Surinaamse man aangehouden op Jamaica met 12,5 kg cocaïne

30
Surinaamse vrouw op Bahamas aangehouden met 5 kilo coke

Een Surinaamse man is dinsdag met 12,5 kilo cocaïne aangehouden op Jamaica. Hij is ingerekend op de Norman Manley International Airport. Volgens de Jamaicaanse media gaat het om de 29-jarige R.D, monteur van beroep in Paramaribo.

De man arriveerde rond 07.30u in Jamaica op een vlucht vanuit Trinidad en Tobago. Hij was op een doorreis naar Bahamas. In afwachting op zijn doorreis werd zijn bagage doorzocht tijdens routinecontroles van leden van de Narcotics Division. Daarbij werd er gestuit op de cocaïne.

De drugs heeft een geschatte straatwaarde van 3,2 miljoen Jamaicaanse dollars. Dat komt neer op 342.000 Amerikaanse dollars. De datum dat de man moet verschijnen voor de rechter is nog niet vastgesteld.

Afgelopen weekend werd er al een Surinaamse vrouw aangehouden op Bahamas met cocaïne.

30 REACTIES

 1. Is Cocaine smokkel de nieuwe Nationale Sport van Suriname?
  Ik zou zeggen ook deze meneer een zware straf opleggen en tijdelijk aan de Bahamas uitlenen om (helpen) de puinhopen daar op te ruimen.


  Maak melding

 2. Het is duidelijk. Su wordt gebruikt als transit voor mega hoeveelheden cocaine(zeilboten) en kleine hoeveelheden met koeriers. De grote transit bazen in Su genieten bescherming van Su.


  Maak melding

 3. SLM krijgt de betekenis Surinaamse Lijntjes Maatschappij.
  Deze mensen zijn via het SLM netwerk onderweg gegaan.
  Deze smokkelaars zullen gedroomd hebben dat de controle op de Bahama’s even wat minder zal zijn. Echter ze vergeten dat de DAE haar net om ze te vangen of anderen te vangen al in Suriname geplaatste heeft.

  Het is typerend dat deze mensen door de beveiliging komen op Pengel.


  Maak melding

 4. Naast het stelen van andere mans eigendommen is cocaïne smokkel ook een heel goedkope manier om aan geld te komen om te overleven : MAARRR er hangt ook risico boven op. Dat is logisch : het land Suriname exporteert geen ene moer meer om aan deviezen te komen. Mensen kunnen hun honger niet neer stillen en zelf doding ook geen opties . Denken wij dat de president van Suriname zich zorgen maakt: NEE !!! Hij gaat sowieso corruptie plegen om de amnestie wet nog eens voor 5 jaren te verlengen . Beesten allemaal in su !


  Maak melding

 5. Sme kan beter het nat.leger inzetten voor transport van dit export artikel i.p.v.100000 us$ contant.
  Het houdt maar niet op..,, er schijnt in s m e een grote voorraad aan dit export artikel te zijn..bepaalde handelaren kunnen gratis hierover beschikken die zijn de maties.


  Maak melding

 6. Deze dingens is kartel. Alle manieren zij zoeken om witboi te sluizen naar Amerika en Europa. Gaat niet stoppen, die mensen gebruiken witboi net Calpol en vitamine. Zolang er is vraag altijd deze rommels gaat gebeuren. Die bovenwereld ook genieten van deze snelle onderwereld gelden. Alle grote rijke Amerikaanse en Europese families ook stinkend rijk geworden van illegale dranksmokkel tijdens drooglegging Amerika en drugshandel in andere werelddelen. Bissniss as usual


  Maak melding

 7. Toen een schip van JP Morgan in USA is gepakt met witboi ter waarde van 1.3 MILJARD USD. Grootste drugsvangst ooit in USA, waarom was dit geen wereld nieuws? Omdat elite bovenwereld bepaald, zij mogen wel. Jij niet. Al verdien jij vele gelden, ze maken jou dood of laten jou vermoorden en nemen jou geld.


  Maak melding

 8. Iemand die een beetje overenthousiast was. 12,5 kg is te zwaar voor een koffer. Hier en daar kun je tyuku betalen maar op een gegeven moment houdt het op. Dan is het op hoop van zegen en vindingrijkheid. Vindingrijkheid heeft te maken met de voorbereiding en dat leert ons dat 12.5 kg best wel veel is om in een koffer te vervoeren. Waarom niet ietsje minder? Vindingrijkheid valt dus weg en op hoop van zegen is dus niet gelukt. Jamaica is wel een mooi eiland. Of de gevangenissen dat zijn durf ik niet te stellen.


  Maak melding

 9. Uit betrouwbare bronnen heb ik vernomen dat op JP Luchthaven en MP”s en douane een vingertje in de pap hebben om de poeder door telaten lozen.Ik zeg hou deze ambtenaren ook in de gaten plus bagage medewerkers


  Maak melding

 10. Forumleden/Reageerders, Odi odi.

  Surinaamse man aangehouden op Jamaica met 12,5 kg cocaïne.
  Deze (gasten) proberen het steeds weer.

  Nu gaat hij op de tonen van Reggae muziek dansen in een Jamaicaanse gevangenis.

  KINGSTON, Jamaica — A Surinamese man has been charged with breaches of the Dangerous Drugs Act following the seizure of 25 pounds of cocaine at the Norman Manley International Airport in Kingston yesterday.

  He is 29-year-old Wlodi Roche Marius Decker, mechanic of Sophieednant Street and Verlengde Weide Straat in both in Suriname.

  Decker reportedly arrived on a flight from Trinidad and Tobago about 7:30 am and whilst waiting to transit to Bahamas, his luggage was searched and the cocaine found.

  His court date has not yet been ascertained.


  Maak melding

 11. Jammer man. Deze man gaat zich de komende jaren niet kunnen voortplanten. Tenzij @Nina echt haar best doet en hem met een bezoek vereert. Moet ze wel nog de cipeer omkopen. Misschien ook met s…


  Maak melding

 12. Er worden enorme hoeveelheden heroïne, cocaïne en XTC-pillen verhandeld, dat je zou kunnen denken dat minstens de helft van de 8 miljard mensen op aarde het gebruiken. Of is het alleen weggelegd voor de rijkaards (welgestelden) op deze aarde? Mensen die nauwelijks iets te besteden hebben, kunnen het in ieder geval niet kopen!


  Maak melding

 13. Dat is een manier om aan een 10 jaar all inclusive vakantie te komen in een Jamaican Sandalwood resort, als monteur gaat nu smeerolie voor zijn bil kunnen gebruiken.


  Maak melding

 14. Geldzucht is de wortel van alle kwaad. Ondanks het gros der misdadigers dit weten, neks no fout. Veel ndper’ s zijn of raken betrokken bij drugsdelicten en conflicten. Het verwordt met de dag erger met bij verstek veroordeelde drugscriminele politici, vooral als die dwaze paarse paria’ s willens en wetens in 2020 wederom voor vijf gaat.


  Maak melding

 15. deze mula,s dachten dat de bevolking van t zwaar getroffen eiland zo danig in zak en as zou zitten, dat ze de boel de boel zou laten en verslagen zitten wachten op wat komen gaat . Nu weten ze zeker, door hun aanhouding, dat de bevolking uit ander hout is gesneden. Den kanti , ma den no fadon , den de na ai. Lock them up and throw away the keys.


  Maak melding

 16. Helaas is ons Land zo CORRUPT gemaakt door
  toppolitici, dat douane en politie op onze
  luchthaven en in de havens, dat bij de dagelijkse controles,
  dergelijke smokkelaars op rustige wijze Suriname kunnen
  verlaten !
  Niemand grijpt in !

  Als gevolg van harddrugshandel en het harddrugsgebruik
  is de zware criminaliteit in Sranan, schrikbarend hoog !

  Ook het aantal JUNKS is buiten proporties !

  De gewone Srananman betaald de rekening, terwijl velen
  lijden onder de Paarse geld-devaluaties !


  Maak melding

 17. Die gast moet 1 van die paarse drugsratten zijn.
  Hoe is die gast trouwens met 12,5 kilo drugs langs de douane en ’t BID team gekomen ???
  Zaten ze te slapen of waren ze omgekocht geworden om effe de andere kant op te kijken ???
  Ik sluit de tweede mogelijkheid niet uit gelet op de corrupte mentaliteit v.d. meeste waardeloze Surinamers.
  Het is wel duidelijk dat sinds de veroordeelde drugscrimineel Desi Bouterse aan de macht is als president er een grote toename is van drugsexporten uit SU.
  Een vos verliest z’n haren maar niet z’n streken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.