Surinaamse judoka’s naar Kazakhstan voor World Judo Championships

9
Surinaamse judoka’s naar Kazakhstan voor World Judo Championships

Een delegatie bestaande uit twee Surinaamse judoka’s, een coach en delegatieleider is afgelopen weekend afgereisd naar Almaty, Kazakhstan, om deel te nemen aan de World Judo Championships Cadets 2019.

Van 25 t/m 29 september 2019 zullen ruim 483 judoka’s boven de 15 en onder de 17 jaar uit 65 landen het tegen elkaar opnemen in het Baluan Sholak Sport Hall in Almaty.

De World Judo Championships Cadets is een groots judotoernooi dat door de Internationale Judo Federatie, de IJF, georganiseerd wordt en de springplank is geweest voor de succesvolle carrière van menigeen judoka.

Deelname is mogelijk gemaakt door de IJF en Staatsolie die elk een groot deel van de kosten hebben gedekt. Judoka’s Ezra Bouwer (-55kg) en Jaïr Hahn (-81kg), zullen onder begeleiding van hun coach Yigal Kopinsky hun huid duur verkopen. De delegatie wordt geleid door SJF-bestuurslid Kimberly Watamalejo.

9 REACTIES

  1. Wendy Waar is jou baas met sponsering?of gaat hij pas pronken als ze gewonnen hebben en terug zijn alsof de NDP heeft gesponsord. Je bent niet alleen een paarse rat maar ook een hele lage rat.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.