Vice-president Suriname ontmoet Amerikaanse president Trump

70
Vice-president Suriname ontmoet Amerikaanse president Trump

De vice-president van Suriname, Ashwin Adhin, heeft deze week in New York samen met zijn echtgenote een ontmoeting gehad met de Amerikaanse president Trump en zijn echtgenote. Op deze foto zijn de Adhin’s te zien samen met Donald Trump en zijn echtgenote Melania.

De vp is momenteel in New York waar hij gisteren aanwezig was op de India-Caricom top in New York, waaraan de Indiase premier Narendra Modi ook deelnam. Tijdens deze high level meeting voerde Moodi gesprekken met diverse presidenten waaronder ook Adhin, die de Surinaamse president vertegenwoordigde.

Vandaag zal vice-president Adhin de Algemene Vergadering van de VN (AVVN) toespreken namens de Surinaamse president Desiré Bouterse. Deze toespraak zal tegen 15.00 uur Surinaamse tijd plaatsvinden, en is te volgen via deze weblink. Ook minister Yldiz Pollack-Beighle van Buitenlandse Zaken maakt deel uit van de delegatie die momenteel in New York vertoeft.

Over het bezoek van deze delegatie aan New York was eerder deze maand veel ophef, toen bekend werd dat Adhin een peperdure suite had geboekt.

Een deel van de delegatie van Suriname bij de VN.

70 REACTIES

 1. Natuurlijk zullen de NDP aanhangers deze foto aangrijpen om te beweren hoe belangrijk Suriname is en dat er internationaal gezien niks aan de hand is. Nou jongens ik heb slecht nieuws voor jullie . Dit zijn normale beleefdheid protocollen die er gewoon bij horen. Dus kom AUB niet met jullie misplaatste enthousiasme dat deze foto zou moeten aantonen dat Suriname onder leiding van Desi Bouterse niet als Narcostaat door de Amerikanen wordt gezien.


  Maak melding

 2. de moordenaar drugs baron zit lekker thuis in zijn hangmat te slapen, wat dacht u daarvan,, je bent pres., maar waardeloos je mag het land niet verlaten, ánders kom je in de gevangenis in Amerika..
  wat een lul, zeg..
  het olie dom me volk gaat voor nog 5 met deze lijder..


  Maak melding

 3. @@@Bayron
  Een president die niks snapt en nogeens een vice president die persé een kleurling moet zijn is toch vragen om problemen. Ik neem aan dat je niet meer wil gaan naar de stenen tijdperk.
  En bovendien kijk naar de Africaanse landen, ze bakken er niets van.
  Ik heb het vermoeden dat je langzamerhand de neiging heb om gras te gaan eten. En waar sta jij dan, op een stal.


  Maak melding

 4. Hè hè Adhin, je broek staat niet zo joviaal. En mag je gezichtsuitdrukking meer als een vice president tonen dan als van een houthakker. En zijn echtgenote staat ook niet best met haar handen.
  Beiden zouden goed gebruik kunnen maken van coaching hoe je als ‘s-lands vertegenwoordiger zou moeten gedragen.
  JAMMER😧


  Maak melding

 5. Weer zo,n misleidend bericht, alsof deze loopjongen van Adhin een topontmoeting had met president Trump, hij heeft tijdens die VN vergadering de kans aangegrepen om met Trump op de foto te gaan, om die stomme Ndpers zand in hun ogen te strooien, hoe goed de relatie van Amerika met die van Suriname is, niets is minder waar.


  Maak melding

 6. WAT denkt adhin wel dat ie is ; gewoon poseren en dan , dus geen toegevoegde waarde aan iemand die de hele handels politiek in rep en roer schopt. Succes ermee met trump , hopelijk stuurt hij commando’s naar Suriname om de hele drugs gedoe aan gort te schieten .


  Maak melding

 7. @..staartjes,..Djakki,..Manu,..Wazig,..jullie awaries,zijn allemaal NEP,..wees maar blij dat onze mensen gewoon zijn,ik hoor jullie niet over de Scoft verkrachter en racist TRUMP zeggen,maar je zit te ouwehoeren over onze Surinaamse mensen,jullie landverraders.en jullie willen aan de macht komen,forget it,want NDP gaat weeeeeeeeeer WINNEN ! JULLIE EZELS. OENG BIDJING BAI KASTROLIE.jullie gaan t moeten SLIKKEN !


  Maak melding

 8. Hahaha…twee poepzakken…adhin en trump bij elkaar..hahaha…wat hebben ze elkaar beloofd.?Adhin heeft zeker aan trump gezegd dat hij Suriname mag annexeren anytime en in ruil gaat trumpie dinootje terug posten !!
  Hahaha …ik lach me krom om de enkelen hier die trump en amerika zo machtig zien.Ai baja,heden is men druk bezig om trump als president weg te krijgen.Een arme land als Cambodia heeft recentelijk aan de amerikanen daar in hun land gezegd dat zij hun koffers moeten pakken en weg wezen vandaar als hun regels ze niet bevalt!Mijn complimenten aan Cambodia die laat zien dat ze in eigen land nog steeds de baas zijn en dat geen ander land en vooral niet amerika hun moet zeggen wat te doen.
  En de surinamers..tja…ze worden verzorgd door de rest van de wereld en natuurlijk vinden ze de rest van de wereld zo geweldig.
  Poepzak trumpie heeft een lage IQ net als bobojantje adhin.Zowel bouta en trumpie zijn van plan om voor levenlang te regeren over de domme massa maar er komt verandering hieraan.De amerikanen zijn bezig hun best te doen trumpie af te zetten.Hij hoort thuis in de gevangenis netals bouta.!Slaap maar door surinamers,gelijk hebben jullie.Jullie hoeven niks te doen.Geen actie en gevecht om deel te nemen.Jullie hoeven niet bevrijd te worden van bouta,die zorgt eenmaal niet voor jullie.Het zijn anderen die jullie verzorgen!Dus blij maar zitten met bouta als lijder.
  Ik schaam me diep voor de surinamers.


  Maak melding

 9. DE DROOOOM VAN SANTHOKY,MET ZIJN ORANJECLUB ! WEL KLEDERDRACHT, BABA.!!met alle respect,….SANTHOKY die zal daar noooooit staan !..hoogstens om het land te verkopen,hij voelt zich toch geen real sranangmang !a brada na oranje !wooooi !


  Maak melding

 10. De Surinamer mag zich trots voelen.
  De vp van Suriname ontmoet de president van de VS.
  Bijzonder? Ja wel degelijk, althans dat is mijn mening.
  De president van de VS had ook kunnen zeggen; wat heb i met dat kleine klote land te maken. Dat deed hij niet!
  Nederland, ons groot Nederland kwam niet verder dan een hoog geplaatste functionaris.
  Pas na veel gejank van Nederland kwam daar verandering in. Nederland wilde ook zo graag worden ontvangen door de president of vp.
  Wanneer dit precies gebeurde weet ik niet zeker, maar ik dacht dat het tijdens het kabinet van Agt was jaren ’80. (of nog later)

  Met de kleding van mevrouw Adhin is ook helemaal niets mis. Integendeel, keurig.
  Maar smaken verschillen
  Wat de kleding van de vp betreft; tja ziet er inderdaad niet zo fraai uit, maar het is meer voor het protocol en niet voor andere bijzondere aangelegenheden


  Maak melding

 11. Adhin en zijn vrouw (die hij voor mooi mooi in huis heeft), omdat hij strak boelt hebben slaappakken 😂😂😂😂😂😂😂😂😂aan vergeleken met trump en vrouw…. Pres dat no ab no way out alleen in Su kan hij een grote bek opzetten verder stelt hij geen ene moer voor😅😅😂😂😂😂😂 je kan je land niet vertegenwoordigen elders buiten. Jullie laatste dagen zijn geteld. Wie na jullie komt scheelt me weinig jullie hebben het land de verdoemenis ingebracht strondzakken😏😏


  Maak melding

 12. Maar mijn gunst? Als je je zo een peper dure suite kan veroorloven kan je tenminste ook een stylist in dienst nemen toch. Anyway dat is minder belangrijk. Met Trump op de foto staan is niets geweldigs hoor. Hoe hij president is geworden is mij nog steeds een raadsel. Zelfde geld voor Bouterse. Zo zie je maar . Soort zoekt soort.


  Maak melding

 13. Donald Duck Racist Trump kan van deze ontmoeting heel wat leren van ADHIN,..en TRUMP zijn vrouw EX BLOOT MODEL staat er als spek & bonen,heel dom bij mevrouw ADHIN staat er beschaafd bij zoals het hoort,en is sowieso geschoolder als miss TRUMP !


  Maak melding

 14. @Bezorgde Surinamer,..JO KOE JO,Bouterse in niet op de foto ,..jo dementerende IDIOOT.

  Het Desiree Bouterse Syndroom heeft jou goed te pakken he,..JO HALVE GARE !


  Maak melding

 15. @Kale
  Santokhi hoeft niet op de foto te staan met niemand om zo genaamd machtig of geweldig te lijken volgens ndp
  standaarden.
  Santokhi is waardig zoals hij is.Hij wordt gerespekteerd door een ieder.Hij. staat heus niet te popelen om met niksnutten op de foto te staan.
  In het verleden hebben we foto’s van je baasje bouta gezien die zijn best heeft gedaan om samen met Obama op de foto te staan.Boi, het breekt mijn hart (niet echt)maar echt je baasje zat zo zielig in zijn eentje en Obama die heeft uit medelijden een foto met hem gemaakt.Eentje waar te zien is dat je baasje als een hond achter Obama staat,zo blij dat hij God Obama heeft gezien.
  Maar goed die foto heeft niks ,geen enkel voordelen voor je baasje opgeleverd.Je baasje heeft nog steeds amnestie en is nog steeds dezelfde crimineel gebleven.En wat Obama betreft, hij heeft zijn 2 termijnen als president met respekt afgemaakt en de amerikanen bidden zijn terugkeer als president.Jou baasje wij bidden dat hij vandaag nog verdwijnt.


  Maak melding

 16. @..Dalton 26 september 2019 at 14:31
  De afbeelding is 1 uit de reeks van de Daltons
  ///////////////////////////////////////////////////////////////////
  GHAAAAA !Een echte ptjieng boi reactie ! van een grote UILSKUIKEN ,..gepromoveerde PANNENKOEK !


  Maak melding

 17. Het is wereld bekend dat poepzak trumpie van diktators houd…noem ze maar op ..kim jung un…,putin,duterte….hoe wreder hoe meer liefde voor ze trump toont.
  Gelukkig ,we zijn gespaard gebleven van een foto waarop te zien zou zijn dat trumpie en bouta elkaar omhelzen.Soort zoekt soort.


  Maak melding

 18. @Ray,

  Het zal niet lukken om Trump af te zetten als president, omdat deze procedure een langdurige is. Het is een moeilijk proces. 2/3 van alle senatoren moeten voor impeachment zijn. Volgend jaar op 3 november vinden er weer verkiezingen plaats in Amerika. Het volk bepaalt dan opnieuw wie president wordt van Amerika.

  Er is een wet in Amerika die heeft bepaald dat na 2 termijnen een zittend president zich niet opnieuw verkiesbaar mag stellen voor nog een termijn. Dat houdt in dat Barack Obama nooit meer president kan worden, mits de wet wordt gewijzigd dat het wel mag.
  M.a.w. alle presidenten die 8 jaar president zijn geweest van Amerika, kunnen en mogen zich niet meer opgeven als kandidaat voor nog een termijn. Niet zomaar iets beweren dat niet op waarheid berust.


  Maak melding

 19. Trump staat ook wereldwijd als een waardeloze president te boek. Is niet happig op buitenlanders, dus dit stelt niet voor. Is in eigen land zeer racistisch jegens etnische minderheden.Wil hoge muren aan de grens bouwen om ze te weren. Ze hadden beter met een baviaan op de foto kunnen gaan. Deze ontmoeting tevens foto maakt totaal geen indruk. Het heeft puur met snoepreisjes te maken. Daar gaat onze gemeenschapsgeld. Hoeveel drugs wordt er straks vervoerd naar de VS??? Bouta leven in eigen land in gevangenschap. Als waardeloze president kan hij zich niet op zo’n meeting vertonen, dat wil toch al heel veel zeggen. Dan komen de gasten straks terug van hun snoepreisje en hebben zij nog niets geleerd enkel loze verhalen van wat zij aan toren hoge wolkenkrabbers.
  hebben gezien.Het is en blijft geldverspilling wat Adhin en Yildiz doen. Ze zijn verslaafd aan snoepreisje. Weg met deze onbelangrijke figuren die ons volk steeds bestelen en benadelen.
  Wat een Surinaamse apen voorstelling met Trump. Trump zal straks de Surinaamse drugscriminelen laten kapot schieten.

  Sarie Torie


  Maak melding

 20. Respect voor elkaars mening hier op wk is ver te zoeken. Maar ja, van mensen zonder enig niveau, mag je natuurlijk niets verwachten. Wie de schoen past, trek hem aan!


  Maak melding

 21. @Jiyanie
  Het is een proces die wat lang kan duren.Trump zal in staat zijn om zijn eerste termijn af te maken maar gegegarandeerd er is geen tweede termijn voor hem.Wat hem duidelijk gemaakt is ,is het feit dat hij zich niet boven de wet moet wanen.Bij mistake is hij de president van Amerika en hij heeft geen moer te maken met de rest. Hij zit alleen zichzelf ,zijn familie en zijn vrienden te verrijken.De amerikanen gaan hem proberen weg te krijgen en ze gaan dat doen volgens wet en recht.Ze gaan alle geduld tonen en het proces verder laten uitspelen.Het duurt wel lang maar geduld is een schone zaak.
  Trum zit nu te schijten.
  Zodra hij zal gedwongen worden om af te treden of na zijn termijn zal hij gevangen genomen worden.Hij is de corrupste en oerdomste president van Amerika.Hij is een crimineel.
  Maar goed ,de einde van trumpie is in motion gezet.
  Zoveel moed hebben de surinamers niet.
  De lijder van Suriname is een crimineel met amnestie en toch …pfffg.


  Maak melding

 22. @Jiyanie
  Klopt .In Amerika mag je als president maar twee termijnen hebben bij wet bepaald.
  De roep voor Obama om terug te keren als president laat de wereld weten dat de amerikanen verlost willen worden van trumpie.


  Maak melding

 23. @ Cheffrey
  je hoeft het niet zo ver te zoeken hoor
  De vader van Nigel de Jong heeft toen hij bij MVV voetbalde het pinpasje gestolen van zijn ploeggenoot.
  Camerabeelden hebben hem verraden
  van Ulrich van Gobbel werd gezegd dat hij enkele tientjes had gestolen van zijn medespelers bij Willem2
  van Glen Helder werd ook het een en ander beweerd toen hij bij Vitesse speelde. Hoe dit precies zat weet ik niet meer.
  Frenk Rijkaard speelde poker met amateurvoetballers van de club van zijn zwager (Carlo Andriessen) en daar werd gezegd dat hij omdat hij veel geld kon inzetten, de jongens blut speelde.
  Is dit diefstal? De een vindt van wel de ander niet


  Maak melding

 24. @ Cheffrey
  je hoeft het niet zo ver te zoeken hoor
  De vader van Nigel de Jong heeft toen hij bij MVV voetbalde het pinpasje gestolen van zijn ploeggenoot.
  Camerabeelden hebben hem verraden
  van Ulrich van Gobbel werd gezegd dat hij enkele tientjes had gestolen van zijn medespelers bij Willem2
  van Glen Helder werd ook het een en ander beweerd toen hij bij Vitesse speelde. Hoe dit precies zat weet ik niet meer.
  Frenk Rijkaard speelde poker met amateurvoetballers van de club van zijn zwager (Carlo Andriessen) en daar werd gezegd dat hij omdat hij veel geld kon inzetten, de jongens blut speelde.
  Is dit diefstal? De een vindt van wel de ander niet


  Maak melding

 25. Iedereen klets over een moordenaar!! Elke tori een moordenaar dit een moordenaar dat!! Als je mij vraag dan heeft hij het gedaan klaar!! Als het je dwars zit ga het oplossen en loop niet een te lullen moordenaar moordenaar als kippen in een hok!!! Anders gaan jullie ook moorden!! Tenmiste hij moest opruimen zodat hij tot nu toe kan leven en verder niet roddellen!!!


  Maak melding

 26. Zo zie je maar weer dat de regeermacht in Suriname in goede handen is. Onze vice president is een held. Op de foto staat hij zeer zelfverzekerd naast Trump. Hij straalt de pracht van Suriname uit. Ik heb daarnaast genoten van de sterke speech van de v.p. tijdens de algemene vergadering van de Verenigde naties. Adhin is dezelfde man die op de foto staat met Trump en hij bezit de kracht om in zijn speech het onrecht van o.a. Amerika aan te kaarten tegen de regering en het volk van Cuba. Een bestuurder van VHP/NPS/Abop/PL/Palu zou Trump in de kont kruipen. Zij zouden maar al te graag willen fungeren als het schoothondje van Trump.


  Maak melding

 27. @,..PANNENKOEK RAY WIL DAMSCO NADOEN,..wat een LOW,.. I Q KOBIESKEER !
  JULLIE lopen lichtjaren achter ,als jullie nog niet weten wat de rest van de wereld al 2 jaar weet dat jullie maasa TRUMP gestoord is,jullie moeten eens meer buitenlands nieuws volgen jullie zullen altijd koeien blijven zo niet EZELS…KIJKEN JULLIE DAG 3 U.N. NAAR DE geweldige toespraak van V.P. ADHIN !


  Maak melding

 28. @,..DAMN RIGHT Rob G,..DE EZELS hier die onze V.P. Hier proberen neer te halen zien zulke dingen niet ze hebben niet eens naar de UNITED NATIONS gekeken zij lezen alleen de ware tijd & de west de toilet papier kranten !


  Maak melding

 29. @@@Diana
  Een lands president die naar het buitenland gaat voor een officieel bezoek, neemt een hele groep mee die hem en zijn echtgenote bijstaan. Van kleding adviseurs tot make-ups, visacist en raadsheren. Maar je ziet duidelijk dat hier alles aan ontbreekt.
  Suriname is afgegleden naar een derde wereld land waar armoede en anargie heerst. En de regering corrupt is, de staatskas is leeg. Het is een kwestie van afwachten wanneer de burgers het niet meer willen accepteren.


  Maak melding

 30. Robg,

  Je bent een zielig manneke, Lees je zelf wel wat je opschrijft?
  Als die totale NDP kliek in je bek wil poepen en plassen, ga je er nog voor staan ook. Wie houd je voor de gek…


  Maak melding

 31. Trump is de beste wat het Westen is overkomen. Deze man bestrijdt corruptie, gaat de strijd aan tegen parasieten due alleen naar de VS komen uit economische motieven, wijst Afrikaanse landen op hun eigen verantwoordelijkheden, bestrijdt de Latino en Afro criminelen en wijst ze waar ze thuishoren. Nee Trump is een prima keuze want ook heel veel zwarten hebben op hem gestemd.


  Maak melding

 32. Dure foto met de grootste leugenaar van deze tijd.
  Echter geen aandacht voor de bijdrage van Adhin in de jaarvergadering.
  Nu dat wad bedelen op het wereld podium.
  1>> Graag meer geld voor klimaat problemen en subsidie voor bosbeheer.
  2>> Aub graag toegang tot meer financiering.
  3 >> Suriname heeft een nadeel van omdat het ten onrechte als middle income land geklassificeerd wordt.
  Kort gezegd de VP meldt op het wereld forum dat Suriname een bedelstaat is geworden onder Bouterse.


  Maak melding

 33. Ik voel me als Surinamer absoluut niet trots.
  De VP zal zich wel prettig voelen in gezelschap van deze niets ontziende leugenaar en zijn groep.

  Een president van de USA die zich blij en trots voelt in gezelschap van dictators, die de leider Saoedi Arabië die iemand laat vermoorden in bescherming neemt. Een president die racistisch is en zichzelf verrijkt ten koste van de belastingbetalers in de USA.

  Maar begrijpen doe ik het wel in Suriname doen ze nagenoeg hetzelfde.
  en helaas de uitspraken van de VP over Cuba en Venezuela worden al zo vaak geuit dat het niet meer gehoord wordt. Een president die suggereert dat klokkenluiders omgelegd moet worden.
  Is dat misschien met vriendje in de kinderporno zaak gebeurd, vraag ik me af.

  Het is te hopen dat door de uitspraken van de VP er geen streep wordt gezet door het geleende geld.


  Maak melding

 34. Dit is een foto vanwege het protocol. Suriname is heus niet het enige land dat met deze narcist op de foto verschijnt. De Amerikanen moeten wel in een dronken bui geweest zijn toen ze destijds naar de stembus gingen. Ze dachten voor de lol even op Trump te stemmen omdat ze toch dachten dat hij niet zou winnen. De volgende dag toen ze opstonden en nuchter waren , hoorden ze dat hij gewonnen had. Anyways ,Suriname heeft haar zegje gedaan. We kunnen over tot de orde van de dag. Op naar SDG.


  Maak melding

 35. @Pakiratigri
  Wat vindt u van het zegje dat gedaan is en de orde van de dag.
  De VP bedelde, deed een goed woordje voor Cuba en maakte duidelijk dat Suriname geen middel economie meer was maar terug gevallen is naar een ontwikkelingsland (bedel staat). meer kan ik van zijn zegje niet maken.

  verder wordt duidelijk dat er wel geleend wordt maar dat de bedragen niet meer afkomen als Suriname niet voldoet aan de eisen van de lener.
  Zo werd er al vele malen geroepen dat in no time begonnen kon worden met het baggeren en revitaliseren van het Saramacca kanaal. Nu wordt duidelijk dat het project nog volgens de eisen van de lener voorbereid en aanbesteed moet worden. Ofwel nu wordt duidelijk dat volgend jaren beginnen het snelste is wat mogelijk is.

  Met de Suriname rivier uit baggeren werd ook gesteld we beginnen binnen kort echter de leners gaan niemand betalen als er geen goed contract is met een capabele partij.

  Geen enkele capabele partij gaat een overeenkomst aan met Suriname zonder de hoofdprijs te ontvangen en zeker te zijn van betaling.


  Maak melding

 36. @Damsco
  Ik weet dat dat geen Bouterse is …… hai boi. Wat is je probleem? Waarom maak je je zo een zorgen om wat anderen te zeggen hebben? Of loop je je betaling mis want ik zie dat je er echt werk van maak om op bijna een ieders comment los te gaan. Ik heb te doen met je want blijkbaar heb je niets te doen met je leven dan boos door het leven te gaan. Triest. P.S. maak je maar niet druk jere. Het komt goed. Je wordt alsnog gepakt in je reet door Adhin en Bouta. Stuur es je adres zodat ik glijmiddel kan sturen.


  Maak melding

 37. Alle commentaren van ons Surinaamse forums afvallers tot mijn spijt.Er zijn onder u meer afbrekers dan bruggen bouwers.
  Nep forumers/lummels.
  “WEES TROTS WAT JE HEBT, WIJ HEBBEN ADHIN TOP.
  Ps, ik ben geen VHP of NDPer, wees oprecht en objectief.


  Maak melding

 38. ze zien groen van jaloezie straks worden ze paars van woede ….lol
  nooit gedacht dat dit mogelijk was .want opvallend Na deze foto kreeg Suriname gelijk geld van de wereldbank Ra ra als het zo een zooitje was als ze zeggen dan is de wereld bank of dom of bang voor suriname


  Maak melding

 39. Volgens mij is de seating niet protocollair geregeld. Het moet zijn: de VP, Minbuza, Ambassadeur VN en daarachter de rest, dus ook de vrouw van de VP. Zijn de regels veranderd of is het een allegaartje geworden?


  Maak melding

 40. Die jurk van Mw. Adhin op de foto met de Trumps is een grote misser…. Suriname moet ook daarop letten bij het afvaardigen van personen…. stylistes zijn niet overbodig…


  Maak melding

 41. @Koyla, blaka roetoe.
  eerst werd er massaal geklacht over de dure hotel kamer van VP Adhin, en nu lul je het jurk van Mevr. Adhin.
  Moet het nog duurder dat je weer stof heb tot klagen, of is dit bescheiden mooi prachtig. Stommeling


  Maak melding

 42. Ondertussen schijten en pissen het gros der paarse paria’ s in hun krotten. Niet eens een reisje naar het Buitenland kunnen ze betalen. Kunnen ze dat, dan gaan ze dom bolletjes slikken.


  Maak melding

 43. Allemaal zwaar overdreven reactie,s .Suriname is een Republiek die zich zelf vertegenwoordigd in de VN
  en dan bestaat de mogelykheidt dat hoog geplaatsten met elkaar kennis kunnen maken en de journalistiek besluit dan Foto,s van temaken ,So what ? jullie hadden ook het zelfde gedaan ,de eer was aan mr Ahdin


  Maak melding

 44. De krant grijpt naar het verleden ,terwijl er problemen zijn die de huidige regering niet kan oplossen.President Santhokie heeft zijn vrouw e de hele familie benoemd in commissies.Vieze president Brunswijk zet zijn hele familie ook in vitale commissies.Suriname wordt nu geleidt door 2 familie,s en vrienden en dat hebben de meeste Surinamers niet door., maar blijven kijken naar het verleden. Achterom kijken brengt ons geen stap vooruit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.