Man op zelfgebouwde hoge fiets trekt aandacht in Suriname

27
Man op zelfgebouwde hoge fiets trekt aandacht inSu

Iedereen kijkt naar deze man wanneer hij door de straten van Suriname fietst op zijn zelfgebouwde hoge fiets. Sommige autobestuurders stoppen zelfs wanneer ze hem zien voorbij rijden om het moment vast te leggen.

De man fietst in de ochtend voornamelijk in de binnenstad van Paramaribo. In de middag is hij te zien in buurten zoals Tourtonne, Zorg en Hoop, Flora en Munder. Sommige dagen fietst hij zelfs in de verre districten zoals Coronie en Nickerie.

Voetgangers die hem vrijdagochtend in de Surinaamse binnenstad tegenkwamen vroegen hem hoe hij erop of eraf komt. Hij aarzelde niet en gaf vol enthousiasme een demonstratie hoe hij dat doet.

De aandachttrekker maakt tijdens het fietsen ook selfies. Dit doet hij met gemak doordat hij zijn mobiele telefoon heeft bevestigd aan een selfie stok (foto). Daarnaast speelt hij ook allerlei muziek af via zijn zelfgemaakte sound systeem aan de fiets.

27 REACTIES

 1. Lets Make Surinam Great Again

  (Yess We Can) nps 4 live

  Is leuk te zien hoe de Creativiteit van een land genoot tot uiting komt he.. zet hm op jonge. Geniet ervan is jou moment


  Maak melding

 2. Heel creatief, maar als automobilisten gaan stoppen om het plaatje vast te leggen, meneer maakt selfie en leidt ook nog af met muziek!! Ik hou mijn hart vast aangezien men zonder hem al steeds de macht over het stuur kwijt is en trens beland.


  Maak melding

 3. Ja inderdaad , liever creatief bezig zijn dan de crimineel uit te hangen . Goed zo ! Een 10+. Ik weet uit me zelf dat Surinamers talenten beschikt , maar worden onder gedrukt door de drugs handel . Ik hoop ten minste dat hij met een fiets fabriek of handel begint , creativiteit verkopen of ideetjes levert ook veel geld op .


  Maak melding

 4. Zo moeten alle fietsers rijden ,zo hoog mogelijk zitten op de fiets die opvalt. Het liefst met allerlei toeters en bellen . Maar ik hoop dat hij net als een giraffe dronken automobilisten optijd ziet aankomen want zelfs elektrische palen van EBS zijn niet hoog genoeg voor die zatlappen!


  Maak melding

 5. Nu nog een een motortje eraan en je hebt een hoge electrische fiets.
  Maar…..is deze fiets toegestaan volgens de wet? Straks krijgt hij een bekeuring wegens onveiligheid.


  Maak melding

 6. Mooi en leuke creatie.Als hij maar voorzichtig is. Een selfie maken is zeer gevaarlijk. Zo maken meer autobestuurders ook selfies van zichzelf tijdens het autorijden met alle gevolgen van dien. Muziek erbij is ook een grote afleiding. Hopelijk komt hij veilig thuis.


  Maak melding

 7. Haha ,leuk om te zien. Ik hoop het bij God niet ,maar mocht ie komen te vallen zal de klap dubbel zo hard aankomen als wanneer hij op een gewone (lage) fiets zou zijn gereden. Moi fatu met je selfie en soundbox.
  A so yere. Als hij ooit moe wordt van zijn fiets kan hij een auto gaan ontwerpen die boven alles en iedereen uitstijgt. High to the sky.


  Maak melding

 8. In Zimbabwe is dit de trend voor velen die geen auto kunnen kopen. Een voorloper voor wat komen zal, voor vele Natuurlijke Deleruim Patienten als ze weer in 2020 op de NDP gaan stemmen.


  Maak melding

 9. Veiligheidsvest aan gelukkig! Nu nog een fietshelm. 😉

  Meneer, blijf je creativiteit ontplooien en er van genieten vooral.

  No matter what race; Azijnpissers zullen er altijd zijn en goed is het toch nooit. 😁


  Maak melding

 10. @ Olga,

  Inderdaad blijf je creativiteit ontplooien, vreemd he dat de meeste van jouw soort te Santo Boma belanden, rara hoe komt dat? Ze zijn toch creatief??????


  Maak melding

 11. Pure aandachttekkerij er komt bij sommige niets positiefs naar buiten mijn afo zei a volk dies na wang vloek waarom niets positiefs altijd afkraken,onbetamelijke taal wat hadden sommige gewild dat hij met handboeien in een achterbak van de politie zat om hem nog meer de grond in te boren ik neem aan dat hij ook aan zijn veiligheid heeft gedacht is nooit goed ,en wat bedoelen sommige bij dat soort volk wat een opmerking jemig,hier in nederland doen ze ook van dat soort dingens indien gevaarlijk grijpen de handhavers in en nu het om een donkere gaat die niet steelt waar ik trots op bent is het puur aandachttrekkerij ik zou wat zeggen ,maar enfin is moeilijk als je dogla bent moet met.meerdere senario,s rekening houden. Alleen negativieit bij sommige negativiteit trekt negatievteit aan


  Maak melding

 12. Hartstikke leuk en creatief. Gebruikt zijn hersens om wat leuks te maken. En voor de negatieve lamlullen hier op Waterkant ga lekker verder je daru drinken en je vrouw verder onderdrukken. De jaloezie druipt er weer van af, want iets zelfs creatiefs bedenken kunnen ze niet. Hersenloze randdebielen.😂


  Maak melding

 13. Heel mooi om naar te kijken en bewonderen. Misschien kan dit anderen op ideeën brengen om” positie” verborgen talenten aan te boren. En dan kan er voorzichtig richting ” Lets Make Surinam Great Again”kruipen.


  Maak melding

 14. @Santa-tief, uw reactie vertelt mij genoeg over uw fatsoen en uw intelligentie; uw vermogen tot communiceren. Edoch u suggereert een helderziende te zijn.

  U bent mij echter de energie niet waard; van een ezel maak je nimmer een aap.


  Maak melding

 15. IN 2020 WINT DE NDP MET MEER ALS 26 ZETELS REDE WAAROM IK DAT WEET,BIJ ELK ONDERWERP hier hoor ik denamen BOUTERSE ,…NDP,,,ENZ..vrije reclama.nooit hoor ik SANTHOKY,.SOMMO,,KREREKRERE,zijn zij uitlandig of zo !zeker bij MAASA aan de noordzee Suriname slecht maken.


  Maak melding

 16. er zijn er een aantal tussen die over zijn muziek, gevaar en of afleiding praten terwijl elke auto die rond rijdt in suriname een radio geinstaleert heeft, nog niet gesproken over de decibellen die uit deze autoradio’s komt.
  laat die man met rust man, hij doet geen vlieg kwaad.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.