Veroordeelde Guyanese drugsbaron Roger Khan arriveert vanavond in Guyana

33
Veroordeelde Guyanese drugsbaron Roger Khan arriveert vanavond in Guyana

De veroordeelde Guyanese drugsbaron Shaheed Roger Khan arriveert vanavond in zijn thuisland Guyana. De 47-jarige Khan zal naar verwachting laat in de avond met American Airlines landen op de Cheddi Jagan International Airport, onder begeleiding van ICE-agenten. Guyanese handhavingsinstanties zullen de drugsbaron ontmoeten wanneer hij aankomt.

Khan werd in 2006 in Suriname gearresteerd en vervolgens door de Surinaamse veiligheidsdiensten naar Trinidad gevlogen, waar Amerikaanse agenten de controle over hem namen. Hij werd naar New York gebracht en aangeklaagd. De drugsbaron kreeg 15 jaar gevangenisstraf in oktober 2009. Hij heeft iets meer dan acht van de vijftien jaar gevangenisstraf, waartoe hij was veroordeeld, uitgezeten.

Khan werd beschouwd als de krachtigste drugshandelaar van het land. Er werd gezegd dat hij nauwe banden had met de toenmalige People’s Progressive Party / Civic en met de overleden Guyanese van Binnenlandse Zaken, Ronald Gajraj, die fungeerde als leiding voor een ‘Phantom Squad’. De squad werd beschuldigd van het vermoorden van verschillende criminelen, concurrenten en anderen.

Een andere minister heeft naar verluidt het bestellen van interceptie-apparatuur voor telefoongesprekken gefaciliteerd.

33 REACTIES

 1. Heb niets met dit soort lui en wil ook niets met hem hebben: echter toch een kerel met ballen doordien hij een militie in het leven heeft geroepen due criminelen en rovers en verkrachters eigenhandig over de kling joeg. Dat vraagt om bewondering. Nou die krijgt hij van mij.


  Maak melding

 2. De oerdomste mensen zijn moordenaars, drugscriminelen, dieven, rovers, kortom alles wat te maken heeft met de misdaad. Maar de 10.000 oerdom in het kwadraat zijn alle ndper’ s van stichter tot paars verarmde ndprat.


  Maak melding

 3. Bouta zal khan gaan halen via backtrack.
  Suriname maak alvast kennis met jullie nieuwe toekomstige minister of lijder 2020…hij heet khan.Zijn cv is een kopie van lijder bouta.
  khan de crimineel maakt dezelfde kansen.


  Maak melding

 4. Santokhi wees gewaarschuwd!
  Khan gaat wraak nemen.
  Vergeet niet dat hij de neef is van jagdeo,die opzettelijk khan nooit heeft laten arresteren!En de vriend van Jagdeo in Suriname is bouta…..bouta en khan..echt een dodelijke combinatie..


  Maak melding

 5. Het meest blij zal de parlements voorzitter Geerlings-Simons zijn.Haar buiten echtelijke ding is terug.Wat was ze woedend op Santhokie dat hij Khan er uit zette.Ik zie haar nog met haar naambordje timmeren op tafel in DNA als protest.


  Maak melding

 6. Let op pres heeft net de DRUGSAANPAK in SURINAME naar
  presidentieel niveau getild ! Voordien wist hij van niets !

  Drugsmaffia wordt voortaan in Sranan bestreden door leider
  met een onherroepelijk strafvonnis van ELF JAAR, wegens
  internationale harddrugshandel, in zijn hand !

  PS : Het Sranan-volk lijdt zwaar onder dit Paarse bewind !
  Criminaliteit is torenhoog !

  Harddrugshandel faciliteren betekent verdere stijging zware
  misdaad in Ons Land ! Onder meer vele onopgeloste MOORDEN !


  Maak melding

 7. Khan is looking for Chan 😂🤣
  Chan3💩 gaat slapeloze nachten krijgen en weer omveilig voelen netals toen hij super mini-ster op JusPol speelde. Laten wij hopen dat Chan3💩 dit keer in het diepste en middelste gedeelte van Suriname rivier gaat springen. Dan mag hij daar op Goslaar voor eeuwig slapen. 😂😂🤣🤣🤣


  Maak melding

 8. Roger Khan was niet een giede vriend van Bouterse maar n Chan Santokie.
  Maar verraders worden opgeruimd en dat weet Chan. Hoop dat hij zn beloofde beveiliging krijgt. hij hft ook een hand in de moord van sege bai. Nu kan hij geen straat meer afsluiten
  Laat VHP nederland super beveiliging voor hem betalen.


  Maak melding

 9. Dus iemand die de drugs bestrijdt wordt in de ogen van Wendy als verraders gezien ? Wat vindt zij dan van haar voorouders in Afrika die hun zonen en dochters voor een kraal en spiegel verkochten aan de slavenhandelaren ? Laat eens zien dat je gesmeerde ballen hebt en benoem wie jouw voorouders waren.


  Maak melding

 10. Die goedkope en uitgeneukte aidshoertje @wendy zit weer eens keihard te LIEGEN als een paarse rioolrat.
  Het is bewezen dat er nauwe banden waren tussen Roger Khan en Desi Bouterse. Via wikileaks is dat alles naar buiten gebracht. Dat ontkennen of verdraaien heeft geen zin.
  Ze valt dus weer eens door de mand als een zielig geval met dat gelieg van haar. Het is duidelijk dat liegen en bedriegen in de genen zit van dat mislukte paars/ndp tuig.


  Maak melding

 11. Jay en Cheffery eten jullie graag me mars de waarheid is hard om te horen je hebt gelijk Wendy Jay en Cheffery oeng MPP so boeng zoek een ander woord eeuwig nanga paarse rioolrat waarop lijken jullie ie Ma bigi bongbong olo jere mi mang


  Maak melding

 12. Deze Dyuka is gearriveerd in zijn land. Gelukkig dat deze dyuka geen Surinamer is. Wanneer gaat deze dyuka terug naar Ghana? En neem @ Baba Sai mee! @ Cheffrey en @Jay dus.


  Maak melding

 13. @ pakiratigri, pleur jij maar lekker zelf op naar ghana. Dan kan je daar lekker halfnaakt door de jungle rennen. Dat zal een domme kankeraap als jij helemaal geweldig vinden 🙂


  Maak melding

 14. Waarom wachten de autoriteiten hem op? Moet hij soms de rest van de straf in Guyana uitzitten?
  Hij is in de nor in de VS waarschijnlijk overgehaald als informant te werken voor de CIA/FBI/DEA


  Maak melding

 15. Kijk maar uit.
  Iedereen weet dat Chan een drugsbaas is in Su. Waarom was de minister persoonlijk aanwezig bij grote drugsinvallen?? Had alles onder controle.
  Waarom wordt de drugs uit nickerie onderschept?? Chan kan niet doorgeven wanneer er controle is.
  Gezien hoe de Guyaneze vissers elkaar hebben uitgemoord??
  Jay zal haar hoerige bek pieren want Chan zijn tijd is voorbij. Als jij ook op grote lap grond wacht in Su pleeg alvast zelfmoord. Dat is jullie werk
  Echt iets voor dit soort gasten.


  Maak melding

 16. Meneer Jay waarom moet jij zo uitschelden omdat ze wat over Santhoki heeft gezegd het is toch waar ,wanneer jij over anderen heb reageert niemand zo ,Meneer Santhoki is toch naar die Amerika geweest of niet ,meneer Santhoki ging toch ook om met seke bai alias boyke zijn jullie dat ook vergeten meneer Jay of doe jij alsof jij zulke dingen vergeten bent niet doen hè grapjas😂😂😂😂😂😂😂😂😂


  Maak melding

 17. Je kan duidelijk zien dat logisch redeneren niet besteed is aan paarse rioolratten en trollen zoals @wendy want daarvoor zijn ze nu eenmaal veels te STOM en veels te diep begraven in de kont van hun meester/afgod bouta.

  Als Chan Santokhie in de drugs zat dan zou Bouta niet geaarzeld hebben om zijn belangrijkste uitdager uit te schakelen door allang het bewijs daarvoor te presenteren en hem te laten arresteren en vervolgen. Dat is echter niet gebeurd. Chan zou ook nooit voorzitter hebben kunnen worden v.d. Cicad (de Inter-Amerikaanse anti-drugs organisatie).

  Dus bouta’s uitgeneukte aidshoertje @wendy mag zeiken hoeveel ze wilt maar iedere keer weer valt ze door de mand als een LEUGENACHTIGE paarse rioolrat.
  Ik weet dat ze zeven kleuren stront schijt bij de gedachte van Chan Santokhi als president net als de rest v.d. racistische zwarte kroeskoppen en stomme paarse rioolratten want ze weten dat het dan voor hun afgelopen is met de pret en dat ze niet ongestraft meer kunnen roven en plunderen uit de staatskas.


  Maak melding

 18. Het was Venetiaan – de racist – die Santokhi weerhield Bouterse te arresteren. Venetiaan was bang dat de djoeka’s dan in opstand zouden komen. Bouterse heeft altijd de backing gehad van Venetiaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.