Bestuurder pick-up die vrouw aanreed en achterliet nog voortvluchtig

13
Bestuurder pick-up die vrouw aanreed en achterliet nog voortvluchtig
De vrouw kwam te overlijden en is deze week begraven - Foto: (c) Bic Saramacca

De bestuurder van een dubbel cabine pick-up, die op donderdagavond 12 september aan de Damboengtonweg een 62-jarige vrouw aanreed en daarna doorreed, is nog steeds niet getraceerd. Het gaat om een zwart gelakte dubbel cabine pick-up met vermoedelijke sportvelgen, die een rechterzijspiegel mist. Dat heeft het Korps Politie Suriname vandaag bekend gemaakt.

De 62-jarige voetganger Perkaaswatie Gangadien is in de vroege ochtend van vrijdag 13 september in het ziekenhuis overleden, na op donderdagavond te zijn aangereden door bovengenoemd voertuig. Ze is afgelopen dinsdag begraven (foto).

De overledene was een alleenstaande vrouw. De Directeur van Hamdard, de heer Radjbali heeft een wezenlijke bijdrage geleverd om deels van de begrafenis kosten op zich te nemen. De overige kosten zijn gedekt door het districtscommissariaat van Saramacca.

Volgens het voorlopig onderzoek is gebleken dat de pick-up na de aanrijding met hoge snelheid doorreed. De rechterzijspiegel van het voertuig raakte door deze aanrijding stuk en is op de plek van de aanrijding door de politie aangetroffen en in beslag genomen.

Een ieder die informatie heeft met betrekking tot deze aanrijding wordt door de Surinaamse politie gevraagd in contact te treden met de politie van het politie bureau Groningen op de telefoonnummers 327157/327188, de politie Command Center op het telefoonnummer 115 of het dichtstbijzijnde politie bureau.

13 REACTIES

 1. Ik hoop dat er gerechtigheid zal geschieden en dat deze crimineel en moordenaar zijn lange straf achter de tralies zal uitzitten.
  tegelijkertijd hoop ik dat de mede gevangenen hem zodanig aftakelen en rekenschap laten afleggen dat hij zijn levenlang zal worden herinnerd aan zijn misdadige daad.


  Maak melding

 2. Dit is verschrikkelijk wat deze vrouw is overkomen. Het zal een familielid van je zijn. De persoon die dit op zijn geweten heeft, als hij/zij dit al heeft, hoop dat hij/zij zich spoedig zal melden bij de politie.
  Het is ongelooflijk dat je iemand dood rijdt en ervan door gaat. Dan ben je een onmens.

  R.I.P. vrouw
  Ik wens de familie sterkte met dit groot verlies.


  Maak melding

 3. De dader moet opgespoord worden indien hij zich niet binnen 24 uur na nu meldt aan het politiebureau. Zo niet dan moet de politie plakkaten ophangen van het voertuig waarmee het misdrijf begaan is. Het is niet uitgesloten dat de laffe dader de binnenlanden in is gevlucht. In dat geval is de opmerking van de domste poster op dit forum dan weerlegd.


  Maak melding

 4. Zo’n hit en run met een dodelijk gevolg voor het slachtoffer komt vaker voor dan we denken. RIP, mevrouw.

  Er waren geen cameras op locatie. Nu moeten we op buren en automonteurs vertrouwen om de puzzel op te lossen. Ook de verkoopster van een auto spiegel kan de politie tippen. Veel geluk met het onderxoek.


  Maak melding

 5. Wat ik niet van veel domme Surinamers begrijp is
  Zodra er wat gebeurt komen ze gelijk met politiek gerelateerde uitspraken van het zal een NDP’er zijn of van welke politieke partij gerelateerd ook .
  Hier heeft een aanrijding plaats gevonden een hit&run situatie probeer dan je medeleven te tonen in plaats van politiek getinte troep te posten en burgers op te roepen om hun medewerking te verlenen de schuldige op te sporen en de politie te helpen deze persoon te vinden die deze laffe daad op zijn naam heeft.


  Maak melding

 6. @ Albert, als jij de racistische links niet veroordeelt maar wel de associatie met de politiek, dan ben jij geen knip voor de neus waard. Wat is het toch erg als racisme geuit wordt door blanken. Dan heeft men zijn mond vol over onderdrukking, racisme en discriminatie. De eerste poster, niet toevallig ook de domste, verwijst naar gladharigen waarmee zij de Aziaten en met name Hindoestanen bedoelt. Triest dat het Surinaams volk heden alleen maar uit rommel bestaat dat denkt heel wat voor te stellen.
  Me Mars Papa !


  Maak melding

 7. Wie denkt dat deze ( dader moordenaar )lekker slaapt vergist zich, vroeg of laat gaat hij / zij zich melden ! Of gaat zich zelf ophangen, of misschien een liter Grammaxone drinken. Ik zie het liever vandaag gebeuren dan morgen, wat een gewetenloze beest is het man.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 8. Hopelijk komt de dader tot inkeer en meldt zich alsnog aan. Na een aanrijding kunnen mensen soms in een shocktoestand komen te verkeren en handelen paniekerig. Wegrijden bijvoorbeeld. Bovendien kunnen er boze omstanders zijn die het jou gaan vergelden en heus niet op de politie wachten. Maar tot inkeer komen is natuurlijk het beste. De rechter kan altijd rekening daarmee houden. Maar als hij/zij zich echt gaat schuilhouden wijst dat op een andere zaak. R.I.P.


  Maak melding

 9. Deze daggoe brengt zyn dagen door mt hevige angst in zyn schuilplaats.by de minste rumoer of verdacht geluid trilt hy vn angst n poept n plast hy zich onder.dat is n hogere straf dan in ht gevang n op den duur gaat hy ht nietmeer aankunnen n gaat hy zelfmoord plegen.degenen familieleden die hem verborgen houden ondergaan ht zelfde lot. ALLE TROEP KOMT BOVEN WATER DRYVEN VROEG OF LAAT.


  Maak melding

 10. Helaas erger ik mij kapot aan echt domme politiek getinte uitspraken van enkele mongolen .
  Vindt als je niets te doen hebt ga met jullie ballen spelen .
  Iemand is overleden en in plaats te condoleren en de familie sterkte toe te wensen ,komt een kut reactie van enkele bosdieren pfffff en dat niemand daaregen optreed


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.