Gestoorde kleinzoon brengt oma slagen op hoofd toe met waterpas

18

De politie van het district Wanica in Suriname heeft in het weekend G.M aangehouden voor zware mishandeling en poging tot doodslag. Dit nadat hij zijn oma met een waterpas slagen heeft toegebracht op haar hoofd. De oma raakte ernstig gewond en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Surinaamse Spoed Eisende Hulp.

De verdacht is geestelijk gestoord. Waarom hij zijn oma geslagen heeft is nog onduidelijk. Bij zijn aanhouding was hij agressief en ging behoorlijk tekeer tegen de wetsdienaren. Met assistentie is hij aanhouden en overgebracht naar het bureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie wordt de verdachte maandag gebracht naar een psychiater van het Psychiatrisch Centrum Suriname. De politie zal na overleg de nodige maatregel treffen tegen de verdachte.

Zo gauw meer bekend is word het bericht aangevuld.

18 REACTIES

 1. Iederéén is gek in het land geworden behalve de President, want hij had zelfs gezegd dat hij normaal zou slapen, al staat het land in vuur en vlam !!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. Het is goed dat hij in Su woont. In de VS was de kans groot dat hij door een witte politie agent doodgeschoten was.De agenten reageren op het geweld.
  De politie van SU reageerden op de juiste manier. Bravo.


  Maak melding

 3. Deze jongen kan niet bij Oma blijven wonen. Oma heeft haar eigen kinderen al opgevoed en hoeft niet weer haar kleinzoon groot te brengen. Waar zijn de ouders van deze jongeman?? . Waarom zorgen ze niet zelf voor hem. Lekker makkelijk op hem bij Oma te laten blijven terwijl Oma haar rust nodig heeft. Ouders neem je verantwoordelijkheid jullie hebben hem op de wereld gezet en niet zijn Oma.


  Maak melding

 4. Tunggak,
  hoe heeft jouw huidige president gereageerd op 15 onschuldige en ongewapende landgenoten, op 8 Dec. ’82.?????
  Zo a-sociaal, onmenselijk en misdadig reageren witte agenten niet.!!!!!!


  Maak melding

 5. Door zijn verwrongen gedachten gang zag hij het hoofd van oma niet horizon en dat wilde hij meten met een waterpas.Maar dat deed hij hardhandig en oma ging knock out.


  Maak melding

 6. Een gestoorde hebben in huis betekent altijd alert zijn!!
  Ongelukken kunnen gebeuren.Is er echt geen istantie in Suriname die zich bekommert over deze groep van patienten?
  Deze patienten hebben niks om zich mee bezig te houden.Thuis worden ze gezien voor gek die niet in staat zijn iets nuttigs te doen en dat is alles.Pas als hun gedrag de ander schade toe brengt dan pas gaan de surinamers jammeren en huilen.


  Maak melding

 7. Hij is een Natuurlijke Delirium Patient. Veel ndper’ s zijn net als hun liijder, gewoon misdadig gestoord, anderen gewoon paars verziekt vol paarse waanzin voor nog weer vijf in 2020. Met onberechte misdadigers en paars verziekte ndper’ s verwordt het land met de dag als Zimbabwe.


  Maak melding

 8. Waterkant de moet ook opgeruimd worden met al die gestoorde met een paarse trauma zielepoten zijn het.

  Een gestoorde hoor in een inrichting thuis en moet ook daar blijven.
  Ik ben niet op de wereld gekomen als vrouw om mijn kleinkinderen op te voeden, oppas doen kan nog.
  Ik wil een rustige oude dag in mijn geliefd Suriname.
  Ik word nog lang geen oma zit er ook niet op te wachten zoals de meeste net 35 jaar vol trots zeggen dat ze oma zijn.
  Ik wil vol trost vertellen dat mijn kinderen weer een diploma op zak hebben.
  Ben niet degene die een 2e baan moet zoeken om voor kleinkinderen te gaan zorgen.
  Zo dit lucht op.


  Maak melding

 9. Mensen houdt op met leedvermaak. Noodgedwongen wonen heel veel kinderen en kleinkinderen nog bij mama en oma. Dat het spanningen teweeg brengt, is logisch. Opvoeden en respect beginnen bij de wieg.


  Maak melding

 10. Jullie blijven maar appels en peren vergelijken, en blijven ook bouta de schuld geven. Wanneer houden jullie nou eens een keertje op met dat geleuter over de regering. Kijk om jullie heen wat er hier gebeud, horen jullie een witte nederlander klagen over hun president?? Neen alleen de zwarte nederlander doet dat. Vergeten jullie ook niet dat Suriname een derde wereld land is en geen Europa. Jullie lullen teveel mt jullie bek. Ik hoop ook dat mensen zoals jullie geen poot meer aan wal zetten in switie sranang kondre.nemen jullie een voorbeeld vn de witte hollanders er gebeurd zoveel hier maar je zal ze noooooooit op social media horen.


  Maak melding

 11. Hoop dat deze oma geen hersenbeschadiging heeft opgelopen.
  Oma hoop dat U gauw beter wordt, zonder restverschijnselen. Er zijn oma’s die dag en nacht klaar staan voor hun kleinkinderen. Dat dit U moest overkomen is verschrikkelijk en onbegrijpelijk.

  Sarie Torie


  Maak melding

 12. Als de persoon geestelijk is gestoord, is ie vermoedelijk ontoerekeningsvatbaar. Een verblijf in het PCS lijkt dan ook aan te raden ter voorkoming van erger.
  Trieste situatie voor alle betrokkenen. Hopelijk herstelt de oma voorspoedig.


  Maak melding

 13. Stelletje randdebielen hier op waterkant die leedvermaak hebben om wat er is gebeurt met deze Oma en haar kleinzoon. Hoe ziek zijn jullie bekrompen hersencellen. Jullie zijn hier de geestelijke gestoorden. Zal wel één van de vele vloeken zijn die in jullie familie voorkomt. Stelletje achterlijke honden.


  Maak melding

 14. als de bende lijder enig sinds zijn naam kan zuiveren, ,, laat hij onmiddellijk alle skalians uit het stuwmeer vertrekken ,, opruimen..
  laat zien dat je ballen hebt.. zal zeker invloed hebben op 25 mei a s..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.