Veroordeelde Guyanese drugsbaron Roger Khan gearriveerd in Guyana

47
Guyanese drugsbaron Roger Khan gearriveerd
Roger Khan wordt vrijdagavond in deze pick-up afgevoerd. Achter in de bak zit een veiligheidsman.

De veroordeelde Guyanese drugsbaron Shaheed Roger Khan is vrijdagavond iets voor middernacht gearriveerd in zijn thuisland Guyana. De 47-jarige Khan zat op de vlucht van American Airlines, onder begeleiding van ICE-agenten. Khan is op de Cheddi Jagan International Airport overgedragen aan de Guyanese justitiële autoriteiten.

Bronnen in Guyana melden aan de redactie van Waterkant.Net dat de veroordeelde drugsbaron onder begeleiding van zwaargewapende en gemaskerde agenten is afgevoerd naar het hoofdkantoor van de Criminal Investigation Department (CID) in Georgetown. Hij werd afgevoerd in een wit undercover zwaar getint politie-voertuig (foto).

Khan werd in 2006 in Suriname gearresteerd en vervolgens door de Surinaamse veiligheidsdiensten naar Trinidad gevlogen, waar Amerikaanse agenten de controle over hem namen. Hij werd naar New York gebracht en aangeklaagd. De drugsbaron kreeg 15 jaar gevangenisstraf in oktober 2009. Hij heeft iets meer dan acht van de vijftien jaar gevangenisstraf, waartoe hij was veroordeeld, uitgezeten.

Lees hier meer over beweringen en beschuldigingen van de veroordeelde Guyanese drugsbaron.

47 REACTIES

 1. Onze Damsco laat zijn ware aard zien. Ook de foto van de vrolijk fietsende man was hij al zo vals en nu weet hij zich ook niet te gedragen. Ga emigreren man want na 25 mei kun jij niet meer leven hier want dan wordt het weer vrolijk in Suriname met de VHP in de macht!!!!!!


  Maak melding

 2. @ Damsco

  Ben je niet een paar vergeten die ook in aanmerking komen, om een paar jaar te gaan zitten ????
  Odi odi, en vergeet niet je pilletjes in te nemen, en blijft vooral af van de drank !!!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Santhokie heeft momenteel een spontane diarree. Santhokie heeft zijn voormalige drugsconcurrent op een vliegtuig gezet richting Trinidad voor de Amerikanen. Dat Santhokie toen de Surinaamse wetgeving als internationale regelgeving heeft overtreden geeft duidelijk zijn democratische inborst weer.

  Khan komt uit Guyana en is via Nickerie Suriname binnengekomen, hoezo op een vliegtuig naar Trinidad, hij zou uitgeleverd moeten worden aan Guyana. Deze Santhokie mag nooit President van Suriname worden, hij heeft als minister verschillende wetten van het land overtreden, hoe zou hij als President fungeren? Suriname let op uw zaak.


  Maak melding

 4. Gelukkig dat oom Roger terug is. Wij wachten met smart op de komst van broer Dino. Over 2 jaar. Broer heeft al een universiteitsgraad behaald op zijn verblijf in de VS.


  Maak melding

 5. Een zeer naieve Paarse volgeling merkt op :

  “Voor bouta telt: wie ‘goed’ doet, ‘ ‘goed’ ontmoet.”

  Tja, vraag dat maar aan de nabestaanden van de vermoorde
  Dorpelingen van Moiwana of aan de nabestaanden van de
  Sranan-helden die op 8 December bij de militaire-massamoord
  het leven lieten !

  WAN TU SRANAN-Leider NO SAB SAN NA BUN !

  SOSO KWAI DE NA INI DEN EDE !


  Maak melding

 6. Als er iemand moet vrezen voor z’n hachje bij verlies v.d. verkiezingen dan is het wel die corrupte drugscrimineel en moordenaar Bouta. Prison awaits him.
  Dus als die paarse rioolratten hier moeten hun snuit maar dichthouden en vlug weer terugkruipen daar waar ze vandaan gekomen zijn namelijk het achterwerk van hun meester en afgod Bouta.

  Laat het ook duidelijk zijn dat het bewezen is dat Roger Khan nauwe banden had met Bouterse. Soort zoekt soort, drugsratten houden van andere drugsratten. Dat is trouwens allemaal via wikileaks naar buiten gebracht dus de paarse rioolratten kunnen zich de moeite besparen om daarover te gaan liegen want mensen met verstand trappen daar niet in.


  Maak melding

 7. De Natuurlijke Delirium Patienten ( is synoniem voor de dwaze dolle debiele idiote paarse aanhangers ) bewonderen zoals van ouds misdadigers van welk allooi dan ook. Maar moordenaars, drugsbaronnen en bankrover hebben de voorkeur bij deze paarsziekte kwelgeesten die dit soort misdadigers de macht hebben gegeven over land en volk te regeren vol onrecht, leugen, misleiding en bedrog. NDP is ook synoniem voor Nationale Drugs Partij wanneer het gaat om de Stichter en zijn meedogenloze en gewetenloze roversbende en marionetten. Nog meer drugscriminaliteit, smokkel, witwassen en moorden in het verschiet.


  Maak melding

 8. “Deze Santhokie mag nooit President van Suriname worden, hij heeft als minister verschillende wetten van het land overtreden, hoe zou hij als President fungeren”? , aldus Robert.

  Is Santokhi de enige die wetten overtrad ? Welke wetten is door hem overtreden en waarom is hij daarvoor niet strafrechtelijk vervolgd dan ?
  De ware reden dat Santokhi, de meeste intelligente lid, is dat als hij tot president gekozen wordt hij een achturig werkdag over iedereen instelt. Dit leidt onder de zwartjes tot paniekreacties want het idee dat je voor je geld moet werken is een doemscenario. Liever hangen ze de hel dag op de straathoek sissend naar vrouwen, liggen ze de hele dag in de hangmat met een borgoe. Neen de zwartjes parasiteren liever op het werk dar Aziaten doen. Met Santokhi is het voorbij met de pret en moet iedereen helpen het land op te bouwen dus ook de zwartjes.


  Maak melding

 9. @ Cheffrey, je hebt 100% gelijk.
  Ik had al eerder gepost dat die racistische zwarte kroeskoppen en hersenloze paarse rioolratten zeven kleuren stront schijten bij de gedachte aan Chan Santokhi als president want ze weten dat het dan voor hun afgelopen is met de pret.
  Ze kunnen dan niet meer ongestraft de staatskas leegplunderen. Tegen hun geroof en andere criminele handelingem zal er ook hard opgetreden worden en ze zullen eerlijk moeten gaan werken voor hun geld i.p.v. nutteloos rond te hangen op straat.


  Maak melding

 10. Cheffrey je reactie Is typisch en overduidelijk van een minderwaardige hindustaan. Je minderwaardigheidscomplex Probeer je te verbloemen, door grootheidswaan te etaleren, het begint al bij je Nick (special one), het is me ook wat hoor, om jezelf special one te noemen, het zit heel diep.

  Is Santokie de enige die wetten overtrad? vraagt die ezel met een bek vol tanden, daarmee impliciet toegeven dat Santokie wel wetten overtrad, ok ok, hij was niet de enige, klopt er waren en zijn veel meer vhp’ers die wetten overtreden. Die hele Vhp is een criminele organisatie. Ze zitten zo diep in van moord, drugshandel, witwassen, zwendel, oplichting, diefstal, belastingontduiking, corruptie tot mensenhandel.

  De ezel Jeffrey beweerd doodleuk dat Santokie de intelligente lid een achturige werkdag gaat instellen. Ik heb echt met je te doen.

  Jeffrey de nieuwe Aziaten lees Chinezen werken hard, de hindustaan werkt niet meer zo hard, ze zitten massaal in de drugshandel en witwasserij maar dat kan jij niet weten, zoals jij niet eens weet dat In Suriname al een achturige werkdag is ingesteld, oh ja die intelligente ezel gaat het instellen.

  Weet je wat, jij en die jay jullie meerwaarde op deze aardkloot is om als een Bokito uitgesteld te worden in dierentuin.


  Maak melding

 11. ” … Bouterse moet excuses maken
  23 september 2008, 10:11
  PARAMARIBO – Desi Bouterse, voorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP), heeft maandag een rectificatie geplaatst in het Surinaamse avondblad De West.

  Bouterse geeft in de advertentie aan dat zijn uitspraken over minister Chandrikapersad Santokhi van Justitie en Politie niet op waarheid berusten.

  Bouterse gaf daarmee gevolg aan het vrijdag uitgesproken vonnis van de kortgedingrechter. Hij moet het bericht via alle kranten, radio- en TV-stations in Suriname laten bekendmaken. … ”

  En dan nog geloven de Bouta-lovers nog steeds niet de waarheid. De leugens van Bouterse zijn heilig voor deze zondaars !


  Maak melding

 12. En wie was die kortgedingrechter precies die dit heeft gelast? EEN Corrupte Vhp’er. Vhp heeft zelf van de rechterlijke macht een corrupte bende gemaakt. Gelukkig dat die Guyanese vriendin van Santokie weg is gehaald van de opleiding anders was ze nu ook rechter, zo erg en onbeschaamd is die Santokie.

  Ze kiezen me wat Nicks hier, terwijl hun morele inborst zo versleten is, als je oude schoen zo versleten was had je het direct weggegooid.

  Waarheid en leugen, luister eens. Als je een drugshandelaar bent of je steelt maar ben nog nooit gepakt door de politie en berecht, maakt dat jou niet tot een hardwerkende eerlijke burger in de maatschappij. Je bent en blijft een dief en of drugshandelaar die misschien met veel geluk nog niet gepakt is. Dat Bouterse zijn woorden moest terugnemen wil dus niet zeggen dat het een leugen is.


  Maak melding

 13. Deze ka “R” is net zo jaloers op de vhp n d hindoestanen als vrouwen onderling kunnen zyn.tyd vr hem om mt n sexy minirok door de stad te wandelen.daar krygt hy die aandacht waarnaar hy zo hunkert. Zyn soort hft ht land verscheurd n leeggeplundert. Daggoe waf waf waf.na 2020 kaiii kaiiii kaiiii mt de staart tussen de benen.


  Maak melding

 14. Bouterse is een veroordeelde drugscrimineel !
  Bouterse is internationaal een bekende in de drugswereld !

  Als Santokhi ook in die wereld zat was Suriname nooit veiliger geweest onder zijn leiding maar net zo onveilig als nu o.l.v. Bouterse !


  Maak melding

 15. @ Robert

  Ben jij nou echt zo dom ?

  Bouterse zegt zelf dat zijn uitspraken niet op waarheid berusten dus hij heeft gelogen ! Bouterse geeft het zelf toe !

  En dan kom jij nu zeggen dat Bouterse niet heeft gezegd wat hij heeft gezegd.

  Voor deze vorm van domheid moet nog een woord gevonden worden want het is dommer dan domst.


  Maak melding

 16. @taurus ik een rok en jij een gebruikte tampon op je mond. Er is niets om jaloers te zijn op de racistische criminele organisatie vhp, jij past er goed bij.

  Bouterse is een veroordeelde crimineel. Veroordeeld in Nl zonder enig bewijs. Hopelijk volg je het nieuws in NL een beetje, dan zou je weten hoe de politiek zich met rechtzaken bemoeit, feit is dat geen enkele witte Nederlander met zo’n bewijslast berecht zou worden. Typisch voor stommelingen om dit te blijven herhalen.

  Bouterse moest dat van die corrupte rechter zeggen, ik hoop dat je het nu snapt. Gebruik het woordje dom tegen een ander nooit meer want je lijkt niet echt slim te zijn.


  Maak melding

 17. hahaha,
  toppunt van stupiditeit.

  Bouterse is een veroordeelde crimineel.
  Bouterse moest dat van die corrupte rechter zeggen 🙊🙊

  Bouterse zal je eeuwig dankbaar zijn dat je hem “verdedigt”
  Met zo’n verdediging wordt hij per direct schuldig verklaard 😂😂😂


  Maak melding

 18. Wanneer een reactie begint met hahaha, dan weet je dat er niet veel zinnigs zal volgen.

  Picolaas bevestigd deze ongeschreven internationele forumregel. Ik vind die emoijs wel aardig bij z’n reactie passen.


  Maak melding

 19. Ongeschreven internationale forumregel.
  Onze boy heeft weer eens iets bedacht.
  Lijdt jij soms aan waanzin?
  Daarom bied ik u het volgende aan
  Laurens de Vos is universitair docent aan de UvA en auteur van Shakespeare. Auteur voor alle seizoenen (Lannoo, 2016). Vanaf september coördineert hij het interdisciplinaire vak ‘De veelstemmigheid van waanzin’ aan de Universiteit van Amsterdam. Daarin nemen acht experts de veelstemmigheid van waanzin onder de loep. In samenwerking met de Universiteit van Amsterdam bieden wij u een combinatiedeal aan: voor € 335,- krijgt u toegang tot alle acht lezingen én volledige toegang tot het Waanzin Festival. Reserveren kan via datanose.nl/#enrolnr(filosofie). Wees er snel bij, want er zijn slechts 15 plekken beschikbaar.
  😁😁🤣🤣🤣
  BTW
  Picolaas bevestigt en niet bevestigd.
  Is de grammatica te complex voor je boy


  Maak melding

 20. Santokhi zal geen heilige zijn, maar hij is nooit ergens voor veroordeeld. In de NDP heb je heel veel veroordeelden. Het lijkt wel een verzamelplaats van veroordeelden.


  Maak melding

 21. Dit noemt men de handdoek in de ring gooien. 🥊🥊
  Dit noemt als een hondje op zijn rug gaan liggen. (en zijn eigen ballen gaan likken)🐶🐶🐕🐕

  Niet alleen deze picolaas bla bla bla. Iedereen die je voor lul zet toch?🤣🤣🤣🤣


  Maak melding

 22. Mahonia weet je hoeveel criminelen er rondlopen die (nog) nooit veroordeeld zijn.

  Of denk je, dat je alleen crimineel bent wanneer je veroordeeld bent?

  Trouwens wie van de Ndp’ers zijn in Suriname veroordeeld.

  By the way, vhp’ers krijg je in Suriname niet veroordeeld want ze hebben de hele rechterlijke macht tot een corrupte bende gemaakt.


  Maak melding

 23. Bouta is een verdomd eerlijke meneer, tijdens de
  Decembermoorden en tijdens de massamoord op de
  dorpelingen van Moiwana,zat hij, de legerlijder,
  echter OP HET TOILET bij een vriendin !

  NEKS NO FOUT !

  HERI SRANAN E PINA GWE MORO FARA !!!

  PS : Het Hollandse drugsvonnis van ELF JAAR CEL
  is ook niet juist ! Des weet van niets !
  Holland is een failed state met een zwakke onbetrouwbare
  rechterlijke macht, toch !!!!!!

  KRIJGSRAAD SRANAN komt binnenkort ook met een Creools-
  Hindostaans-Chinees-Indiaans-Javaans-Moksi-Buru-8 December-
  vonnis, OPSLUITING VOOR TENMINSTE TWINTIG JAAR !


  Maak melding

 24. @ Rob

  Hoe ik het zo zie a san no boeng. Bouterse heeft jou gehypnotiseerd. Jij bent nu in zijn macht. Jij beseft niet wat je zegt en doet, je bent helemaal in de war. Laat je nakijken.


  Maak melding

 25. Dit krijg je wanneer al die gasten uit de kliniek in het weekend met verlof naar huis mogen. Eerst gekke picolaas en nu rasta Rostelli. De een nog gekker dan de ander.


  Maak melding

 26. @ Robert mi mars for you ! Kom mij hier niet woorden in de mond leggen aks zou ik racistisch zijn. Dat waren jouw voorouders die hun zonen en dochters voor een fles sterke drank, zeep en kraal aan de slavendrijvers verkochten. Je kletst gewoon uit je nek en bij gebrek aan argumenten klets jij als een loopse juffer. Wie denk je wel te zijn ? Zijn Hindoestanen drugscriminelen ? Hoeveel van die zwartjes zijn de afgelopen week geliquideerd ? Waren allen zwartjes of in jouw bewoordingen Bokito’s . Je denkt dat je een held bent maar je bent een laffe hond in een nest vol varkentjes. Ga nu snel je mandje in. Een schop achter je kont is wat jij verdient. En dit is een aanbod !


  Maak melding

 27. de moordenaar lijder van de criminelen drugsbaronnen durft als opperhoofd niet eens naar buiten te gaan ,, hij laat het werk doen door een hindoestaan en die doet het heel goed.. ,, hij neemt zelf zijn vader mee op reis op kosten van het land, laat die zwarten maar betalen en voor de rest zijn ze dood stil..
  deze moordenaar kan ook niet naar New York gaan om de V. N. toe te spreken, daar heeft hij de kennis en kunde van niet, laat gewoon zijn mati het werk doen, zo goed is deze man.. van drugs veroordeeld in Hollend maar kan het land niet verlaten, leeft in een OPEN gevangenis waarschijnlijk tot de dood hem schijdt..

  waarschijnlijk na de verkiezingen wordt hij nog opgehaald..


  Maak melding

 28. De minderwaardige racistische vhp varken cheffrey, stelt de vraag; als hindustanen drugscriminelen zijn?

  Die varken weet het echt niet, maar durft vanuit de drek waarin hij vertoeft te vragen hoeveel zwartjes geliquideerd zijn. Ze zijn volgens deze gedrocht allemaal drugscriminelen.

  Dit is helaas en jammer genoeg de denkwijze van minderwaardige onmenselijke wezens.

  Cheffrey een flesje chramasone zou je goed doen.


  Maak melding

 29. Er was laatst een artikel van een hundustaanse ex VHP er. Wat hij over zn eigen mensen zegt is niet mals. Chan zn dagen zijn geteld.
  Wie gaat hem beschermen?? Piet Wortel???


  Maak melding

 30. Robert hoerenjong die je bent hang je zelf op aan een Pangi stuk bedorven rottend vlees. Het zijn de Hindoestanen die jouw apenmond voedt.


  Maak melding

 31. Chan3💩 kan dus weer wat ademhalen.😁
  Dit keer gaat hij niet in Suriname rivier springen, maar in een koemakoisie (plee) zodat wanneer hij weer eruit komt dat hij onherkenbaar wordt voor Khan, because Khan is looking for Chan. 😂🤣😂😂😂😂


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.