Geen teken van misdrijf bij vondst lijk in auto aan de Hofstraat

8
Geen teken van misdrijf bij vondst lijk in auto aan de Hofstraat

Er is vermoedelijk geen sprake van een misdrijf in de zaak waarbij donderdagmiddag een lijk in een voertuig werd aangetroffen aan de Hofstaat. Een woordvoerder van het Korps Politie Suriname bevestigd tegenover de redactie van Waterkant dat er geen sporen van een misdrijf zijn aangetroffen op het gevonden lichaam.

Voorts waren er geen sporen van inbraak en was er ook niet in het voertuig gerommeld. Daarnaast waren alle autopapieren plus rijbewijs aanwezig en was er niets weg genomen uit de tas of het voertuig van de overledene.

Het voertuig was vanaf woensdag rond 11.00u op de plek. Dat kon de politie vaststellen middels camerabeelden van een handelaar in de buurt. Met beveiligingscamera’s houdt hij zijn omgeving in de gaten. Donderdag zag de handelaar rond 11.30u in de ochtend dat het voertuig dat sinds de dag daarvoor geparkeerd stond, nog steeds daar was.

Hij besloot een kijkje te gaan nemen en trof een 31-jarige man aan in het voertuig. Hij alarmeerde het Command Center over het voorval en de politie spoedde zich naar de locatie. Bij aankomst trof de politie daadwerkelijk het ontzielde lichaam van de man aan in het voertuig.

Het lichaam was in een behoorlijke staat van ontbinding. Dat komt omdat de auto dicht was en het warm was. Een ingeschakelde arts stelde de dood officieel vast. Het lijk is na afstemming met het Surinaamse OM in beslag genomen voor obductie om de doodsoorzaak vast te stellen.

Sectie moet precies uit wijzen hoe de man, die buschauffeur van beroep was, om het leven is gekomen.

8 REACTIES

 1. In staat van ontbinding en de ingeschakelde poltiearts stelt de dood vast. Protocolair niks mis mee. Je hoeft alleen maar te kjjken en zeggen; a mang dede. Wat kost zo’n geval? R.i.P meneer!


  Maak melding

 2. Al vanaf het begin schreef ik dat van een misdrijf geen sprake was en dat deze man, God moge zijn ziel hebben, een natuurlijke dood is gestorven. Hierbij is door mij een hartstilstand als doodsoorzaak vastgesteld.


  Maak melding

 3. Mijn compliment voor deze oplettende handelaar.

  Volgens mij kan zelf een blinde ruiken dat die man dood is, hij verkeerde in verre staat van ontbinding. Het is trouwens ook alweer een buschauffeur!


  Maak melding

 4. Ik denk dat de wet zo is dat kan ik begrijpen .alleen d arts isbevoegd .en als die man zo laat begraven heeft iemand dan recht om je te beklagen want j hebt dan niet volgens wet gewerkt.kan voor problemen zorgen


  Maak melding

 5. Jullie oetlullen. Respectloze +×÷#@#. Waaron zoveel gedoe omdat er een arts kwam. Sjeeesss Niet alleen als je in leven bent hoort men protocol regels en wetten te volgen. En de arts is degene die vaststelt dat je dood bent. hij tekent daarvoor af en niemand anders.
  Jammer dat die meneer zolang in zn auto heeft zitten rotten. Zo een drukke buurt. Ongelooflijk.
  R.I.P meneer. Alleen God weet hoe we gaan. R.I.P


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.