Illegale gokkasten in Suriname in beslag genomen

9
Illegale gokkasten in Suriname n beslag genomen

De bestuursdienst van Paramaribo-Noordoost heeft vandaag in samenwerking met de Surinaamse politie en Economische Delicten controle uitgevoerd bij verschillende zaken op zoek naar illegale gokkasten. Daarbij zijn er op tenmiste 2 locaties illegale gokkasten aangetroffen en in beslag genomen. In totaal zijn er 5 gokkasten in beslag genomen.

Op één van de locaties zijn de kasten in de gaming room aangetroffen, waar ook kinderen zich bij verschillende amusementkasten vermaken. De overtreders moeten zich aanmelden op het districtscommissariaat van Paramaribo-Noordoost voor het voldoen van een opgelegde boete.

Mike Nerkust districtscommissaris van Paramaribo-Noordoost laat weten dat de controle onverkort doorgaat. Het commissariaat heeft enkele locaties in beeld gebracht waar de gokkasten aanwezig zijn en die zullen aangedaan worden. Het is volgens hem totaal onbegrijpelijk dat winkeliers en of eigenaren van handelszaken gokkasten tegen de regels laten plaatsen in hun zaak of winkel. Daarnaast is de dc ook onstemd dat zij zelfs kinderen laten gokken.

De redactie verneemt dat er inmiddels ook een onderzoek is gestart om te achterhalen wie of welk bedrijf achter deze kasten staat. Gisteren had het bedrijf Suribet nog aangegeven zich te distantiëren van deze illegale gokkasten:

9 REACTIES

 1. ik vraag me af hoe hoog de boete is. mijn inziens moet de bedrijfsvergunning worden ingetrokken als minder jarigen zich in gok gelegenheden bevinden. zachte leermeesters maken stinkende wonden.
  wie de gok kasten hebben geplaatst……laat me niet lachen.


  Maak melding

 2. Dus Suribet levert kritiek op concurrent, en binnen twee dagen worden alle kasten van de concurrent verwijdert !! Maar jaren klagen van de bezorgde burgers, en zelfs Misikaba over de gokkasten van Suribet heet niks opgeleverd… Nu weten we wel wie de baas is in dit land…


  Maak melding

 3. ER zijn ook gokkasten te vinden waar scholen zijn, de hele suribet moet weg van woongebied. Als iemand wil gaan gokken moet naar de stad of een speciale uitgangsgelegenheid. Supermarkten moet gok vrij zijn.


  Maak melding

 4. Wat een hopeloze samenleving gokken in een kast waar je toch nooit iets kan of gaat winnen. Maar wie zijn de eigenaren, importeurs van deze gokkasten. Sluit die zaken op, maar ja een betaling onder de tafel en alles gaat door alsof het normaal is. Failed banana republic.


  Maak melding

 5. Meneer Nerkust jij hoeft jouw niet af te vragen wie er achter zit ,hun die de monopoly hebben en dat zijn de Hindoestanen hun zijn de gasten die heel Corruptie onder houden want de Donkere man die heeft geen Geld hun zijn de Gelukt zoekers.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.