Racende motorrijder vliegt uit bocht en belandt in trens

17
Motorrijder vliegt uit bocht en belandt in trens

Een racende motorrijder is vanmorgen gewond geraakt nadat hij uit een bocht is gevlogen aan de Sir Winston Churchillweg. Het ongeval gebeurde in de bocht nabij pand nummer 460. Per ontboden ambulance is hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH).

Het ongeluk gebeurde rond 09.00u. De motorrijder kwam met zijn motor en al in de trens. Dit nadat hij tijdens het beschrijven van de bocht, de controle over het stuur verloor. Voorbijgangers schoten hem te hulp en haalde hem uit de trens. Vervolgens werd de Surinaamse politie ingeschakeld.

De politie kwam ter plaatse en schakelde de ambulance in. Met onbekende verwondingen is het slachtoffer vervoerd naar de SEH. De motorfiets is uit de trens gehaald en door een sleepdienst afgevoerd.

Bij het schrijven was er nog geen officiële informatie van het Korps Politie Suriname beschikbaar. Zodra die er is wordt dit bericht bijgewerkt.

17 REACTIES

 1. Altijd deze jongens die stoer willen doen. Deze dacht dat hij professionele racer was. Alleen hij ging vroem vroem vroem tjoebloem. Met al die gaten ook nog die wij hebben op de wegen dan wil je met een 2 wieler gaan racen. Misschien levensmoe, in ieder geval wel heel erg onverstandig. Maar vele snelheidsgeduivelte hebben onvermogen in gezond verstand. Is meer rij naki panja, trapu gas, teki kans.


  Maak melding

 2. misschien is de man in dienst van een koerier bedrijf om het spul dat ,, coke heet ,, te bezorgen op plaats van bestemming.. vandaar zo’n haast..

  tegenwoordig weet je het niet meer, waarom iemand haast heeft in ons land..


  Maak melding

 3. Se segge tok dat die weishijt kom met die jaare. Ma ik segge ook dat die weishijt ook koome met die selv feroorsaakte onggelukke. As ben jei kweit iets, dang pas jei ga waarde besevve erfan.


  Maak melding

 4. Ze verliezen heel gauw de macht over her stuur in Su: zijn ze soms aan het mastruberen onder het rijden of zo ????? Binnenkort zien we het programma Idioten op de weg uit Su, ( Nederlandse zender )

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.