Man gewond langs de weg aangetroffen in Suriname

8
Man-gewond-aangetroffen-tourtonnelaan

Dinsdagavond rond 22.00u is deze man gewond langs de Tourtonnelaan in Paramaribo aangetroffen. Het gaat vermoedelijk om een voetganger. De man heeft verwondingen op verschillende plekken van zijn lichaam.

De man werd door de politie aangetroffen, die vervolgens een ambulance hebben ingeschakeld. Het is nog onduidelijk wat er precies met de man aan de hand is of wat er zich heeft afgespeeld.

De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek. Zodra er meer bekend is wordt dit bericht bijgewerkt.

Bijkans twee weken geleden werd er ook al een jongeman gewond langs de weg aangetroffen. Lees hier het bericht over het geval.

8 REACTIES

 1. Die is sowieso hopeloos achter gelaten na een klap . Moet men nagaan wat voor menselijk gevoel Surinamers jegens elkander hebben tegenwoordig . ANARCHIE symptomen !! Maar de tourtonnelaan heeft ook van die onregelmatige voetpaden , soms moet men heel even op de autoweg lopen om vervolgens weer te springen op de voetpaden . Gewoon camera’s plaatsen op de wegen om die verkeers- criminelen en hufters hard aan te pakken. Dat is een stukje beleid van de regering om de mens een menswaardig bestaan te garanderen . Thuis, op straat, in de lucht ; volgens mij is niemand meer veilig in Suriname . Echt sari tori !!!!


  Maak melding

 2. Ambu personeel heeft laarzen aan. Wat bezielt deze mensen. Bestaat er geen protocol voor dienstkleding en schoeisel? Hoop dat zij deze jongeman spoedig naar de SEH vervoeren en het niet te laat voor hem is. Hopelijk heeft hij geen inwendige bloedingen opgelopen en dat de artsen hem naar huis sturen om te rusten. Er gebeuren vreemde dingen in ons land.

  Sarie Torie


  Maak melding

 3. Ik heb ook een soort gelijke situatie meegemaakt , liep aan de waterkant en liep netjes langs de weg, reed een auto (Jeap model) keihard, het is alsof ze (ja een vrouw) opzettelijk me omver wilde rijden ik keek om en sprong in een reflex opzij (ik had echt een engeltje op mijn schouder ik stond te trillen van hoezo en wat gemeen) en zij lag in een deuk, zo in en in slecht Een meneer die op het parkeerplaats was in uniform schudde met zijn hoofd en maakte een beweging met zijn handen van die is goed gestoord. Voor hun een grote kiek maar ze realiseren zich niet dat ze de persoon en familie angst en verdriet kunnen bezorgen. Mensen die dat doen noem ik ¨EEN SERIE MOORDENAAR /MOORDENARES.


  Maak melding

 4. je wil soms denken, dat de rechter O M ministerie niets kan doen oordelen/beoordelen/ veroordelen snel beslissingen nemen , dan doet het volk het zelf wel..

  niemand is te vertrouwen in s m e meer.. lanti zit vol met criminelen..


  Maak melding

 5. Cheffrey, echt niet waarom zou ik dit is me echt over komen en dat was in 2017 ik vergeet het nooit meer ik kijk wel vaak achterom al loop ik op de stoep en soms kan je niet anders.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.