer ,dus Rot op ,hier in Nederland praten wij ook ABN Nederlands ,maar welke positie hebben de Surinamers hier in nederland geen Moer hoor vriend ,hier in de winkel straten hebben ike niet verstaan alle winkels hier in Nederland en geen enkele ABN Surinamers die geweldig Nederlands praat of spreek ,alles hebben ze hier ,en jij wil iemand klein neren of uitlachen ,jij moet ook gedekoloniseerd worden ,neem een kleine voorbeeld aan die grote wereld leiders praten ze ook Nederlands als ze hier komen ,nooit dus rot op met jouw Nederlands het is geen wereld Taal .ga grote jonge voor iemand spelen en die Nederlands is ook jouw Moeder Taal niet .heb je aan geleerd door die Hollander .😂😂😂😂😂😂😂😂😂Grapjas en jij wil het als jouw Taal aannemen .🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁


  Maak melding

 8. Nee ze gaan nu hun mening niet geven ,ze geven alleen hun mening als ze iets negatief horen dan is het vol van de negatieve meningen zo laf zijn de Surinamers in Suriname en in het Buitenland ze omhelzen eerder iets van een Buitenlanders dan van hun eigen land maar de meeste met de negatieve meningen zijn de gladde Haren Jongens ,De verbroedering Jongens lai nanga negatief ze vechten om op de stoel te gaan zitten ,Macht zucht ,maar na 2020 gaan wij zien .want een ieder heeft ze al door .


  Maak melding

 9. En nog iets de Diaspora aanhang van de VHP hier in Nederland die stemmen massaal voor Wilders hoor dus dan weten jullie dat ook want hun zijn tegen de Moslim .


  Maak melding

 10. Hiep hiep hoera wat is het stil ik maak ook fouten maar geef eerlijk toe waar schuilen de geletterde nu zelfs op schiphol toiletten schoonmaken,beveilger moet je Enges in woord.en geschrift ,want je moet ook in Engels rapporten, ik blijf het zeggen speel geen internet gangster en ook familie van vermoorde mensen als mijnard lezen mee nu schuilen jullie ,heb dat woord 30 jaar niet gehoord een surinaamse kennis van mij zou zeggen nu dokken jullie. Mang de moro mang.ciao


  Maak melding

 11. @ Pico, het je de kop van het artikel niet gelezen??
  “SVB betaald ticket van Vlijter wel bij terugkeer naar Nederland”

  Kale ik maak ook taalfouten, net als alle anderen die hier hun mening geven.
  De fouten van de gewone man vind ik ook niet erg, daar heb ik geen commentaar op.
  B.T.W. ik brn een wereldburgen en Polyglot. 🙂 🙂
  Maar ik stoor me wel aan fouten van dagbladen of internetsites die het nieuws aan de man brengen.
  Is toch slordig!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.