VIDEO: Diverse woningen beschadigd bij grote brand in Suriname

9
Diverse woningen verwoest bij grote brand in Suriname

Bij een grote brand vanmorgen in Suriname zijn diverse woningen beschadigd. De redactie van Waterkant verneemt dat het gaat om een brand te Clevia. Er zouden in totaal drie woningen schade hebben opgelopen, aan de Kasoedjieweg.

Manschappen van het Korps Brandweer Suriname zijn nu ter plekke. Ook de Surinaamse politie is aanwezig op de plek des onheils.

Zodra er meer bekend is vullen wij dit bericht aan.

UPDATE: een hoogbouwwoning is volledig afgebrand, de andere twee woningen liepen schade op.

Bekijk hier ook een filmpje van de brand:

9 REACTIES

 1. De huizen staan in heel ons land veel te dicht op elkaar gebouwd, met alle gevolgen van dien. Tevens heeft met in ons land nog nooit gehoord van brandwerende materialen. Er wordt enkel brandbare, goedkope rotzooi verkocht aan bouwmaterialen, waarvoor men steeds de hoofdprijs betaald. Huizen en inboedel worden niet verzekerd. Geen begrafenisverzekering.Met knoeit met het aanleggen van elektra. Gasbommen zijn niet meer van deze tijd. Suriname zal een broko pernassie zijn en blijven. Hoezo vooruitgang. Steeds maar op elkaar lip zitten. Mensen dienen ook hun rotzooi op te ruimen op/ en rondom hun percelen.

  Sarie Torie


  Maak melding

 2. Grote bullshit gelul hierboven, in Nederland woon je op elkaar en branden ook regelmatig woningen af. En zijn ook vele mensen niet verzekerd. Altijd dat slappe lamlullen geiten gemekker hier op Waterkant over suriname.


  Maak melding

 3. Als ik me niet vergis is dit al de 20 ste brand (als het niet meer is)
  Is er soms een pyromaan actief of komen de uitspraken van de Plesident nu uit? (Al staat het land in brand, Ik slaap rustig verder)
  Dit noem je pas een echte Plesident met zulke uitspraken!!!!


  Maak melding

 4. het brand weer seizoen is in volle gang in ons land..

  het begon in 1980 kort voor de coup en gaat steeds maar door.
  vraag niet waar wanneer het zal eindigen..
  nog nooit is er in al die tijd iemand van het gezag opgepakt..

  jammer dat het nooit iemand van het gezag zijn-haar huis is getroffen..


  Maak melding

 5. De mensen beschermen hun investeringen niet door geen brandverzekering te nemen op hun huizen. Of hebben ze de
  premieen nodig om eten te kopen. Arme mensen! Ze zien hun zuur verdiende geld op gaan in rook.

  Er moet een studie gemaakt worden wat hoog vlambaar in de huishoudingen wordt gehouden bij ADEK of een andere instituut.


  Maak melding

 6. Boeboe bit sjorie.
  Je praat alleen maar onzin hier toch ook in Ned. Of ben je helemaal verhollands Libië mie jereh. Ga niet 🇸🇷 vergelijken met Nederland me begi jereh erg hoor met je misschien heb je ook geen ka

  PowerPoint


  Maak melding

 7. Inderdaad is de elektriciteit en gasbom niet van deze tijd. sedert kindgeheugen bestaat dit, bijna overal waar je komt lopen de bedrading onder de grond. Om bepaalde dingen te voorkomen zouden ze heel veel moeten doen om dit te realiseren. Stapvoet te werk gaan maakt een begin en dan kan je heel veel voorkomen en is het een stuk veiliger maar wat je ziet zijn bedradingen en palen in de lucht. Kinderen kunnen niet normaal vliegeren of je hoort geknetterd, stroompalen die de burger zelf voor moet betalen geef ook een onverzorgd aanblik en gelegenheid om te knoeien.Dus brandgevaarlijk en veel te oud. De bevolking moeten ook advies krijgen dat je een oplader in de stopcontact niet een maal vierentwintig uur moet laten want die wordt op den duur heet en ontstaat brand. Vooral houten huizen zijn binnen een mum van tijd uitgebrand.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.