Lijk aangetroffen in auto in Centrum van Paramaribo

6
Lijk aangetroffen in auto

De politie in Suriname heeft vanmiddag rond 12.00u een lijk aangetroffen in een auto aan de Hofstraat. De redactie van Waterkant verneemt dat het Command Center de melding kreeg dat er een persoon in een voertuig op de berm aan de Hofstraat is die geen teken van leven vertoonde.

De politie spoedde zich naar de locatie en trof inderdaad het ontzielde lichaam in een auto aan. Of er sprake is van een misdrijf is nog onduidelijk.

Manschappen van de Forensische Opsporing en andere eenheden zijn ter plaatse bezig met het onderzoek. De Surinaamse politie heeft nog geen officiƫle informatie verschaft.

Zo gauw meer bekend is wordt het bericht aangevuld.

UPDATE:
Het ontzielde lichaam is van de 31-jarige Jurgen Amiemba. Volgens de politie is er geen teken van misdrijf op het lichaam aangetroffen. Het voertuig stond langer dan een dag voor een pand geparkeerd, meldt de Ware Tijd.

https://www.facebook.com/klaas.anthonio/videos/2639746542752705/

6 REACTIES

  1. Zo te zien lijkt het geen natuurlijke dood. Ooit kreeg een chauffeur een of andere beroerte tijdens het rijden, hij botste tegen enkele auto’ s en is later gestorven. Maar een lijk zo mooi achter het stuur of in de auto kan maar een ding betekenen, en dat is een afrekening. Zo te zien is het lijk later in de auto geplaatst. Middels camera’ s, als die er mochten zijn kan men misschien te weten komen of er meerdere mensen hiervan afweten. Een ding is wel opvallend sinds er aangifte was gedaan van mishandeling door de verderfelijke stiefzoon van de bij verstek veroordeelde drugscrimineel, en bemind door van Nature Delirium Patienten, door een of andere paarse drugscrimineel. Ook de verdwijning van twee mannen die vaker te zien waren bij de hoeren en de paarse nightclubs, schijnen verband hiermee te houden. Ondertussen blijven het gros der paarse dwazen, debielen en idiote zombies de misdaad in al zijn verderfelijkheid, dogen door te krijsen, we gaan weer in 2020 stemmen op de Nationale Drugs Partij.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.