VIDEO: Oplegger met container gekanteld bij rotonde Meerzorg

13
VIDEO: Oplegger met container gekanteld bij rotonde Meerzorg

Vanmiddag is er een oplegger met daarop een 40 voet container gekanteld in Suriname. Dat gebeurde rond 15.00u bij de rotonde van Meerzorg, komende vanuit Tamanredjo. Voor zover bekend ging het om een eenzijdig ongeval.

De bestuurder kwam daarbij met de schrik vrij. Kort na het ongeval ontstond er een kleine verkeersopstopping. Hoe het ongeluk precies is gebeurd, is nog niet bekend. De Surinaamse politie was ter plekke en onderzoekt het voorval.

Onze verslaggever was er ook bij en maakte onderstaand filmpje dat ook te zien is op ons Instagram kanaal:

https://www.instagram.com/p/B2rvzGhBSQU/?utm_source=ig_web_copy_link

13 REACTIES

 1. De container niet geborgd op het onderstel anders kan de trekker nooit op de wielen zijn blijven staan. Dit is een lege container

  Als je bij de nieuwe haven naast een trailer stond viel het me vaak op dat de wartels om de container vast op het onderstel aan te draaien gewoon niet functioneerden.


  Maak melding

 2. De chauffeurs in Su zijn niet voldoende getraind om met soortgelijke zware vracht of lading rond te rijden en daarom doen ze zo maar wat !
  Rijden met een lege of volle container of trailer (met bv boomstammen) vereist een heel andere kunst dan een truck met een lading zand of iets anders.
  Ook het transport van bv vloeistoffen in tanktrailers heeft de nodige kennis, kunde en ervaring nodig omdat er enorme ongelukken kunnen gebeuren wanneer je een Pipo de clown achter het stuur van zo’n voertuig laat plaatsnemen.


  Maak melding

 3. MA warom Surinaam nie maake gebruik fan die waaterweege. As jei breede boomestam set in die riefier en jei sneide die boomestam oope, dang jei kang sette feel spulle daaarin. Is graatis ferfoer sonder onggelukke.


  Maak melding

 4. @ Milton Ik wordt telkens aangevallen op andere sites omdat ik pleit voor een certificaat voor vrachtwagenbestuurders .Iedereen met een groot rijbewijs stapt gewoon de grootste vrachtwagens in suriname.Ze hebben totaal geen idee hoe een vrachtwagen reageert met of zonder lading ,bij droog of nat wegdek,bij het beschrijven van een bocht totaal niks.Veiligheid is een vies woord alles en iedereen moet maar wijken voor een vrachtwagen.De meeste ongelukken waarbij vrachtwagens betrokken zijn komen door inschattingsfouten .Ze weten het Gewoon NIET punt.


  Maak melding

 5. Hier weer een voorbeeld van een chauffeur die een Vrachtwagen rijbewijs onder de tafel heeft gekregen..Daarom worden onze rijbewijzen en diploma’s in het buitenland , niet erkend..


  Maak melding

 6. Het is altijd raak in Surimaribo betreft vervoer economie en veiligheid, eingelijk in alles.

  Surinamers in Su kunnen gewoon weg niet rijden hetzij normaal vervoer of zwaar transport.ze zijn zelf te kippig om ’n fiets te besturen

  Of ze kopen hun rijbewijs.. of een of ander idiotige oom of neef of broer overhandigd ’t aan hun. Ze hebben geen verkeersfatsoen en zoals Fly-over dat zegt niks van Suriname word erkend in ’t buitenland niks.. Nada geen klote.

  Alles daar in ’tland is niet gekeurd volgens de veiligheidsnormen. Jullie hebben echt gelukt dat’t daar niet sneeuwt of goed vriest of ijsel op de weg ligt.

  En die Rbrown heeft zeker nog nooit in een fatsoenlijke auto gezeten of je komt uit de diepste gedeelte van de rimboe laatstaan in een vrachtwagen, anders zou je anders piepen en niet zo dom uit je paarse vette nek zitten lullen.

  Weet je wat er allemaal bij komt kijken om ’n vrachtwagen te besturen. Wat voor certificaten je nodig heb voordat je achter ’t stuur van zo ’n gevaarte plaatsneemt.

  Maar ja daarom zeg ik altijd de domme massa en idioten zijn in Surimaribo. En in bijna alles zijn ze zo daar.

  Ze kunnen niks… Niet regeren… Hebben geen discipline geen fatsoen.. Geen orde… Veiligheid normen en waarde kunnen ze niet eens spellen laatstaan ten uitvoer brengen

  Verkwalijk me niet maar ik hou van m’n land maar ’t zijn de domme massa en idioten daar die een plaag zijn voor degenen die ’t wel goed bedoelen. Stelletje sukkels en ebbes bij elkaar.


  Maak melding

 7. Ik heb naar het filmpje gekeken en ik ontkom niet aan de indruk dat de chauffeur op de rotonde reed met een te hoge snelheid. Verkeerstechnisch onderzoek moet uitwijzen of dit wel klopt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.