VIDEO: Man bij bizar ongeval onder eigen bus terecht gekomen en overleden

22
Bizar ongeval: man onder bus terecht gekomen

Bij een bizar ongeval zojuist nabij het Go2 pompstation aan de Van ‘t Hogerhuysstraat in Suriname, is een man onder zijn eigen bus terecht gekomen en overleden. Op de foto is te zien dat de brandweer bezig is de man te bevrijden uit zijn benarde situatie.

De redactie van Waterkant verneemt dat de man de buschauffeur is. Hij was gaan tanken en had op een gegeven moment de bus verlaten. De bus zou toen plotseling zijn weggerold. Het slachtoffer zag dat en rende voor het voertuig om die tegen te houden. Echter rolde de bus van de stoep op straat af en werd hij door het voertuig overreden.

Waterkant verneemt dat de man geen teken van leven vertoonde nadat hij door de brandweer onder de bus vandaan werd gehaald.

Het Korps Politie Suriname is ter plekke en onderzoekt de zaak.

UPDATE – officieel politiebericht:
De 59-jarige bus bestuurder Dinesh, Ramdas is vanmorgen, donderdag 26 september, bij een verkeersongeval aan de van ’t Hogerhuysstraat overleden. De politie van het bureau Nieuwe Haven kreeg omstreeks negen uur de melding dat een manspersoon, ter hoogte van het benzinestation “Go2” aan de van ’t Hogerhuysstraat, door een autobus was overreden.

Bij aankomst van de politiemannen werd het slachtoffer levenloos onder de bus aangetroffen. Met assistentie van de brandweer is de heer Ramdas vanonder de autobus gehaald. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast.
Onderzoek wees uit dat Dinesh, Ramdas een groep personen vervoerde naar een ontspanningsplek buiten de stad. Onderweg stopte hij bij het benzinestation om de autobus bij te tanken waarbij hij uit de autobus stapte.

Plotseling begon de bus naar achteren te rollen in de richting van de openbare weg. De heer Ramdas wilde de autobus tot stilstand brengen door daarachter te gaan staan en weerstand te bieden. Helaas was hij niet bij in staat de autobus tot stoppen te brengen. Hij is hoogstwaarschijnlijk komen te vallen en de autobus is over hem heen gerold met het gevolg dat hij overleden is.

Het ontzielde lichaam van de heer Ramdas is na overleg met het Openbaar Ministerie afgestaan aan zijn nabestaanden. De autobus is voor een algehele keuring door de politie in beslag genomen. De heer Dinesh,Ramdas wordt tot een verkeersdode gerekend.

https://www.instagram.com/p/B24CbYEB8LX/?utm_source=ig_web_copy_link

22 REACTIES

 1. De buschauffeur vervolgen voor dood door schuld. De bus voor herkeuring in beslag nemen. Alleen een idioot als chauffeur stapt uit de bus zonder het op handrem te zetten.
  Wel een vervelende manier om aan je einde te komen. Waande meneer zich superman?
  Slecht nieuws voor de nabestaanden op zo’n mooie donderdag, vooral de manier waarop hij aan zijn einde is gekomen.


  Maak melding

 2. Chauffeur die bus handrem vergeetvis geen buschauffeur. Als die niet werkte is vhauffeur verantwoordelijk. Chauffeur heeft probleem. Maar slachtoffer heeftcdaar niks meer aan


  Maak melding

 3. Misschien is die man wel op welke manier dan ook afgeleid en vergat zodoende de handrem. Toen hij de bus zag “wegrollen” probeerde hij de schade te beperken, had hij dan gewoon moeten toekijken.
  Heel veel sterkte aan zijn familie toegewenst.


  Maak melding

 4. Als deze chauffeur in zijn bus was gesprongen en zijn handrem had getrokken, ( theorie ) was de kans groot dat hij nog in leven was ! Zo’n bus plusminus van 4500kg hou je niet tegen, en buitendien stond hij als éénling machteloos.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 5. Wat een toestand. En dan laten de hulpverleners hem daar uren liggen. Gebruiken een kleine krik in plaats dat zij een heftruck gebruiken om de overledenen onder zijn bus te verwijderen.

  R.I.P.
  Fam sterkte


  Maak melding

 6. Wat een ongeorganiseerde zooi! In plaats dat ze meteen beginnen met reanimeren staan ze net als koeien te filmen en te kijken. Politie, brandweer mensen en vele hulpverleners kunnen reanimeren in Nederland. Hij is wel op een trieste manier aan zijn eind gekomen. Sterkte aan de nabestaanden.


  Maak melding

 7. Het kan iedereen overkomen dat je de handrem vergeet in werking te stellen. Maar slim was het zeker niet om zo’n gevaarte proberen te stoppen door er voor te gaan staan. Het idee van @@@JZwartmans was het beste geweest.

  Dat door omstanders en of de service station niet wordt ingegrepen om door middel van een krik de bus op te tillen om deze man toch in veiligheid te brengen, gaat mijn verstand te boven. Wat een stelletje klojo’s want misschien hadden ze hem nog kunnen redden en niet wachten op de brandweer. Diep Triest!!!😕


  Maak melding

 8. Hoe dacht HULK de bus te stoppen?? Had de mensen in de bus gezegd de rem te trappen of te trekken. Ald dat ook goed werkt is de vraag.
  En nu is het uitje van de mensen verpest. Geen geld terug.
  Je hebt een rit dan ga je tanken voor vertrek. Je tank moest al vol zijn.


  Maak melding

 9. Wendy misschien dacht die chauffeur op dat moment ” daar gaat mijn inkomsten ” of misschien heeft hij nog een schuld bij de bank op dat bus. Hij heeft de kracht van zijn bus zeker onderschat.


  Maak melding

 10. Dit is een onvergetelijke reis geworden.

  Klinkt sarcastisch, maar ik vraag me serieus af of de inzittenden psychologische bijstand aangeboden krijgen.

  Voorts hoop ik dat er geen kinderen in die bus zaten.

  Zo een voorval kan traumatische gevolgen hebben.


  Maak melding

 11. Alleen maar onnodige comments..wie weet dat het zo moest aflopen met hem…wij surinamers willen altijd dieken in andermans probleem of wat dan ook maar weten niet precies hoe het zit….grow up people..don’t act like a shit!!!!!!!


  Maak melding

 12. Je moet aardig wat kracht hebben om een rollende bus tegen te houden.
  Nu is zn leven voorbij. hij had ook verlamd kunnen raken. Over het algemeen geven bussen koppijn in het verkeer. Ik zie me niet in een bus zitten


  Maak melding

 13. Zo zie ja maar dat een ongeluk in een klein hoekje zit….6 million ways 2 die..chose one
  Zeer triest..sterkte aan de familie..en aan de slachtoffer R.I.P.


  Maak melding

 14. Duidelijk een panieksituatie. Handrem vergeten, volle bus rolt weg en chauffeur probeert bus tegen te houden. Het laatste zal niet lukken omdat de bus te zwaar was. Ik zou terugrennen naar de bus, portier opengooien en handrem optrekken. Elke buschauffeur dient zich voor te bereiden op zo.n situatie. Dit zou eigenlijk een taak zijn voor de bond van bushouders.


  Maak melding

 15. @R. Je reactie komt net zo over als iedereen die daar stond te kijken en te filmen, maar niemand had en heeft verstand van reanimatie. Natuurlijk moet het zo zijn dat die man (misschien) onnodig moet overlijden.
  @laat me. Kom met iets concreets hoe je medemens kunt helpen op zulke momenten, dus libie mie!


  Maak melding

 16. RIP aan de slachtoffer,maar waarom moest jy debus tegen houden op schuine vlakte iets wat niet mogelyk is wilde jy doen ,hy kon de bus inspringen en op de rem gaan staan,maar ja ik begryp ook wel dat het moment bepaald myn Condoliance aan de Fam


  Maak melding

 17. R.I.P. dinesh Ramdas alias boeroe. Zoon van de buschauffeur JOHAN RAMDAS. Sterkte aan zijn gezin en familie. Erg mang op deze wijze het leven te laten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.