15-jarige jongen per ongeluk geraakt door kogel uit vuurwapen

17
politie-op-locatie-suriname

Een jongen van vijftien jaar is gistermiddag per ongeluk geraakt in zijn been door een kogel uit een vuurwapen. Dit gebeurde toen de schutter een schot loste met zij vuistvuurwapen en de kogel zou zijn afgeketst, meldt de Surinaamse krant De Ware Tijd.

Na het voorval werd de politie meteen ingeschakeld. Bij aankomst hebben zij het slachtoffer aangetroffen. Hij is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis voor medische behandeling.

De krant laat verder weten dat de schutter is aangehouden en door de politie is overgebracht naar het bureau. Het is niet bekend als hij over een vuurwapenvergunning beschikt. Ook is niet bekend als hij in verzekering is gesteld.

De politie van bureau Latour in Suriname heeft de zaak in onderzoek.

17 REACTIES

 1. Je zou echt schrikken als je te weten komt wie er allemaal een voorwapen op zak hebben en ermee lopen te pronken.
  99% van deze voorwa[en bezitters hebben nimmer een schietoefening gedaan noch dat ze zich laten scholen wat de gevolgen kunnen zijn van een vuurwapen


  Maak melding

 2. Dat er zoveel vuistvuurwapens in ons land zijn is niet verbazingwekkend. Wie heeft door middel van wapens, zich de macht tot op heden toegeeigend???? Hoop dat de volgende regering er iets aan zal doen Suriname wapens vrij te maken. Enkel het uitvoerend gezag met een wapenvergunning mag een wapen dragen uit hoofde van zijn functie. Nu loopt elke aap met een vuistvuurwapen rond zonder
  vergunning.Meer uit machtsvertoon en om mensen te intimideren. De omgeving dient elk moment bij het signaleren van wapen bezit hiervan melding te maken bij KPS. Velen hebben een zeer kort lontje en schieten op alles wat beweegt.

  Hoop dat deze kleine man, spoedig hersteld en hulp krijgt om dit trauma te verwerken.
  En de klootzak voor 3 jaar achter slot en grendel beland.


  Maak melding

 3. Die jongen had geluk dat er niet met een kanon geschoten is.Maar met kanonnen schieten op politie bureau’s is een prerogatief van de pikin ingi boi. Nu is de jongen gewaarschuwd.


  Maak melding

 4. Men schiet erop los hier in Suriname!
  Gestoorde mensen. Het lijkt alsof de volwassenen eerder aan vakanditis lijden, ipv de jongeren. Gewoon de bak in opsluiten voor de komende 5 jaar.
  Debiel dat hij is!


  Maak melding

 5. Nina1 23 september 2019 at 14:00
  Men schiet erop los hier in Suriname!
  Gestoorde mensen. Het lijkt alsof de volwassenen eerder aan vakanditis lijden, ipv de jongeren. Gewoon de bak in opsluiten voor de komende 5 jaar.
  Debiel dat hij is!

  Zit je in Suriname of ben je uitlandig ? Dan moet je niet zo met de grote Popie gaan uithangen.


  Maak melding

 6. Nederland is een wild West de politie daar zit met de mokromafia in hun maag.
  Suriname is een veilig land heb geen honger nog stress.
  Ik hoef maar iemand met baard jurk en een rugtas in de metro zien stappen of ik word angstig.
  Geen dag leef ik in Suriname met angst ben God dankbaar niet de mens en trouwens ook honden blijf de mens trouw.
  Verbitterdheid en haat ontwikkelt ziektes.


  Maak melding

 7. @Suriname is love
  Het gaat niet over Nederland en de mokromaffia. In onze kleine gemeenschap hier heerst er dagelijks teveel angst. Ik woon hier, weet niet hoe oud je bent, maar hou er rekening mee, dat er velen zijn ook op hogere leeftijd die in angst leven, beroofd of vermoord te worden. Je hoeft ook niet verbitterd te raken om hier te wonen, maar er ligt altijd gevaar op de loer en daarom wonen wij in onze eigen gebouwde gevangenissen met de nodige tralies ervoor. Sluit je ogen niet voor al die huizen met dievenijzer uit bescherming. God moeten wij hier elke dag dankbaar zijn dat niets ons overkomt en de volgende dag, het daglicht heel huid mogen aanschouwen.


  Maak melding

 8. @Suriname Is Love,leeft in een illusie. Overal in de wereld is er djugu- djugu. In Venezuela dachten ze ook net als u. De realiteit in Suriname laat het tegenovergestelde zien van wat u beweert.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.