VIDEO: Nederlandse illusionist naar Suriname voor TV programma

13

Op zaterdag 19 oktober om 20.25 uur gaat een nieuwe reeks van het TV programma Mindf*ck van start bij de AVROTROS op NPO 1. Mindf*ck is een goochelprogramma met een populairwetenschappelijke insteek van AVROTROS dat wordt gepresenteerd door illusionist Victor Mids. En in deze nieuwe reeks gaat de Nederlandse illusionist ook naar Suriname!

Naast spannende illusies op een schoolplein in Suriname, speelt de illusionist een levensgevaarlijk spel met Fajah Lourens en fietst hij met Humberto Tan een magische route door Paramaribo. Naast Suriname brengt hij ook en bezoek aan de ABC-eilanden.

Daar bevindt Victor zich ook op de zeebodem en viert hij Koningsdag op Curaçao. Aan Stephanie van Eer onthult hij een geheim plan waaraan hij maanden heeft gewerkt. Met Shirma Rouse duikt Victor de Antillaanse keuken in.

Ook komt er weer een enorme rits BN’ers voorbij in het programma. Hij is thuis bij Barry Hay en hij heeft voor Lee Towers een bijzondere verrassing.

Bekijk de eerste beelden van het programma hierboven.

13 REACTIES

 1. Ik ben benieuwd naar de reacties van pinkstergemeenten in Suriname. Het zal me niet verbazen als zij de achterban wijsmaken dat dit het werk is van de duivel.


  Maak melding

 2. Zo Rob, vanuit je studie ben je natuurlijk volledig op de hoogte van de verschillen tussen de verschillende religies. Dit neem ik zo maar aan, aangezien je de pinkstergemeente exclusief noemt. 🕯️🕯️


  Maak melding

 3. Lets Make Surinam Great Again

  (Yess we Can)

  Yaw

  Gelukkig dat deze MindFuck gast geen HOUDINNI Trekjes heeft.. ander zou NDP die benaderen voor een paar Moderne verdwijn Truckjes

  Zoals een ider NDP kent zijn ze maaster in Om groot Geld Van de staat te laten verdwijnen.door de HOUDINNI ACT


  Maak melding

 4. @Picolaas,
  De partijen van jouw voorkeur (VHP,NPS,enz) worden geleid door een stelletje illusionisten. Zij nemen kiezers in de maling door hen een worst voor te houden die zij nooit zullen waarmaken. Wat Santoki, Rusland, Brunswijk op het podium laten zien is niets anders dan entertainment. Zij worden daarbij ondersteund door zelfbenoemde deskundigen die op sociale media goochelen met cijfers en woorden.

  Allemaal bullshit. Het draait bij hen om de stem van de kiezer. Als er geld door de overheid wordt geleend schreeuwen zij hel en vuur. Als zij het voor het zeggen hadden zouden zij hetzelfde doen om lopende zaken draaiende te houden of om te investeren in projecten. Of het zouden valse munters in hun gelederen zijn die geld voor hen zouden moeten maken.


  Maak melding

 5. @Robles,
  Ik begrijp je niet. Je komt volgens mij zeer ongeloofwaardig over. Het lijkt alsof je gebakkenlucht probeert te verkopen. Leg de verdwijntruc nader uit? Hahaha, dat kan je natuurlijk niet.🤣😂🤣 Wanneer ga jij de waarheid serieus nemen?


  Maak melding

 6. deze bende boeven schurken bij elkaar zijn echte toneel spelers in de poppenkast als daar buiten.. vraag maar aan die dikke boef draad.
  neem nou simpel het voorbeeld van de centrale bank,, ze hebben letterlijk het geld laten verdampen.. de goud staven die daar lagen , waar zijn ze nu..
  misschien in Guynee Bisau bij Obinago of in Cuba..
  ik ben benieuwd wat er na 25 mei 2020 gaat veranderen , laat ze maar terug kome.. dan is nog 5 op zijn plaats..


  Maak melding

 7. 🙏 please tover Bouta in een garnaal, de hersens heeft hij toch al niet, dan valt hij ook niet op tussen die andere garnalen die met hem in dezelfde drek rondzwemmen.


  Maak melding

 8. Baas gaat hen uitnodigen om in Ocer zijn Natuurlijke Delirium Patienten wijs te maken, dat neks no fout en dat honger en armoede, zoete koek zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.