Dochter van SVB topman Kenneth Jaliens bijna 3 weken na aanrijding overleden

31
Dochter van SVB topman Kenneth Jaliens bijna 3 weken na aanrijding overleden
Foto (c) via QN Sport

De dochter van de technisch directeur van de Surinaamse Voetbal Bond, Kenneth Jaliens, is in de vroege ochtend van zondag overleden. Dat meldt QN Sports in Suriname vandaag. Ze was op dinsdag 3 september betrokken geweest bij een aanrijding, waarbij er geen voorrang werd verleend door de veroorzaker.

Bij SEH werden toen alle scans gemaakt en ze werd verwezen naar de neuroloog, waarna ze naar huis werd gestuurd om te rusten. Volgens QN Sports werd ze afgelopen vrijdag onwel en is ze opgenomen in het ziekenhuis, waarbij ze zondag is komen te overlijden.

Kenneth Jaliens is de hoogst opgeleide trainer van Suriname. Hij is technisch directeur van de Surinaamse Voetbal Bond. Eerder was hij bondscoach van het Surinaams voetbalelftal voor de kwalificatiewedstrijden van het WK 2010 en WK 2014.

Jaliens is sinds deze maand ook de nieuwe trainer van de Surinaamse voetbalclub Transvaal.

31 REACTIES

 1. R.I.P.Jonge dame
  Familie kraktie met dit groot verlies.

  De neuroloog heeft een vreselijke inschatting/beoordelingsfout gemaakt. Na alle scans wordt je niet zomaar naar de neuroloog verwezen. Scan horen beoordeeld te worden door een heel medisch team van neurologen en niet enkel door eentje die denkt alles te weten. De arts interne geneeskunde is er ook niet bij betrokken geweest, Hoe kan de neuroloog iemand in zo’n situatie naar huis sturen om te gaan rusten? Nu rust zij dus voorgoed. Meerdere disciplines horen nu alles scans opnieuw te beoordelen om na te gaan welke fout hun collega heeft gemaakt. Hier leert men van. Hoop dat de familie hier achteraan gaat. Familie heeft het recht om in te zien in het medisch dossier en de scan ook laten beoordelen door een onafhankelijke neuroloog. Een kopie van de scan op een schijfje plaatsen en het desnoods in het buitenland laten beoordelen. Vreemde situatie.
  De neuroloog had haast wilde zeker gaan vissen.

  Sarie Torie


  Maak melding

 2. Het is typisch een surinaamse mentaliteit. Dit geldt voor de hele breedte die niet deugt. Het bestuur van het ziekenhuis moet bij zichzelf te rade gaan hoe nu verder. Zelfs ik weet hoe organisatorisch en praktisch zou moeten zijn geregeld.
  Familie heel veel sterkte.


  Maak melding

 3. Is het een toevalligheid dat er ook een andere vrouwelijke persoon is komen te overlijden die ook betrokken is geweest bij een aanrijding en ook in de vroege ochtend van zondag is komen te ontvallen


  Maak melding

 4. Medische blunder, ik heb veel eerder aangegeven alle levende verkeersslachtoffers gaan levend het SEH/Hospitaal binnen, en helaas dood terug naar hun familie.
  Hier moet onderzoek naar gedaan worden hoe laks en nalatig de medici in Suriname zijn, volgens mij geld kwestie


  Maak melding

 5. Deze dame mocht niet naar huis.ik krijg soms het gevoel alsof men heel erg laks is geworden in ziekenhuizen.een mensen leven stelt niet veel voor in su.ga naar huis. We houden u in de gaten.2 dagen daarna dood.je kan nergens met je klachten.geen tuchtcollege.ze doen wat ze willen.je bent aan hun overgeleverd.fam sterkte met dit groot verlies.God zal jullie sterken in deze moeilijke tijd.


  Maak melding

 6. Die dame moest zeker een paar dagen ter observatie in het ziekenhuis blijven.Bij een aanrijding kan er van buiten geen zichtbaar letsel zijn maar van binnen kan er van alles mis zijn


  Maak melding

 7. Condoliance aan de Familie , woorden schieten tekort om zo een verlies te beschryven
  alle bestuurder ,verkeer deelnemers betrachten jullie meer geduld en fatsoen en minder haastig doen in het verkeer dan komen wy allen thuis


  Maak melding

 8. ik vind het verschrikkelijk voor Jaliens, mijn ex collega op Lyco II; woorden zullen niet helpen; Ik heb precies zo mijn zus verloren; de artsen in Diakonessenhuis hebben haar maanden voorgehouden dat haar buikpijn onschuldig was tot ze is gestorven aan baarmoederhalskanker; ook mijn vader heeft maandenlang paracetamol en antibiotica voorgeschreven gekregen voor een onschuldige keelontsteking en stierf kort daarna aan keelkanker; een of andere chinese gek die ik bijna doodgeslagen heb(oogarts) in AZ heeft een nieuwe coctail uitgeprobeerd op mijn moeder; Jerrel Pawiroredjo heeft mijn moeder gered; nu gaat ze met 1 oog door het leven; geen enkele klacht bij het medisch tucht college biedt soelaas; net als bij de politie; die beschermen allemaal hun collega’s en de sector;; triest!!!!! Sterkte Jaliens……………


  Maak melding

 9. De harde realiteit van de ondergang van een mooi land. Rechters,advocaten,doctoren,directeuren, president,ministers van voor en tegenpartijen,allemaal schuldig aan en vuile handen. En dat een volk als surinamers dit hun land en kinderen laat aan doen dat snap ik al 40 jaar niet.


  Maak melding

 10. Verschrikkelijk maar toch vreemd dat Bouterse 50 Cubaanse artsen die hoog opgeleid zijn en toch een onschuldig inwendige bloeding niet hebben kunnen dichten. Zijn het wel artsen of zijn het economische vluchtelingen ?


  Maak melding

 11. De veroorzaker moet de bak in. De neuroloog zijn diploma en handelingen moeten goed onderzocht worden.
  Als ik hoor dat ze in AZ lag snap ik het.
  Neemt st Vincentius alleen patienten met aspaz verzekering????
  R.I.P. meisie. Sterkte aan de familie


  Maak melding

 12. Deze pijn gaat waarschijnlijk nooit verdwijnen.
  Artsen zijn tegenwoordig ook geldwolven dus fam.alles laten natrekken.
  Jullie engeltje krijgen jullie echter niet terug.
  Heel veel sterkte.


  Maak melding

 13. Familie Kenneth Jaliens …. kracht en sterkte! Familie Jaliens in Nederland en Israël … een knuffel voor jullie broer en oom Kenneth en zijn gezin. God bless !!!!


  Maak melding

 14. Iedereen weet het weer waar het aan ligt.
  Typische Surinamers gelijk oordelen over van alles. Misschien is er wel wat anders dan al die speculaties.
  Dus mensen hou je poep op voor je leegloopt en laat onderzoek daar waar het hoort.


  Maak melding

 15. Beste heer Kenneth en mevrouw Denise Jaliens, en overige familie. Heel veel sterkte met het heengaan van jullie lieve dochter. She R.I.P. 🌿🌼🌾🍂😢


  Maak melding

 16. Ik leest het allemaal zo een beetje hier mee en vind verschrikkelijk het moet duidelijk worden uitgezocht ook voor in toekomst dit zijn messen levens waar het om gaan ik wens de familie heel sterkte en kracht toe rip


  Maak melding

 17. De psuedo neurologen hebben gesproken en hun oordeel gegeven.

  Helaas zijn er in de neurologie complicatie die na maanden kunnen optreden.
  De meest voorkomende zijn de bloedingen. Men kan heel veel scans maken de eerste dag of week na het ongeval zonder iets afwijkends te zien.
  Een bekende afwijking is een subduraal hematoom. (ga maar zoeken op het net) waarbij de chronische subduraal hematoom met name staat er bekend om en ontstaat meestal na een ernstig ongeval.

  “De symptomen van een chronisch subduraal hematoom ontstaan doorgaans pas ongeveer 2-3 weken na het eerste hoofdletsel (bij sommige mensen kan het zelfs maanden duren).”

  Het is stuitend en stuitend om te lezen wat sommige mensen opschrijven.

  Ik wens de familie heel veel sterkte bij het verwerken van hun verlies.


  Maak melding

 18. Hey kale
  “Sinds wanneer zijn jullie Neuroloog geworden op deze site”. schrijf je
  Jongen op deze site kan je geen neuroloog worden hoor.
  Je moet eerst een studie geneeskunde doen, daarna gaan specialiseren.


  Maak melding

 19. Cynthia 25 september 2019 at 09:50
  En dus met deze kennis weten de neurolgen dat observatie in het Zkhuis gewenst is!
  Veel sterkte.
  ===================
  Hoe lang wil je observeren??


  Maak melding

 20. Omdat jullie veel oordelen daarom jullie weten niet eens aan wat die jonge dame overleden is ,en waarom ze naar huis is gestuurd ,laten wij gewoon afwachten ,en dan gaan oordelen ,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.